- 13 Mart 2015
- 991
- 1.000
- 63
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.921
Leke çıkarıcı ne alayım kakalar çıkmıyor ilk 2 3 yıkamada cikiyor on yikama yapınca
Domolun bebekler icin leke cikaricisi yokmuş yine frendly nin mi alsam leke çıkarıcı yoksa baby me mi
Bi de yeşil anne mi ne var sanirim
Bunun için birbirimizden güç almak adına bi grup fikri gelmişti Ben varım :) ne dersiniz
Ben o adımı attım yavrum. 20 kişiye mesaj attım 6 kişi geldi. 20 kişiye de toplu olarak başka arkadaşlara da gönderin ekleyin dedim. Iıh. Fıs çıktılar
Bebeğin ne güzel uyumuş maşallah benim kizimda bı kere şöyle uyuyakaldigini görur muyum acaba.ben de kisalara gecmedim tek kat uzun kollu giyiyorBu arada dışarı çok sıcak ama benim ev serin akşam güneşi aliyor o yüzden tek kat uzun giydiriyorum hala...herkes kisalara geçti mi acep
Taze kizilcik sopam var yermisinKendimi yüksek yerlerden aşağı itina ile bırakmak istiyorum. Iki haftadır eşimle tartışıyorum annemlerin yanına gideceğim diye. Adam dün ikna oldu yarına bilet aldı. Bu sefer de ben geceden beri karalari bağladım resmen. Nasıl gideceğim , eşimi nasıl tek bırakcam diye düşünüp duruyorum . Güzel bi dayaga ihtiyacım var bence.
Bazen ben hazırlıyorum bazen eşim ... Oruç tutmasam onu da yapamam da :) yoksa o kendine göre bişiler hazırlar yerBenim kafa olmak bir mil
Ayrica kolasterole de iyi geliyor gerci daha genciz amaay kocasina sahur hazirlayan bir ben miyim valla yat kalk yat kalk şamar oğlan gibiyim yaaaa
Cok gecmis olsun insallah biseyi yokturdur uzulme. Ben kizimi 6 aylikken bazada dusurdum kafa ustu hemde cok sukur biseyi cikmadi. Simdi biraz catlak o da zekadanmisKoltuktan canim.yanina yastikta koymustum.uyanmis yastiklari dusurmus surunerek yuz ustu dusmus.dususunu gordum yuzunu carpmadi allahtan.
Benimki bogazina cok düşkündür sabah 6:30 da kalkar önüne dana koysan yer ondan sonra işe giderdi. Hamike kaldigimdan beri artik bana zahmet olmasin diye kahvalti yapmadan gidiyor. Şu ramazanda bir ay sabredeyim dedi ama uat kalk yoruldum artık iki koca bebekle uğraşıyor gibiyimBazen ben hazırlıyorum bazen eşim ... Oruç tutmasam onu da yapamam da :) yoksa o kendine göre bişiler hazırlar yer
Zor o zaman işin .. şükür o konuda rahatım ben eşim kendine kahvaltısını hazirlar gider okuluna :) sahuru da hazırlar arada .. kendine yemek yapma konusunda iyidir :) yoksa bende yat kalk yat kalk o gün zombi gibi oluyorum ne kendime hayrim oluyor ne çocuklarımaBenimki bogazina cok düşkündür sabah 6:30 da kalkar önüne dana koysan yer ondan sonra işe giderdi. Hamike kaldigimdan beri artik bana zahmet olmasin diye kahvalti yapmadan gidiyor. Şu ramazanda bir ay sabredeyim dedi ama uat kalk yoruldum artık iki koca bebekle uğraşıyor gibiyim
Esin cok zahmetli yemekler istemiyorsa geceden hazirla tostu koy makinaya kendi kalksin calistirsin makinayi.Benimki bogazina cok düşkündür sabah 6:30 da kalkar önüne dana koysan yer ondan sonra işe giderdi. Hamike kaldigimdan beri artik bana zahmet olmasin diye kahvalti yapmadan gidiyor. Şu ramazanda bir ay sabredeyim dedi ama uat kalk yoruldum artık iki koca bebekle uğraşıyor gibiyim
Çok huy degistiriyorlar ya canım seninki de uyur ileri zamanlarda.ya da benimki de uyumayabilir belki...degisiveriyor huylari suylariBebeğin ne güzel uyumuş maşallah benim kizimda bı kere şöyle uyuyakaldigini görur muyum acaba.ben de kisalara gecmedim tek kat uzun kollu giyiyor
Esin cok zahmetli yemekler istemiyorsa geceden hazirla tostu koy makinaya kendi kalksin calistirsin makinayi.
:) bence yırttık. Çoğu çocukta yapmıyor zaten. Efsun güçlü sıpa zaten. Olmaz ona bişi :)Kizlar asinin ustunden 8.5 saat gecti yirttik mi sizce ?
Kiz benimki evlenmeden önce cay demlemeyi bilmiyordu. Bir kere ona cay koyar misin dedim bi baktim iki kata da soguk su doldurmus cay demini koymuş al sana çayZor o zaman işin .. şükür o konuda rahatım ben eşim kendine kahvaltısını hazirlar gider okuluna :) sahuru da hazırlar arada .. kendine yemek yapma konusunda iyidir :) yoksa bende yat kalk yat kalk o gün zombi gibi oluyorum ne kendime hayrim oluyor ne çocuklarıma
Susatiyormus tost canim. Yok ya normal kahvalti hazirliyorum da her gece iki yumurts haslayip soymak mahvediyo beni gozlerim kapali yapiyorum :)Esin cok zahmetli yemekler istemiyorsa geceden hazirla tostu koy makinaya kendi kalksin calistirsin makinayi.
Onu mu sürüyosun ben sırtımdan da terliyorum ama dur dediğini de denetim hamilelikten hindistan cevizim varHindistan cevizi yağı ve karbonat karışımıni deniycem ben çok iyi olduğunu duydum.
Hadi yırtmışsınızdır inşallahKizlar asinin ustunden 8.5 saat gecti yirttik mi sizce ?
Yoook :) Memede uyuyor kuzucuk. Yalnız değilsin bacım.Kızlar bebekleriniz nasıl uyyo
Valla benimki genelde memede uyyo
Onun dışında ayağımda ya da beşikte sallayarak uyutuyorum
Sanki benim dışımda herkesin bebeği beşiğe koyunca kendi kendine uyyo var mı böyle bişey
Oyyy.. . Maşallah kuzucuğa3
Hayır tabiki de bi tek sen değilsin ssallayan. Bizim de belli olmuyor bazen Beşikte donenceyi açıyorum az oynasın diye bi bakmisim uyumuş bazen de oyle ana kucağında. Bazen ayağımda salliyorum bazen kolumda...bazen çok sinirliyse bunların hiç biri sökmuyor. Şu anda süt sagiyorum karşımda uyudu makinenin sesine mesela an itibariyle
Valla yirttik galiba. Herzamanki saatinde gece uykusuna gecti. Simdilik ateste yok.bakalim.buyuk konusmayayim yinede sonra elimde patliyor:) bence yırttık. Çoğu çocukta yapmıyor zaten. Efsun güçlü sıpa zaten. Olmaz ona bişi :)
Ay hadi insallah.:)Hadi yırtmışsınızdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?