2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben oglumdada sıkıntili gecirnenistim suan buda öyle. Halsiz oluyorum sadece.
Oğlum kız diyince bende kesin cinsiyetini ögrenmis gibiyim sanki kız diyorun :)
Oglani oglan diye düsünmüstum oyle kısmet oldu rabbim bide hayrlisyla kız evladi tattirsin şöyle anne kiz takim giyiniriz baba oglan onlar giyinir bayram seyran oh :)

Allah yardimcin olsun inşallah sağ salim atlatip bebegine kavuşursun. Allah sana bağışlasın kalan bebeğini inşallah

aynen bende çok özeniyorum. bir oğlum var. bide kız istiyorum.

Gününüz aydın olsun herşey yolunda olsun inşallah
Kızlaaaar kaç gündür çok halsizim hiç bişey yapasım Yok işe ayaklarım geri geri geliyor çok şükür herşey yolunda aslında ama anlamadım bu ruh halimi makyaj yapasım Yok bi değişiğim hayrolsun umarım bebiş iyidir

Günaydın kızlar . Nub teorisi nedir ?ikili testte bebek cinsiyeti nasıl belli oluyor ?
Umut4sonolsun canım Allah yardımcın olsun inşallah diğer bebeğin sana sımsıkı tutunur hayırlı bir son ile kucağına alırsın ..
Benim bulantilarim hala devam yemek yedikten hemen sonra daha keskin bir bulantı oluyor yemeyince de boş mide daha bı kötü oluyo ,,
Sıkıntısı olanlara acil şifalar ayrıca .
Cinsiyet tahmini hiç yapamam ben bir kızım var erkek olursa güzel de olur ama kızım olursa da bal olur :))

Günaydın sevgili anneler nasipse ben de Şubat annesiyim
Geçen haftaya kadar aç susuz yatarak geçirdim ama bu hafta şükür ki iyyim.
Bebeğimi 10 gün önce gördüm şuan napıyo diye meraktan ölüyorum doktor 1 ay sonra çağırdı nasıl sabredicem bilmiyorum
İyidir demi

Merhaba anneler dun ikili testimizi yaptirdik bi sorun yok cok sukur ve yuzde 90 kizim oluyor 11.haftasi i dolduranlar nub teorisi ni arastirarak cinsiyet tahmini yapabilirler
Aaaa gözünaydın canım ya bu kadar erken belli oluyor muymuş ki kız bir deee ay ben 13. Haftada gidecem inşallah belli olur

Aynı halsizlik bende de var süslü ben kendimi saldım çünkü kafamı kaldıramıyorum dün bütün gün uyudum abartmıyorum geçsin artık su süreç :)

Merhaba anneler dun ikili testimizi yaptirdik bi sorun yok cok sukur ve yuzde 90 kizim oluyor 11.haftasi i dolduranlar nub teorisi ni arastirarak cinsiyet tahmini yapabilirler
Benimde randevum 25inde ay heyecanlandım belki bizimki de kendini belli eder :) bana çikolata ye gitmeden önce dediler denicem

Canim Allah yardimcin olsun. insallah bebisine zarar vermeden atar vucudun o keseyi. Bebegin sikica tutunsun sana insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…