2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aynen cnm benim esiminde sabirli ve sakin cok seviyorum esimi allah eslerimizden razi olsun

Serklaj için yine de bazı riskler olması gerekmiyor mu? Yaptırabilirsiniz bır arkadasım vardı. Onunki çoğul gebelikti. Daha önce de erken doğum ile bir hafta yaşamış bebeği. Hikayeler trajik, her şey bizim için. İnşallah korktuklarimizdan uzaktan oluruz.

Benim 187 193 öy
Ay hic sormayin benim kotu tecrubem de 22. Hafta. 22 yi gecmeden rahat edemicem. Pozitif olmaya calisiyorum ama korkmamak elde degil.

Senin De mi kaybın var canım çok zor gerçekten. Evet düşünmemeye çalışmaktan başka yapacak bir şey yok

Günaydın guzel anneler simdi doktor sırası bekliyorum önümde 22kisi var bu saate düşünün doktor kaçta geliyorsa artık.İkili icin çağırmıştı bakalım belki cinsiyetini de söyler.Heyecanla bekliyorum

Sen de gönlünü ferah tutmaya çalış canım inşallah bir sorun olmaz bu sefer. hepimizin farklı farklı korkuları varmış allah yardımcımız olsun

Hayirli sabahlar herkese bende sabah uyandigimda iki parca geldi cok korktum bebek dustu diye doktor bebek iyi ama her an hersey olabilir dedi igne ilac korku ile bekliyirum on haflik benim kuzum Allah hepsini korusun ins

amaaaannn yazik valla ya ama 35 yas ustu bekar kadinlarin ne yazikki cogunda var bu sorun. vence seninde dedigin gibi ni evlense herkes rahatlicak.
İnşallah be canim hamile hamile dua ediyorum Allah im hayirlisiyla şuna bi kismet ver ben kendi iyiligim icin istiyorum bunu

Hamileyken kötü düşünmemek gerekiyormuş ama senin görümce gerçekten zormuş, iyi düşünmek mümkün değil. Allah sabır versin.
Valla belki böyle anlatinca dedikoduya giriyor belki karnimdaki bebege kötülük ediyorum ama nefret ediyorum içimde tutamiyorum. Daha bu sabah indi üst kattan deli gibi zile basıyor. Ben de kapiyi açtım aldim içeriye zile basmana gerek yok kapıyı tıklayinca zaten duyuyorum dedim. Bana diyor ki o zaman kocan sabah gidince anahtari kapinin üstünden al ben de disaridan istediğim zaman açayım.. Kesinlikle olmaz dedim içeriye hırsız da girse anlamam o zaman den kapıyı tiklaman yeterli dedim. Hayır benim evime istediği zaman girmek gibi bir lüksü yok kimsenin. Suratini asti gitti ütümü kullanıyor içerde
Sonra çekti gitti.. Ne salak bişey yaaa

Günaydın kızlar ben yine depresifim bugün hiç birşey yok gebeliğe dair göğsüm ağrımıyor önceden hapşırınca falan kasıklarım ağrıyordu oda yok puf psikolojim bozuldu resmen

Günaydın kızlar ben yine depresifim bugün hiç birşey yok gebeliğe dair göğsüm ağrımıyor önceden hapşırınca falan kasıklarım ağrıyordu oda yok puf psikolojim bozuldu resmen
Canim ben de buraya yaziyordum hapsirmaya oksurmeye korkuyordum krsmp giriyordu kasiklarima. Ama şimdi benim de gecti canim her hafta belirtiler biraz daha kayboluyor.

Canim ben de buraya yaziyordum hapsirmaya oksurmeye korkuyordum krsmp giriyordu kasiklarima. Ama şimdi benim de gecti canim her hafta belirtiler biraz daha kayboluyor.
Ya bilmiyorum cnm allaha emanetler ama insan yinede korkuyor işte.
Peki sende başka belirti varmı bende hiç birşey yok bir akıntım oluyor karnınım şişliği bile azaldı sanki

Allah yardım etsin ben bu konularda sabırlı değilim ben üzüleceğime onlar üzülsün

Evet geldim doktordan.Cok şükür her sey yolunda ense kalinligimiz 0.94 burun kemigi midesi olusmus kollar bacaklar hareketliydi.Kan verdim ikili icin.3gune çıkarmıs.Cinsiyet tahmininde bulunur musunuz dedim tabiki bacak arası boş kız suan icin tahminim ama yanilabilirim 16.haftada tam olarak soylerim dedi.1kizim vardi yanina Allahin izniyle bir kiz daha geliyor.Ama iliskiyi falan yasakladi plesantam aşağı yerleşmiş yine kizimda da öyleydi yatarak gecirmistim hamileligimi.Yine yatak beni bekliyor.Olsun saglikla alayim da kucağıma gerisi bos

Günaydın hadi gözün aydın hep böyle iyi güzel haberler alalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…