2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bence kendine bosuna stres yasatiyorsun. esin ve kayinvaliden durumun madem farkinda bi onune gecsinler bi zahmet. gonder gitsin evinden bu ne.

Teşekkür ederim canım amin inşallah allah bize bağışlasın kuzularimizi inşallah sağ salim atlatiriz bugünleri inşallah

Niye sende kalıyorlar ki ya zaten sen hamilesin hassas bi dönem bide bilmiyorum ama herkesin herşeyi bu zamanda daha çok batıyor
Canım onlar evlendigim ilk günden beri ayni batmalari sıradan bsiey artık benim için. Benim ev merkezde aslinda ust katimiz da var ama benim mutfagi kullaniyorlar kafalarina göre takilip yatmaya yukari cikiyorlar.. Sabir cekiyorum bol bol gidecekler yakında

Anladım canım ozaman ya sabır çekmeye devam tez zamanda gitsinler inşallah

Ben de öyleyim canim farkli bir sehire evlendim ailemden ailemden tanidigim herkesten ayrilfim geldim kocamin ailesi evlenene kadar iyiydk evlendigim gün herkes suratini asti gercek yüzünü gösterdi ben duvara çarpmış gibi oldum anlam veremedim psikolojim bozuldu başımdan neler neler geçti. Asla aile sıcaklığı görmedim onlardan ama hepsiyle Allah katında hesaplasacagim. Eşimin sevgisi ve sabri olmasa ben çoktan boşanmistim..

Bence kendine bosuna stres yasatiyorsun. esin ve kayinvaliden durumun madem farkinda bi onune gecsinler bi zahmet. gonder gitsin evinden bu ne.
Kac kere tastistik kapiyi vurup gitti nerdeyse çelik kapi devrilecekti ama yüzsüz yine geliyor. Geliyor ama kendi hic seslemiyor bana sonra evine gidip annesine diyor ki gelin yüzüme bakmadi ac kaldim huzursuz oldum bilmem neler. Kayinvalidem bile yeni yeni bana inanmaya başladı. Bi koca bulup gitse var ya dünyalar benim olacak iyice evde kaldi cemaatlere üye oldu kendi hayatini yaşıyor huyunu bilen zaten bununla evlenmez. Benim kocam da tek erkek kardeş insallah başıma kalmaz valla asla ayni yerde yaşamam onunla

Kızlar meraba. Bu hafta tam eski halime döndüm diyordum ki bugün bulantı ve kusmalar yeniden başladı üstelik eskisinden de beter. Bide bi titreme geliyo aniden tüm tüylerim diken diken oluyor. Kasıklarımda ağrı var. Normal di mi bunlar. Kontrole daha 2 hafta var. Ama çok tedirginim

amaaaannn yazik valla ya ama 35 yas ustu bekar kadinlarin ne yazikki cogunda var bu sorun. vence seninde dedigin gibi ni evlense herkes rahatlicak.

Kızlar bunu düşünmek istemiyorum ama ilk gebeliğim de bebegimin kalp atışları 9+6 da durmustu ama biz 11. Haftadan sonra ogrenmistik yarın 9+6 oluyor stresliyim

O kadar iyi anlıyorum ki seni, önceki kötü tecrübeler maalesef çok etkiliyor. Ben de 14.haftaya yaklaştıkça korkmaya başladım. Umarım doktorum serklaj yapmayı tercih eder de daha rahat eder içim.
Yine de iyi düşünmeye çalışalım

Hamileyken kötü düşünmemek gerekiyormuş ama senin görümce gerçekten zormuş, iyi düşünmek mümkün değil. Allah sabır versin.

neden serklaj? daha once sorunmu oldu?

Evet canım benim 14.haftada sonlanan gebeliğim gece uyurken suyum geldiği için bitti. Hiç bir sebep bulunamadığı için yine korkular sarıyor beni tabi. Önlem amaçlı serklaj uygulansın istiyorum. Evet zor ama dayanmaya razıyım.

Onlar saglikli olsunda biz dayaniriz. insallah yapar doktorun ama yinede negatifleri cagirma sen. Bu sefer hicbir sey olmayacak insallah. saglikla hepimiz kucagimiza alalim bebislerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…