2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya bilmiyorum cnm allaha emanetler ama insan yinede korkuyor işte.
Peki sende başka belirti varmı bende hiç birşey yok bir akıntım oluyor karnınım şişliği bile azaldı sanki
Mide yanmasi oluyor canim ve agzimdaki tatsizlik devam ediyor. Insallah bublar da gecer2 yakın zamanda çünkü çok kötü

Sağ salim hayirlisiyla kucağına slmana olsun darısı canım sağlıklı olsunlarda insan kendini kısıtlar sorun değil

Bu nasil bir simariklik anlamadim ben. Kac yasinda gorumcen? Anladigim kadariyla cok kucuk de degil. Yani cat diye eve girme ne demenk sen musait olmayabilirsin, uygun olmayabilirsin. Kesinlikle seni kiskaniyor, kendini strese sokma ama dikkatli de ol derim. Kiskanclik insana herseyi yaptirir.

Günaydın kızlar ben yine depresifim bugün hiç birşey yok gebeliğe dair göğsüm ağrımıyor önceden hapşırınca falan kasıklarım ağrıyordu oda yok puf psikolojim bozuldu resmen
Canim artık vücudun alismistir hamileliği kötü bir şey yoktur sıkma canını bende bazen paranoyaklasiyorum ama allaha emanet etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden

12. haftanin son gununden selamlar kizlar. Coookkkk yogun bir sekilde yarin mide bulantilarimin bir anda kesilmesini umuyorum. cok umuyorum hemde oyle boyle degil
Aynen bende senin gibiyim bu haftalarda azalmasını yavaş yavaş 12. Haftanın sonunda da tamamen bitmesini umuyorum inşallah öyle olur umut fakirin ekmeği demişler

Ben de eşimin güzel hatri için sabrediyorum canim yoksa kimse umrumda degil. Ama esim benim icin sabret diyince elim ayagim baglaniyor

Yani esler icin katlaniliyor haklisin ama bunun sonu yok. Mesel klasik evliligimizin ilk iki yilinda kayinvalidemle iletisim problemi yasadik. ayni dili bir turlu konusamiyorduk. e bende esimin hatri icin 'katlandim' ama artik gitmiyordu. esimle konustum, gel annenle konusalim dedim. anlamaz alinir dedi. olsun denemis oluruz dedim. ve cok resmi bir sekilde guzelce konustuk. o gun son oldu, su an kayinvalidemle aram annemle olandan daha iyi

Günaydın kizlar. Benim sanki iki gundur azaldi gibi bulantim. Yani onceden cok siddetliydi biraz daha iyi su an. Bu da biraz tedirgin etti beni bebis iyidir insallah kizimda 15 16. Haftaya kadar sürmüştü

Ay insallah bakalim cok merak ediyorum. kizimda 13. un sonunda bitmisti. kacinda haftada basladi? bende 9. haftada baslamisti
Benim psikolojik olarak mi basladi bilmem ama hamile oldugumu ogrendigim gun basladi bulantim 5 haftalikken:) 6. Haftada koku hassasiyetiyle birlikte iyice artti

33 olacak canim eşim 30 ben de 28 yaşındayım. Kaynanam da öyle diyormuş kocama. Oğlum napayim kıskanıyor sizi diyormuş. Napalim yani kıskanıyor diye ayrilalim mi biz bir aileyiz evimiz ayri duzenlerimiz ayrı gelip beni burda sıkıntıya sokmaya hakki yok valla. Ne gelinler var kapıyı açmıyor böylelerine ben de mi öyle olayım. Çok geri kafalı bir insan her hareketi zıt her lafı zehir. Valla benim icin büyük bir imtihan ben onun anladigi dilden de konusabilirim de aldığım terbiyeye yakışmıyor ve kocami arada birakmak istemiyirum

Benim psikolojik olarak mi basladi bilmem ama hamile oldugumu ogrendigim gun basladi bulantim 5 haftalikken:) 6. Haftada koku hassasiyetiyle birlikte iyice artti

Benimde ilk hamileligimde oyle olmustu, lavabodan geri gelemiyodum ben insallah bebisler saglikli olsunda unutuluyor bir sekilde :)

Allah yardim etsin ins cok yatmaniza gerek kalmaz.benim de sizinle ayni gunum 13.haftda gitsem diyordum ama cinsiyeti de cok merak ediyorum.ultrason goruntusu varsa atabilir misiniz

Maşallah canim Allah bozmasın. Ama en azindan kadın iletişime ve ortak noktada buluşmaya acıkmış. Ben konustum olmadi kavga ettim olmadi cinnet geçirdim olmadi her yolu denedim canim ve hep kötü ben oldum. Ayri sehirlerde evli olan ablalari bile beni arayip terbiyelerini bozdu. Ayy hepsinden nefret ediyorum ya hic birini aramiyorum kocami arayip diyorlarmis biz naptik ona diye. Eşim de demiş siz naptiginizi cok iyi biliyorsunuz karim sizi aramiyorsa oturun düşünün yaptiklarinizi.. Bekarlar ayri evliler ayrı kayinpederim zaten düğünumden beri hic istemedi beni.. Ben onlara hic bisey yapmadim. Abim kayinpederime demiş ki bizim kızımız üniversite mezunu sizin oğlunuz üniversite terk.. Kötü bişey dememiş ama ondan beri bütün ailesiyle aram bozuldu ve 3 senedir duzelmiyor

Yani seninle bu kadar ara bozmaya degecek birsey degil haklisin, hatta senin sucun bile yok. tutup abinle gorusmeseler neyse ama abinde esini kucuk gormus gibi olmus. e bi ailenin hosuna gitmemesi cok normal. yani bana demis olsalar bende bozulurdum simdi

Günaydın kızlar ben yine depresifim bugün hiç birşey yok gebeliğe dair göğsüm ağrımıyor önceden hapşırınca falan kasıklarım ağrıyordu oda yok puf psikolojim bozuldu resmen
canım se ne zaman kontrole gitmiştin ne zaman gideceksin tekrardan. benimde hiiiç bir şey yok. korkuyorumda. maşallah mı demeliyim yoksa endişe mi etmeliyim bilmiyorum valla. haftaya çarşamba gdicem ben inşallah bebeğimi görücem. ozaman inşallah derizki hamileleliğim çok şükür kolay geçicek.

Bozma moralini canım göğüs ucu dışında bi belirtim yok. O da çok çok az. Mide yanması hazımsızlık hepsi bitti. Eskisi gibi acıkmıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…