- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.161
Canım kayinpederim bir konuda benim ailemi cahil olmakla suçladı ve siz her istediginizde kızınıza gonderemem benim hayat tarzima uygun degil dedi. Ne yapsaydi abim düğün arefesi aile resmen ezmeye başladı eşyaları kendileri secmek istedi sanki onlar yaşayacaktı her bir b..ka burunlarini soktular. O zaman da abim benim kardeşim üniversite okumus egitimli terbiyeli biri senin kurallarina gelemez sen begenmiyorsan git dagdan bir inek bul evine getir dedi sonra olaylar olaylar.. Benim bile sonradan haberim oldu bunlardan. Düğün yaptık biz birbirimizi seviyoruz eşimle ama ailesiyle aram yok. Her şeye burunlarını soktular ya şimdi burda da her şeyi anlatmak istemiyorum ama kayinpederim ve erkek kardeşi eşya alırken bizimle iç çamaşır dükkanına bile girdi oturdular tezgahin önüne. Daha ben ne yapayim benim ailem ne yapsın.. Ayy sinirlerim bozuldu yine hatirlamak bile istemiyorum bunun gibi birçok örnek var daha..Yani seninle bu kadar ara bozmaya degecek birsey degil haklisin, hatta senin sucun bile yok. tutup abinle gorusmeseler neyse ama abinde esini kucuk gormus gibi olmus. e bi ailenin hosuna gitmemesi cok normal. yani bana demis olsalar bende bozulurdum simdi
Maşallah canim Allah bozmasın. Ama en azindan kadın iletişime ve ortak noktada buluşmaya acıkmış. Ben konustum olmadi kavga ettim olmadi cinnet geçirdim olmadi her yolu denedim canim ve hep kötü ben oldum. Ayri sehirlerde evli olan ablalari bile beni arayip terbiyelerini bozdu. Ayy hepsinden nefret ediyorum ya hic birini aramiyorum kocami arayip diyorlarmis biz naptik ona diye. Eşim de demiş siz naptiginizi cok iyi biliyorsunuz karim sizi aramiyorsa oturun düşünün yaptiklarinizi.. Bekarlar ayri evliler ayrı kayinpederim zaten düğünumden beri hic istemedi beni.. Ben onlara hic bisey yapmadim. Abim kayinpederime demiş ki bizim kızımız üniversite mezunu sizin oğlunuz üniversite terk.. Kötü bişey dememiş ama ondan beri bütün ailesiyle aram bozuldu ve 3 senedir duzelmiyor
Geçen hafta pazartesi gittim cnm haftaya perşembe kontrolum inş herşey yolundadırcanım se ne zaman kontrole gitmiştin ne zaman gideceksin tekrardan. benimde hiiiç bir şey yok. korkuyorumda. maşallah mı demeliyim yoksa endişe mi etmeliyim bilmiyorum valla. haftaya çarşamba gdicem ben inşallah bebeğimi görücem. ozaman inşallah derizki hamileleliğim çok şükür kolay geçicek.
Günümüzde aynıymış cnm demekki bu haftalar böyleBozma moralini canım göğüs ucu dışında bi belirtim yok. O da çok çok az. Mide yanması hazımsızlık hepsi bitti. Eskisi gibi acıkmıyorum da.
Bazen karsidakinin kibirini kırmak için en ağır lagı söyleyip önünü kesmek gerekir canım. Senin de evinin mobilyasini sen secmen gerekirken gorumcelerin secmeye kalkarsa gelin arabanda önde sen oturman gerekirken gorumcelerin oturursa iç çamasirlarini almaya kayinpederin ve eşimin amcasi gelirse senin ailen de ayni tepkiyi verirdi eminimabinin dediğini bana deseler herhalde ben de biraz tavır alırdım. kindarlık yapıp uzatmak makul değil ama söylenen söz de hiç hoş değl.
insan dusundukce sinir oluyor takma kafana cnm sabir insallah dualarin kabul olurda alir basini gider kocasinin basini yerCanım kayinpederim bir konuda benim ailemi cahil olmakla suçladı ve siz her istediginizde kızınıza gonderemem benim hayat tarzima uygun degil dedi. Ne yapsaydi abim düğün arefesi aile resmen ezmeye başladı eşyaları kendileri secmek istedi sanki onlar yaşayacaktı her bir b..ka burunlarini soktular. O zaman da abim benim kardeşim üniversite okumus egitimli terbiyeli biri senin kurallarina gelemez sen begenmiyorsan git dagdan bir inek bul evine getir dedi sonra olaylar olaylar.. Benim bile sonradan haberim oldu bunlardan. Düğün yaptık biz birbirimizi seviyoruz eşimle ama ailesiyle aram yok. Her şeye burunlarını soktular ya şimdi burda da her şeyi anlatmak istemiyorum ama kayinpederim ve erkek kardeşi eşya alırken bizimle iç çamaşır dükkanına bile girdi oturdular tezgahin önüne. Daha ben ne yapayim benim ailem ne yapsın.. Ayy sinirlerim bozuldu yine hatirlamak bile istemiyorum bunun gibi birçok örnek var daha..
Amin canım inşallah.. 3 senedir cektiklerimi bir ben bilirim. Simdi abimin söylediği söz herkese ağır geliyor ama burada yazmadığım çok şey var benim babamın hiç haberi yokken adam olaylardan bile habersizken benim babamin şerefine hakaret etti bu insanlar. Ben hem bir çocuğum olsun isterken hem de hep aklimda bir gün boşanıp gitme düşüncesi oldu. Eşimin güzel kalbi ve sabrı sayesinde devam edebiliyorum sadece.insan dusundukce sinir oluyor takma kafana cnm sabir insallah dualarin kabul olurda alir basini gider kocasinin basini yer
Bana doktorum denizide havuzuda yasakladı ama burdaki arkadaşların doktoru izin vermişti cnm doktorun durumuna göre yönlendirir cnm seniKızlar aranızda denize giren oldu mu sıkıntı olur mu acaba daha küçük mù denize girmek için
Bana doktorum denizide havuzuda yasakladı ama burdaki arkadaşların doktoru izin vermişti cnm doktorun durumuna göre yönlendirir cnm seni
Amin canim ozelimi anlatmak istemezdim ama ben de patladim işte. Gecmiste ne yasanirsa yasansin kimsenin benim evime elini kolunu sallayarak suratini asarak girmeye hakki yok. Ben simdi buna anlatmaya calisiyorum yoksa geçmişte kim ne yaptiysa karsiligini zaten aldi mesafemi koruyarak.Senin eşinle aran önemliyse varsın bunlar senle zaten konuşmasın, baksana senin hayrına konuimamaları. Bide şu görümcükten kurtulabilsen. Allah sabır versin valla.... Allah korkusu olmayan insanlarla uğraşmak hele hele hamile hamile çok zor(((
Valla sen beni çok iyi anladin canim ya Allah razı olsun senden.. Benim abim bir laf dedi onlara 3 senedir her olayd onu koyuyorlar önüme. Ama ben 3 senedir yaşadıklarımı duyduklarimi gördüklerimi anlatsam direkt boşanma sebebi bir cok olay yaşadım. Ama onlar yapınca bisey olmuyor çabuk unutuluyor. Allah hic bir kız evladını bu duruma düşürmesin. Cok şükür ki kapiyi kapatınca benim ayaklarimi bile sevip öpen kocamla basbasayim. Onlarin hepsi dışarıda kaliyor !Bide kimse kendi yaptığını görmez. Yani sen şimdi onlara neden bu tavrınız desen, onlar abinin dediğini öne sürerler ama sen onlara böyle böyle yaptınız desen, onlar asla öyle bir şeyi kabul dahi etmezler....
Ben girdim 9 haftalik falandiKızlar aranızda denize giren oldu mu sıkıntı olur mu acaba daha küçük mù denize girmek için
3 aydan sonra sorun olacagını sanmıyorum cnm ilk 3 ay doktorlarda önlem amaçlı diyorİnşallah doktor yok felan demez : ) Nasip olursa Eylülde tatile gideceğiz. Gerçi desede napalım ayaklarımızı sokarız : )
Yine de doktora sorarsin ama denize girmek iyi bile geliyor. Yuruyus ve yuzme hamileler icin en iyi derlerKızlar aranızda denize giren oldu mu sıkıntı olur mu acaba daha küçük mù denize girmek için
Valla sen beni çok iyi anladin canim ya Allah razı olsun senden.. Benim abim bir laf dedi onlara 3 senedir her olayd onu koyuyorlar önüme. Ama ben 3 senedir yaşadıklarımı duyduklarimi gördüklerimi anlatsam direkt boşanma sebebi bir cok olay yaşadım. Ama onlar yapınca bisey olmuyor çabuk unutuluyor. Allah hic bir kız evladını bu duruma düşürmesin. Cok şükür ki kapiyi kapatınca benim ayaklarimi bile sevip öpen kocamla basbasayim. Onlarin hepsi dışarıda kaliyor !
Ben de nasil sabrediyorum anlamiyorum canim ama insan başına gelince sabrediyor işte. Evinin eşinin hatrina hayalleri hatrina sabrediyor... Şimdi nasipse bir bebegim olacak o zaman daha güçlü olacagim. Bugün kontrolum var stresliyim zaten insallah iyidir..Ama masallah sabirliymissin. ben yine de bu kadar sabredebilirmiydim hic bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?