2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım kayinpederim bir konuda benim ailemi cahil olmakla suçladı ve siz her istediginizde kızınıza gonderemem benim hayat tarzima uygun degil dedi. Ne yapsaydi abim düğün arefesi aile resmen ezmeye başladı eşyaları kendileri secmek istedi sanki onlar yaşayacaktı her bir b..ka burunlarini soktular. O zaman da abim benim kardeşim üniversite okumus egitimli terbiyeli biri senin kurallarina gelemez sen begenmiyorsan git dagdan bir inek bul evine getir dedi sonra olaylar olaylar.. Benim bile sonradan haberim oldu bunlardan. Düğün yaptık biz birbirimizi seviyoruz eşimle ama ailesiyle aram yok. Her şeye burunlarını soktular ya şimdi burda da her şeyi anlatmak istemiyorum ama kayinpederim ve erkek kardeşi eşya alırken bizimle iç çamaşır dükkanına bile girdi oturdular tezgahin önüne. Daha ben ne yapayim benim ailem ne yapsın.. Ayy sinirlerim bozuldu yine hatirlamak bile istemiyorum bunun gibi birçok örnek var daha..

abinin dediğini bana deseler herhalde ben de biraz tavır alırdım. kindarlık yapıp uzatmak makul değil ama söylenen söz de hiç hoş değl.

Geçen hafta pazartesi gittim cnm haftaya perşembe kontrolum inş herşey yolundadır

abinin dediğini bana deseler herhalde ben de biraz tavır alırdım. kindarlık yapıp uzatmak makul değil ama söylenen söz de hiç hoş değl.
Bazen karsidakinin kibirini kırmak için en ağır lagı söyleyip önünü kesmek gerekir canım. Senin de evinin mobilyasini sen secmen gerekirken gorumcelerin secmeye kalkarsa gelin arabanda önde sen oturman gerekirken gorumcelerin oturursa iç çamasirlarini almaya kayinpederin ve eşimin amcasi gelirse senin ailen de ayni tepkiyi verirdi eminim

insan dusundukce sinir oluyor takma kafana cnm sabir insallah dualarin kabul olurda alir basini gider kocasinin basini yer

insan dusundukce sinir oluyor takma kafana cnm sabir insallah dualarin kabul olurda alir basini gider kocasinin basini yer
Amin canım inşallah.. 3 senedir cektiklerimi bir ben bilirim. Simdi abimin söylediği söz herkese ağır geliyor ama burada yazmadığım çok şey var benim babamın hiç haberi yokken adam olaylardan bile habersizken benim babamin şerefine hakaret etti bu insanlar. Ben hem bir çocuğum olsun isterken hem de hep aklimda bir gün boşanıp gitme düşüncesi oldu. Eşimin güzel kalbi ve sabrı sayesinde devam edebiliyorum sadece.

Bana doktorum denizide havuzuda yasakladı ama burdaki arkadaşların doktoru izin vermişti cnm doktorun durumuna göre yönlendirir cnm seni

İnşallah doktor yok felan demez : ) Nasip olursa Eylülde tatile gideceğiz. Gerçi desede napalım ayaklarımızı sokarız : )

Amin canim ozelimi anlatmak istemezdim ama ben de patladim işte. Gecmiste ne yasanirsa yasansin kimsenin benim evime elini kolunu sallayarak suratini asarak girmeye hakki yok. Ben simdi buna anlatmaya calisiyorum yoksa geçmişte kim ne yaptiysa karsiligini zaten aldi mesafemi koruyarak.

Valla sen beni çok iyi anladin canim ya Allah razı olsun senden.. Benim abim bir laf dedi onlara 3 senedir her olayd onu koyuyorlar önüme. Ama ben 3 senedir yaşadıklarımı duyduklarimi gördüklerimi anlatsam direkt boşanma sebebi bir cok olay yaşadım. Ama onlar yapınca bisey olmuyor çabuk unutuluyor. Allah hic bir kız evladını bu duruma düşürmesin. Cok şükür ki kapiyi kapatınca benim ayaklarimi bile sevip öpen kocamla basbasayim. Onlarin hepsi dışarıda kaliyor !

İnşallah doktor yok felan demez : ) Nasip olursa Eylülde tatile gideceğiz. Gerçi desede napalım ayaklarımızı sokarız : )
3 aydan sonra sorun olacagını sanmıyorum cnm ilk 3 ay doktorlarda önlem amaçlı diyor
Yoksa gebelikte en güzel spor yüzme

Ama masallah sabirliymissin. ben yine de bu kadar sabredebilirmiydim hic bilmiyorum....

Teşekkür ederim kızlar cevaplar için doktorum girebilirsin demişti ama insan tereddüt ediyor mersinde yaşıyorum denize giremiyorum sıkıldım bu durumdan. Bakalım henüz karar vermiş değilim

Ama masallah sabirliymissin. ben yine de bu kadar sabredebilirmiydim hic bilmiyorum....
Ben de nasil sabrediyorum anlamiyorum canim ama insan başına gelince sabrediyor işte. Evinin eşinin hatrina hayalleri hatrina sabrediyor... Şimdi nasipse bir bebegim olacak o zaman daha güçlü olacagim. Bugün kontrolum var stresliyim zaten insallah iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…