- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.181
Geçen hafta pazartesi gittim cnm haftaya perşembe kontrolum inş herşey yolundadır
Günümüzde aynıymış cnm demekki bu haftalar böyle
ayy tam dayaklıklar. bunların topunu sıra dayağından geçiriceksin. kendilerine bakmadan cahil egosuyla takılan tiplerden hiç hoşlanmıyorum. birde bir sülale. siz aynı binada oturuyorsunuz sanırım. o seni yoruyordur. çalışmıyorsun heralde. ooo çalışşsan sana ne yaparlar daha acaba bilmiyorum. sen fatiha hatmi diye bir şey var onu denesene. 9999 kere fatiha okuyorsun niyet edip. ben çocuğum olsun diye okumuştum. belki işe yarar :) birde bence eğer ailenle ilgili bir laf daha söylemeye çalışırlarsa o ortamı terket te anlasınlar ne yaptıklarını. şu hamile halinle insanı dert üstüne dert sahibi yapıyorlar ya. sende çocuğunu sal onların üstüne kız. şöyle bir eşyalarını mahvetsin yıksın kırsın sende yalandan aa evladım öyle şeyler yapılır mı hiç de :))Amin canım inşallah.. 3 senedir cektiklerimi bir ben bilirim. Simdi abimin söylediği söz herkese ağır geliyor ama burada yazmadığım çok şey var benim babamın hiç haberi yokken adam olaylardan bile habersizken benim babamin şerefine hakaret etti bu insanlar. Ben hem bir çocuğum olsun isterken hem de hep aklimda bir gün boşanıp gitme düşüncesi oldu. Eşimin güzel kalbi ve sabrı sayesinde devam edebiliyorum sadece.
Sağol cnm desteğin için bütün anneler aynı evhamları yaşıyor iştecanım geçen hafta görmüşsün bebeğini bence stres yapma :) ben de stresliyim de bayramdan beri görmediğimden. bu evhamların 12. haftaya kadar normal olduğunu söylediler. ondan sonra zaten biliyorsun anormal bir durum olursa düşükler oluyormuş. onuda önceden rahim vb. kontrolü olanlarda farkedileceği şeyler olduğu söyleniyor bilmiyorum tabi. hayırlısı kısmet. bencede biz şu an rahat rahat hamileliğimizin tadını çıkaralım. sonra zaten ay uykuymuş ay dinlenmekmiş :))
ayy tam dayaklıklar. bunların topunu sıra dayağından geçiriceksin. kendilerine bakmadan cahil egosuyla takılan tiplerden hiç hoşlanmıyorum. birde bir sülale. siz aynı binada oturuyorsunuz sanırım. o seni yoruyordur. çalışmıyorsun heralde. ooo çalışşsan sana ne yaparlar daha acaba bilmiyorum. sen fatiha hatmi diye bir şey var onu denesene. 9999 kere fatiha okuyorsun niyet edip. ben çocuğum olsun diye okumuştum. belki işe yarar :) birde bence eğer ailenle ilgili bir laf daha söylemeye çalışırlarsa o ortamı terket te anlasınlar ne yaptıklarını. şu hamile halinle insanı dert üstüne dert sahibi yapıyorlar ya. sende çocuğunu sal onların üstüne kız. şöyle bir eşyalarını mahvetsin yıksın kırsın sende yalandan aa evladım öyle şeyler yapılır mı hiç de :))
canım ben daha o konuyu sormadım. gidenler çok havuza bile gireni gördüm. ben çok pimpirikliliğimden girmek istemiyorum. ama doktorun sakınca görmediyse çok kalabalık olmayan yerde girebilirsin bence. denizde olsa sonuçta kalabalık olursa mikrop kapabilirsin.Teşekkür ederim kızlar cevaplar için doktorum girebilirsin demişti ama insan tereddüt ediyor mersinde yaşıyorum denize giremiyorum sıkıldım bu durumdan. Bakalım henüz karar vermiş değilim
Canim yuklemeye calisiyorum ama boyutu büyük diye hata veriyor yapamadım bir türlü.Allah yardim etsin ins cok yatmaniza gerek kalmaz.benim de sizinle ayni gunum 13.haftda gitsem diyordum ama cinsiyeti de cok merak ediyorum.ultrason goruntusu varsa atabilir misiniz
:))) güldüm canim yaaa sagolasin valla :)) yok ayni binada oturmuyoruz iki dairemiz var üst üste ama kayinpederim uzak bir yerde memur. Düşün ordan bile her biseyime karisiyorlar. Kayinpeder seneye emekli olacak biz de eşimle düşündük bütün nakit birikmisimizi kayinpedere verdik arsa aldirdik. Nasipse müstakil ev baslayacagiz yakında cok masraf bu işler valla ama sırf yanımıza gelmesinler diye elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki uzak olalimcanım geçen hafta görmüşsün bebeğini bence stres yapma :) ben de stresliyim de bayramdan beri görmediğimden. bu evhamların 12. haftaya kadar normal olduğunu söylediler. ondan sonra zaten biliyorsun anormal bir durum olursa düşükler oluyormuş. onuda önceden rahim vb. kontrolü olanlarda farkedileceği şeyler olduğu söyleniyor bilmiyorum tabi. hayırlısı kısmet. bencede biz şu an rahat rahat hamileliğimizin tadını çıkaralım. sonra zaten ay uykuymuş ay dinlenmekmiş :))
ayy tam dayaklıklar. bunların topunu sıra dayağından geçiriceksin. kendilerine bakmadan cahil egosuyla takılan tiplerden hiç hoşlanmıyorum. birde bir sülale. siz aynı binada oturuyorsunuz sanırım. o seni yoruyordur. çalışmıyorsun heralde. ooo çalışşsan sana ne yaparlar daha acaba bilmiyorum. sen fatiha hatmi diye bir şey var onu denesene. 9999 kere fatiha okuyorsun niyet edip. ben çocuğum olsun diye okumuştum. belki işe yarar :) birde bence eğer ailenle ilgili bir laf daha söylemeye çalışırlarsa o ortamı terket te anlasınlar ne yaptıklarını. şu hamile halinle insanı dert üstüne dert sahibi yapıyorlar ya. sende çocuğunu sal onların üstüne kız. şöyle bir eşyalarını mahvetsin yıksın kırsın sende yalandan aa evladım öyle şeyler yapılır mı hiç de :))
:))) güldüm canim yaaa sagolasin valla :)) yok ayni binada oturmuyoruz iki dairemiz var üst üste ama kayinpederim uzak bir yerde memur. Düşün ordan bile her biseyime karisiyorlar. Kayinpeder seneye emekli olacak biz de eşimle düşündük bütün nakit birikmisimizi kayinpedere verdik arsa aldirdik. Nasipse müstakil ev baslayacagiz yakında cok masraf bu işler valla ama sırf yanımıza gelmesinler diye elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki uzak olalim
:))) yok canim orayi cok sevdiler gelmezler hem bahcesinde sebze meyve de yetistirebilirler ama kocam tek erkek bunun hastaligi var yaşliligi var elinde sonunda yine yanyana gelecegiz. Allah beni onlara onlari bana mecbur eylemesin hep böyle dua ediyorumMustakilde buyuk diye yine gelirler ayol. siz ustteki evi satin kurtulun.
Ha mustakili onlara yaptiriyorsunuz. Tamam anladim :) guzel takdik :) Amin valla. ne onlari sana ne seni onlara dusurmesin.:))) yok canim orayi cok sevdiler gelmezler hem bahcesinde sebze meyve de yetistirebilirler ama kocam tek erkek bunun hastaligi var yaşliligi var elinde sonunda yine yanyana gelecegiz. Allah beni onlara onlari bana mecbur eylemesin hep böyle dua ediyorum
Aynen canim valla onlara çimen çiçek bize betonarme apartman :))) onlar yaslaniyor artık yine de iyi olan onlar olsun hem herkes yerini severse kimse kimseyle uğraşmazHa mustakili onlara yaptiriyorsunuz. Tamam anladim :) guzel takdik :) Amin valla. ne onlari sana ne seni onlara dusurmesin.
Bazen karsidakinin kibirini kırmak için en ağır lagı söyleyip önünü kesmek gerekir canım. Senin de evinin mobilyasini sen secmen gerekirken gorumcelerin secmeye kalkarsa gelin arabanda önde sen oturman gerekirken gorumcelerin oturursa iç çamasirlarini almaya kayinpederin ve eşimin amcasi gelirse senin ailen de ayni tepkiyi verirdi eminim
Merhaba kızlar bir ben rahatım herhalde ya hiç hamile gibi takılmıyorum unutuyorum bile gün içinde o derece kontrole bile 8+4 de gittim en son
Bir de tartıya çıktığımda hep aynı kiloyu görmekten hiç şikayetçi değilimOğlumda şimdiye 3-4 kilo almıştım yedikçe yiyordum
Şimdi daha kontrollüyüm
Bakalım haftaya bugün gideyim cinsiyet tahmini yapacak mi bakemm boyunu posunu merak etmiyorum napim nasılsa bnm bebişler zayıf oluyor 1 hafta geriden geliyor hep oğlumda öyleydi onu da takmıyorum doğunca tosun oluyor bnmkiler
benimde ilki epey iriydi. halen de öyledir. acaba bu da öyle olur mu diye düşünüyorum. bence hemen zayıf oluyorlar deme. sağlıklı kiloyla doğsunlar inş. 3300 ve üstü miss.
ben de 2200 doğmuşum. iri kemikli, yapılı bir kadınım. sağlığım da iyi çok şükür. (sayılır) gerçek sebeplere üzülen annelerden olmayalım da haklısın, hiç üüzlmeyelim.Keşke canım ben de olsun isterim ama oğlum 2300 doğdu ama sonra çok iyi kilosu kendi ayındakilere göre önde gitmeye başladı , herkes kilosu iyi doğsun ister ama bunun için üzülmemeyi de öğrendim :)
ben de 2200 doğmuşum. iri kemikli, yapılı bir kadınım. sağlığım da iyi çok şükür. (sayılır) gerçek sebeplere üzülen annelerden olmayalım da haklısın, hiç üüzlmeyelim.
Allah razı olsun canım beniimm :)Hadi hayirli olsun
hoşbulduk canım teşekkür ederim :))Amiiin.
Hoşgeldin, hayırlı olsun :)
Niye sende kaliyo kuxum bu ?Aynen Allah razı olsun valla. 4 tane gorumcem var ikisi evli biri kocamdan büyük ve bekar biri de kocamdan küçük. Hadi evliler uzakta duymuyorum ama kocamdan büyük ve bekar olan çok fenaa bir kaşık suda boğar kocamla beni. 3 gündür bende kalıyor küçük kardeşiyle beraber. Aynı evde iki düzen...! Kendine yumurta kırıp duruyor yaptigim yemekleri yemiyor. İki gündür çok kötüyum kusuyorum tansiyonum düşüyor neyin var bile demiyor. Mutfagima giriyor kapiyi kapatiyor eşyalarımı kullaniyor yiyip içip çıkıyor resmen pislik ya kocam kaynanama anlatti kadın ağladı ben napayim o öyle diyor... Eve ekmek getirse parasini kocamdan istiyor ama onun yedikleri sanki buzdolabinda kendiliginden yetişiyor. Valla stres hastasi etti beni defolup gitse. Komsularimdan fayda var bana aman amannnn uzak olsunlar..
Kimse kimsenin yasadiklarini bilemez canim. Benim babam da bisey demedi ama delikanlı bir abim var adı üstünde kanı deli. Egitim bizim aramizda hicbir zaman sorun olmadi olamaz da. Belki eşim memur olsaydi biz bu kadar rahat bir yaşam suremezdik. Benim anlattigim şey ile senin anladığın şey farklı canım. Benim kayinpederim belediyedeki nikah basvurumuzu iptal ettirmiş bir insan. Onun yüzünden benim 70 yaşındaki annem ve 74 yaşındaki babamin gözünden yaş aktığını gördüm ben. Gülüp geçmek evet..... Sadece benim canim acisaydi ya da anne babamin cani bu kadar yanmasaydi ben de gülüp geçebilirdim. Dedim ya kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Hala diyorum burada anlatmak istemediğim bircok şey var ve eğitim bunların yanında komik ve ucube kalıyor. Bu nedenle egitime artık vurgu yapmazsanız sevinirim. Benim eşim cahil de değil işsiz de değil. Ki ben onu her haliyle sevemsem coktan bitmişti bu iş.ben benzer muameleleri karşı taraftan gördüm. eğitim kıyaslaması, küçümseme vb. tavırları karşı taraf bana yaptı. Eşyalarımı görümcelerim seçse razıydım alakasız insnalar seçti. Düğün davetiyemden düğünüme kadar başkalarının zevki karar verdi. gençtik daha. öğrenciydik. çok sevdik birbirimizi yapılanları görmezden geldik. bütün bu olanlar karşısında kayınpederimin karşı koltuğunda bizi ezmeye çalışan kendilerine babamın naif bir gülüşünü hatırlarım halen dün gibi, oysa tastamam 9 sene olmuş. ailemin tek karşılığı bu oldu. karşımızdaki çirkefliğe bazen arkamızı dönmeliyiz. hele hele yıllar boyu onlardan bir parça ile (şuan tam 3 parça onlardan) yaşamak zorunda olunca iyi ki de öyle yapmışız diyorum. o zaman yaptıklarından utandırdıklarımızdan oluyor kendileri. ben bu yaptıklarından dolayı benden özür dileyen 60 lı yaşların inatçı mı inatçı bir adamını tanıyorum. ve o adam benim o gün o lafları eden, malum meselelerin baş kahramanı kayınpederimdi.
sizi eleştirmek değil niyetim. zaten haddim de değil. ama öfkenizi belki bu bakış açısıyla kırabilirsiniz. daha az öfkelenince daha sakin bir zihin size daha iyi gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?