2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Birşey merak ettim üst katında mutfak yok mu? Hani varsa kocan konuşmaz mi ütüler de mi yok?

Birşey merak ettim üst katında mutfak yok mu? Hani varsa kocan konuşmaz mi ütüler de mi yok?
Mutfak var ama sürekli yaşamadıkları için aktif degil canim ütüleri de diger evlerinde. Ben aslında gelsinler gitsinler aile gibi olalım istiyorum rahatsiz olmam ama onlar soğuk davranınca rahatsız oluyorum. Kendi tercihleri...

Beni.
Ay "Tebrikler 1. trimester doneminiz sona erdi" diyor. Peki bu istifralar ne zaman biticek acaba 12 yi tamamlayip hala bulanti ceken var mi kizlar aranizda
Benim bugün 10. Hafta bitti 11 e girdik canım sabahları yine kusuyorum ama ogleden sonra iyiyim 2 gundur bu sefer de kötü bir şey mi var diye korkuyor insan

Bugun yine doktora gittim bugunki doktor bebek gayet iyi kanma alanlari yok dedi cok mutlu oldum.Dun acildeki doktor ilac ve igne vermisti anlattim kanamam yok denecek kadar azaldi dedim ilac ve igne verdi dun acildeki doktor dedim onlari kullanmana gerek yok dedi o ilac dusugu engellemiyor dedi kullanma dedi saşkinim şuan

Benim doktorumda 2 hafta onceki kanamamda hicbir ilac igne vermedi, kendini cok yorma ama surekli yatmana da gerek yok dedi. Ilaclar dusugu engelleyemez dedi, ben de sasirmistim. Kanamam durdu cok sukur o nedenle ustune gitmedim.

Cok tesekkurler

Ever doktorlar kesin bir onlem olmadigini soyluyorlar. benim yasadigim dusukte doktorum eger dusuk gerceklesecekse gerceklesiyor. Ne ilac ne igne onune gecemiyor malesef demisti. progestan eksikliginden olmasi muhtemel dusuk tehlikesine karsi veriliyor ama kesin engelleme diye birsey yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…