2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Son kontrolde sabah erken olunca aç gittim ama o kadar oynaktı ki takla atıyordu  cinsiyet için iki hafta sonra dedi bize inş söyler canım sana

Ağlamaktan yine şişti gözlerim,bu kez de biri kapanmadan başka birbyerddn kanamam oldu kızlar
Insallah atlatacaksin moralini yuksek tut. Hastanedesin hersey kontrol ediliyor oyle dusun.Eger kismetlerinde varsa ne kanama ne baska bisey etkilemez onlari. Dua et ve butun kalbinle Allahtan iste onlari. Mucizelere inan.

Kizlar kabizlik sorunu yasayan var mi? Beni bugun fena vurdu. Cok afedersiniz ama zorlaninca da kanama falan olucak, bi zarar gelicek diye korkuyorum. Noolur bana tavsiye verin
Selam ben kabızlık önlemek için suyum bolca içiyorum şimdilerde kayısı var kayısı elma armut iyi oluyor. Ben de bir süre problem yaşadım bunları da yiyerek aştım. Ekmeği tahıllı ekmek yiyorum fazla kaçırmiyorum bulgur ve tarhananin sindiriminin kolay olduğunu ve sağlıklı olduğunu okumuştum bizler için onlardan da yedim ama su tüketimimi 2.5 lt altına düşürmemeğe çalışıyorum yoksa işim zorlaşıyor. Kabak çekirdeğinin de iyi geldiğini okumuş eşim faydali olduğu ile ilgili birseyler okudum arada onu da yiyorum. Sanırım benimkiler bu kadar :))

Cahillik işte lafın nereye gittiğini düşünmeden konuşturuyor insanları. Allah evlatlarimiza sağlık versin. ♡♡♡

Bence git doktora birsey olduğundan değil için rahat etsin sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…