2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Randevum 12 deydi sabah 7 de aç karnına uyandım 1 bardak su içtim kusmak için wcye gittim kusamadan bayılmışım rüya felan gördüm allahtan başımı vurmamışım sonra ögüre ögüre uyandım baktım her yerim ıslak makinaya dayanmışım kapıyı actım eşime seslenip tekrar bayılmışım eşim bulmuş baygın gece cok sıcak diye sortla akletle yatmıştım ambulansı arayamamış ayıltı beni sürekli istifra ettim bende hala ara ara tansiyonum düşüyor doktor bişi olmaz dedi kötü bir gün geçiyorum allahtan bebegim iyi kıpır kıpırdı

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar hafta sonu randevum var kanamadan sonra ilk randevu olacak inşallah bebeklerim iyidir çok merak ediyorum nasıllar diye iyi dayandım görmeden

Ay canım çok geçmiş olsun nasıl bişey olmuş öyle Allah beterinden korusun neyseki bebiş iyiymiş inşallah tekrar olmaz

Ben de dedim bu kız hemen yazardı,merak ettim. Çok geçmiş olsun.

Ay canım Allah korumuş gerçekten iyi bari başını filan çarpmamışsın sabah sabah ya :/ Çok geçmiş olsun canım bence 1 ay bekleme 2-3 hafta sonra filan sonra git kontrole öğrenirsin inşallah cinsiyeti :)

Zaten tek duamız o oldu kafamı sert vurmadım dizlerime çöküp basımı kurutma makinasına dayamışım allahım korumuş meraktan catladım bugün eminde konuşmadı ögle yapsam mı diyordum bende 13 14 haftalık olunca gitsemmi diyordum :)

Ben öyle yapmayı düşünüyorum canım 13 ün içinde kontrolüm var ona gitcem büyük ihtimalle kesin değil dicek bnmki de 1 hafta 10 gün sonra yine gitcem öğrenene kadar böyle düşünüyorum çatlarım yoksa

Hahaha sende bendensin sekerim

Yeni bir kanama alanı olması kötü bir durummuş,takibe devam,hepimiz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ımın güzel yazılar yazın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…