2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kendime nazar ettim cnm birşey hissetmiyorum diye belim ayakta durunca kopacak gibi oluyor vajinanın üstünde iğne batması gibi birşeyler oluyor
Seninle belirtilerimiz hep aynı:) Ben de gerilme yok ama azıcık iş yapayım sırtım belim kopuyor. Dinlenince geçiyor.

Seninle belirtilerimiz hep aynı:) Ben de gerilme yok ama azıcık iş yapayım sırtım belim kopuyor. Dinlenince geçiyor.
Bendede normalde olmuyor cnm genelde uzanırken hapşurma geliyor bacagımı kendime dogru çekmesem 6 sn falan gerilme oluyor.
Ay biz nazlı hamileleriz cnm uzanalım dinlenelim iş bize göre değil

Ay "Tebrikler 1. trimester doneminiz sona erdi" diyor. Peki bu istifralar ne zaman biticek acaba 12 yi tamamlayip hala bulanti ceken var mi kizlar aranizda

Kızlar Avrenim adlı arkadaşımıza bu cuma günü hurmetine kuran okumayı bilen arkadaşlar yasin okuyalım ben 1 tane okuyacagım inş kanamaları kesilir

Ağlamaktan yine şişti gözlerim,bu kez de biri kapanmadan başka birbyerddn kanamam oldu kızlar
Canım yaaaaa ama böyle üzgün olman da etkiliyor bebeklerini. Güçlü olman gerek bak hastanedesin gerekli bütün müdahaleler yapılıyor. Eger Rabbim onlara bu dunyadan rizik nasip eylediyse onlar zor da olsa bu yolu tamamlayacaklar. Aglamak yerine dua etmeye çalış bol bol. Elini karnina koy salavat getir bildigin sure ve ayetleri oku. Allah im yavrularimi sana emanet ettim sen onlari koru de.. Ne olur güçlü olmaya çalış

Ağlamaktan yine şişti gözlerim,bu kez de biri kapanmadan başka birbyerddn kanamam oldu kızlar

Canim kendini toparlaman lazim. Sen uzuldukce bebeklerinde etkileniyor. Kotu dusunmemeye calis. Cok zor biliyorum ama dua etmekten baska yapabilecegin birsey yok. Allah yardincin olsun

Merhaba canım muhtemel doğum tarihimiz aynı hoşgeldin :) Ne zaman gittin doktora en son :)
Hoşbuldum geçen hafta gitmiştim. Yarın tekrar gidicem biraz kanamam olmuştu progestan kullanıyorum. Gerçi tekrarlanmadı yeniden. 2 li test yapıldı herşey yolunda inş hep aynı olur. Geçen sene 20 haftalık bebeğimi kaybettim. Grupta gördüğüme göre kayıp yaşayan çok hamiş var birbirimizi daha ii anlayabiliriz. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Evet canım ben oğlumdan önce 2 düşük oğlumdan sonra 1 dış gebelik geçirdim bu sağlıklı Allah a şükür inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz :) ben en son 8+4 de gittim. Haftaya perşembe gidicem ben de kontrole inşallah umarım bir cinsiyet tahimini yapar ya çikolata yicem yine de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…