2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olabilir canim dogru söylüyorsun. Yeni farkettim bacaklarimda incecik damarlar belirmeye başlamış varis de olacak heralde bende cok üzüldüm ya insallah cok artmazlar ve dogumdan sonra kalmazlar
Lierac çok iyi kendimde denedim doguma kadar hiç catlamadim ki genetigimde catlamak var ergenlikte bacaklarda biraz vardı yanlizca doğumdan sonrada bi bi iki ay kullanmak gerekiyor cunku salan vucut kendini toplarkende catlak olabiliyor ben dogumla beraber biraktim birakinca minicik bi iki tane var

Aaa başlayalım mı artık? Tecrübeli anneler aydınlatın bizi :)
Ilk hamilelikte 13 ten sonra başladım lierac kullandim çok memnun kaldım genetigimde catlamak var ergenlikte bacaklarda vardı biraz ama lierac sayesinde doguma kadar catlamadim yanliz dogumdoğumdan sonrada bi iki ay kullanmak gerekiyormus salan vucut kendini toplarkende catlak olabiliyor ben biraktim dog. Sonra çok küçük bi iki tane oldu onun dışında yok birde vasaline in kakao yagli kremi var kozmatiklerde satiliyor dışı kahverengi kutuda o da süper yoğun nemlendiriyor sabahları vasaline aksamlari lierac sürdüm memnunum yine öyle yapicam lierac biraz pahalı ve kutusu küçük ben bu sekildeyken bile 10 kutu bitirdim 40 haftada bu da dip not olsun

Kızlar hafta sonu randevum var kanamadan sonra ilk randevu olacak inşallah bebeklerim iyidir çok merak ediyorum nasıllar diye iyi dayandım görmeden
Iyidirler hiç merak etme, benim ilk gebeliğim bol kanamalı oldu ama çok sükür sağlıkla kucağima aldım. 3 haftadır gitmedim çatlayacağm meraktan bende:)

Sen haklısın tabiki ve bu süreçte daha anlayışlı olması gerekiyor. Belki uyuyorsun.ama bazıları anlayıştan anlamıyor ne yazık ki.

Sen haklısın tabiki ve bu süreçte daha anlayışlı olması gerekiyor. Belki uyuyorsun.ama bazıları anlayıştan anlamıyor ne yazık ki.
Ben kaç kere çok kötü hasta oldum düşük yaptim iki kere baska hastaliklar gecirdim ayağa kalkamadim mutfaga girdi peybir ekmek yedi çıktı bir çorba kaynatmadi hadi beni bosversin kardeşi aç kalıyordu.. Ahh ahh canım Allah herkesin gönlüne göre versin ona yeter zaten bu lafim.

Ya bende birkac tane çizgi gibi biseyler cikti bu aralar sanki tırnak izi gibi ve kırmızı renkli. Valla bu yasima kadar olmadigi için anlamadim onlar catlak mi oluyor varis mi

Günaydın güzel anneler nasılsınızı bende sırt ve bel agrısı devam
Bebişi görmeye şafak 5
Gunaydin canim
Bende de kasik ve böbrek agrisi devam. Bol su iciyorum bakalım. Mide bulantim cok azaldi normaldir inşallah
Ne guzel az kalmis kuzunu gormene benim cok daha

Benim kızım daha ufak aramayı bırak gelen cagrıyı kapatıyor :) inş yaşamam canım iyiyim bugün biraz daha

Çok gećmiş olsun tansiyon sorunu olunca insan halsiz kalıyor. Allahtan sende bebeģide iyisiniz çok sükür.
Cok şükür iyiyiz cnm eşim bu akşamda götürücem seni doktora anlat iyice dedi ikili testteki doktor cok ruhsuzdu bayıldım dedim bişi demedi kalp atışını istedim oynuyor ya dedi dinlemek istiyorum dedim

Kızlar merhaba adım pınar hamileyim 10 Mayıs son adet tarihi allahım izni ile bende Şubat annesi olacağım beni de listeye ekler misiniz :) bir oğlum var 1 yaşında doğuştan hidrosefali hastası inşallah benim de sağlıklı bir evladım olur ne olur dua edin bize aranızda olmaktan cok mutlu olurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…