2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin canim
Bende de kasik ve böbrek agrisi devam. Bol su iciyorum bakalım. Mide bulantim cok azaldi normaldir inşallah
Ne guzel az kalmis kuzunu gormene benim cok daha
Oh ne güzel mide bulantın azalmış cnm bol su içmeyi ihmal etme
Evet çok heyecanlıyım inş iyidir bebişim

Bende de ayni durum. Sabah 5 de banyo ziyareti birazdan yine bi gidecegim buyuk olasilikla...

Ne guzel caninin birsey cekebilmesi :) yiyebildigim tek sey yogurt ve yogurt icerikli corbalar :)
Cekiyo ya cok sukur hic banyo ziyaretim olmadi :) oglanda arada gidip gelmistim banyoya ama bunda yok cok sukur bisey musakka felan yaptim yiyim diye :))

Hoşgeldiniz ins saglicakla kucaginiza alirsiniz.özel annesiniz

Günaydın hamişcanlar
Nasılsınız bu sabah :)

Ben bel bacak ağrısı dışında iyiyim şükür Siyatik midir nedir öyle ağrılar oluyordu zaten ben de hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum

Hosgeldin canım hayirli olsun Rabbim ogluna da şifa versin. Kardeşi ona hayirli uğurlu gelsin inşallah

Hayirli olsun canim. Ogluna Rabbim sifa versin insallah. aklina kotuyu getirme, insallah saglikla kucagina alirsin.

Cok şükür iyiyiz cnm eşim bu akşamda götürücem seni doktora anlat iyice dedi ikili testteki doktor cok ruhsuzdu bayıldım dedim bişi demedi kalp atışını istedim oynuyor ya dedi dinlemek istiyorum dedim
bende onu dicektim bayildim dedin karsiliksiz mi kaldi yani en azindan toparlanman icin bi serum filan bisi yapabilirlerdi bencede en iyisi kendi dr belki cinsiyetide soyler

Kızlar benim içim cinsiyet hiç önemli değil ama eşim biraz merak ediyor bana da bir tahmin yapanınız olur mu ki :))

Eklentiler

• IMG_20170703155923.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 87
Geçmiş olsun dikkat et kendine alahım yar ve yardimcimiz olsun.

Kızlar ben bunu aldım amonyak Yok içinde boyadım en sonunda saçımı.. zaten kanıtlanmış bi zararı yokmuş boyanın amonyak olmayınca da risk çok çok az oluyormuş zaten 3. Ayıda doldurdum :)

Eklentiler

• IMG_1024.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaşım 2. Basamak yoğun bakım da yatıyor bugün 6. Gün Babası Allah ya bize bağışlıcak ya da Rabbim emanetini alcak diyor çok hüzünlüyüm 22 yaşında daha içim acıyor Allah ım sevdiklerine bağışlasın
Hayat işte doğanlar ölenler bir de aradakiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…