2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
bende onu dicektim bayildim dedin karsiliksiz mi kaldi yani en azindan toparlanman icin bi serum filan bisi yapabilirlerdi bencede en iyisi kendi dr belki cinsiyetide soyler
Kayıtsız kaldı hiç ses etmedi ucuz diye ikili testi baska hastanede yaptırdım pisman oldum ne ilgi ne bişi baktı agzını acmadı en son dediki ikinci gebelik sanırım evet dedim ilki kızmı erkek mı kız dedim sanırım bu da kız ama emin degilim dedi eşim % olarak dedi oda %ye vuramam bile görmedim tam dedi zaten bacakları kapalıydı

Kızlar ben bunu aldım amonyak Yok içinde boyadım en sonunda saçımı.. zaten kanıtlanmış bi zararı yokmuş boyanın amonyak olmayınca da risk çok çok az oluyormuş zaten 3. Ayıda doldurdum :)
Hadi bakalım boyadıktan sonra da yaz ben cesaret edip alamadım doktor 3 ay bitince dedi lorealin yıkanınca akan spreyden sıkıyorum

Allah şifa versin rabbim sevdiklerine bağışlasın herşey bizim için işte gencecik ama sende çok üzülme elden ne gelir dua etmekten başka

Allah şifa versin rabbim sevdiklerine bağışlasın herşey bizim için işte gencecik ama sende çok üzülme elden ne gelir dua etmekten başka

Evet canım amin inşallah , 6 gündür yatınca insan hemen alışıyor bekliyorsun zaten herşeye hazırlıklı oluyor insan kader işte Allah hayırlısını versin bu dünyada da öbür dünyada da hakkında hayırlısı olsun Allah cennetini müjdelesin inşallah :/

Hadi bakalım boyadıktan sonra da yaz ben cesaret edip alamadım doktor 3 ay bitince dedi lorealin yıkanınca akan spreyden sıkıyorum
Boyadım yıkadım bile canım :) ben hamileliği öğrendiğimden beri onu kullandım ama baktım beyazlarım iyice uzadı aldım boyadım valla kokusu bile çok hoştu bunun..

Boyadım yıkadım bile canım :) ben hamileliği öğrendiğimden beri onu kullandım ama baktım beyazlarım iyice uzadı aldım boyadım valla kokusu bile çok hoştu bunun..
Güle güle kullan o zaman benimde fena beyazlar neyse Allah başka dert vermesin saçlarımı bu sıcakta açık bırakıyorum kenarlar gözükmüyor sadece tepeye sıkıyorum bakalım az biraz daha geçsin zaman

Saç boyasımı tatlım benimde dibim geldi röfleydi sacım alttan koyu sarı saç geliyor bende istiyordum boyamak

ben ilk hamilelikte boyamıstım bir sorun olmadı 3 aylık yoktu sanırım.
doktorum da cok takılma boyle seylere bısey olmaz demıstı.
benımde ombrrem var bıraz daha yukarılara actırasım var ama popomu kaldırıp gıtmıyorum.

Pahalı da olsa sonra estetik doktoruna vereceğimize şimdi lierac a verelim
Sağol canım tecrübeler için, bir iki haftaya bende alıp başlıyım.

Canım merhaba hoşgeldin, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah.

Oğluna da şifalar diliyorum.

Bana özelden listedeki bilgilerini gönderebilirsen bilgisayar başına geçince eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…