2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim içim cinsiyet hiç önemli değil ama eşim biraz merak ediyor bana da bir tahmin yapanınız olur mu ki :))

Canım bu resimde henüz 11 haftalık değil sanırım, o yüzden cinsiyet tahmininde bulunmak zor. Bu ara tekrar gidersen o resmî koyarsın bakarız

Rabbim sevenlerine bağışlasın inşallah, çok gençmiş.

Kızlar ben 2.5 kılo falan almıştım ama şimdi tartılıyorum eski kilomda çıkıyorum karnımda eskisi kadar şiş değil sanki sizde durumlar nasıl

Hoşgeldin

Benimde 14 aylık bir oğlum var. Umarım ikisine beraber bakarız. Oğlunun bir kardesi olması onun içinde cok iyi olur insaalahh.

Kızlar ben 2.5 kılo falan almıştım ama şimdi tartılıyorum eski kilomda çıkıyorum karnımda eskisi kadar şiş değil sanki sizde durumlar nasıl
Ben kilo almadım, şislikte yok. Rahatsızlıklarımda 2 gündür yok iyice hamile değilim modyna girdim. Bir an önce doktora gitmem lazim galiba.

Ya o bende de oluyo gibi su ilk 3 ay gecsinde halsiz oluyorum yuruyus yapcam insallh.
Hamile egzersizleri falan :)

Ben kilo almadım, şislikte yok. Rahatsızlıklarımda 2 gündür yok iyice hamile değilim modyna girdim. Bir an önce doktora gitmem lazim galiba.
Ben perşembe gidiceğim ama çok merak ediyorum bir belirti olmayınca çok zormuş gerçi bende 2 gündür bel ve sırt ağrısı var

Saç boyasımı tatlım benimde dibim geldi röfleydi sacım alttan koyu sarı saç geliyor bende istiyordum boyamak

Ya zaten öyle kanıtlanmış bi zararı yokmuş. Netten de baktım Banu çiftçi diye bi doktorun videoları var YouTubeda o da diyor boyanabilir.. ee bir de amonyak olmayınca içinde daha da rahat eder içimiz

Arkadaşlar buda benim ultrason resmim 3 yaşında bir oğlum var cinsiyet tahmini yapabilecek arkadaşlar var mı

Ya zaten öyle kanıtlanmış bi zararı yokmuş. Netten de baktım Banu çiftçi diye bi doktorun videoları var YouTubeda o da diyor boyanabilir.. ee bir de amonyak olmayınca içinde daha da rahat eder içimiz
Ben korkuyorum boyamaya saçımda sarı diplerim çıktı kuaförümde ben olsam boyamazdım dedi kararsızım

Ben korkuyorum boyamaya saçımda sarı diplerim çıktı kuaförümde ben olsam boyamazdım dedi kararsızım
Herkesin tercihe kalmış bi durum canım.. bile bile bi zararını duysam ben de sabrederdim ama her duydugum bi sorun olmaz deyince bir de 3 ayı doldurunca boyadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…