2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Büyumeye başladıkça hep göresi geliyor insanın :)

Kizlar bn hic tatli filan yiyemiyorum tiksiniyorum hatta cayi bile şekersz içiyorum tatli diyince bile tiksinti bulanti oluyo aranizda boyle olan varmi
Bende de durun aynı. Halbuki severdim ben tatlıyı çikolata şekerleme sütlü tatlılar favorimdi nerdeyse hergün yerdim şimdi yiyemiyorum. Tuzlu ekşi şeyler yiyorum genelde

Bende de durun aynı. Halbuki severdim ben tatlıyı çikolata şekerleme sütlü tatlılar favorimdi nerdeyse hergün yerdim şimdi yiyemiyorum. Tuzlu ekşi şeyler yiyorum genelde
Bnde genelde tatli yemeden duramazdim simdi hic dusunmek bile istemiyorum ekşi tuzlu şeyler yiyorum herkes erkek bebekte tuzlu eksi yiyorlar seninde erkek olabilir diyo boyle bsy olabilirmi belirtiye gore cinsiyet belli olurmu acaba

Kizlar bn hic tatli filan yiyemiyorum tiksiniyorum hatta cayi bile şekersz içiyorum tatli diyince bile tiksinti bulanti oluyo aranizda boyle olan varmi
Beeen.ben ki yemek yemez tatlı yer biriydim şimdi mümkün değil,en tatlı yediğim şey meyveler,onda bile çok tatlı olanları yiyemiyorum ,oğlumda çikolata reyonunun önünden geçemezdim midem bulanırdı,bunda o kadar değilim ama yiyemiyorum,boşver tatlı şeylerin çoğu zararlı zaten canım,ne kadar tiksinsek kar

Aynen öyle canm bnde meyvelerden tek nektari yiyebiliyorum bide hicbsy yiyemiyorum yani yemeklerden tek sade makarna yiyorum 4 gundur inşallah cok kilo aldrmaz ya

evet ben erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum tatlıdan tiksinenlerin,görümcemin kızı olacak yediği tatlının haddi hesabı yok,annem de bana hamileyken kilo kilo baklava yemiş :) yani illa ki istisnalar vardır ama ben ilişkili olduğuna inanıyorum yediklerinle

Bende tatli yiyemiyorum çay vazgeçilmezimdi ilk biraktigim o oldu.Yedigim hersey şiskinlik yapiyo hayirlisi bu gunlerde gecer ins

Bende tatli yiyemiyorum çay vazgeçilmezimdi ilk biraktigim o oldu.Yedigim hersey şiskinlik yapiyo hayirlisi bu gunlerde gecer ins

İnşallah hayirli soglikli olsunda baska bsy istemiyorum ama eşim en cok erkek diyo bnde kiz diyorum ama icten erkek hissi var bakalim hayirlisi canm

Aynen öyle canm bnde meyvelerden tek nektari yiyebiliyorum bide hicbsy yiyemiyorum yani yemeklerden tek sade makarna yiyorum 4 gundur inşallah cok kilo aldrmaz ya
Galetayı dene iyi geliyor,ben çok ekmek tükettim bir dönem bulantımı bastırsın diye sürekli peynir Ekmek yedim ama kilo almadım,tatlı olmayınca bence çok kilo alınmıyor

Galetayı dene iyi geliyor,ben çok ekmek tükettim bir dönem bulantımı bastırsın diye sürekli peynir Ekmek yedim ama kilo almadım,tatlı olmayınca bence çok kilo alınmıyor
Aklimdan gecmedi degil yarin bi bakarim ama tek ince makarna yiyebiliyorum ekmegi kokusundanda tiksiniyorum daha kilo almayi baslamadim inşallah cokta almam

Bir bakayım Canım netten yorumlara

Yok tatlım o zaman ben daha evli bile değildim :) ama kk da aktifimde, bir yerlede karşılaşmış olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…