2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay masllah :) nub teorisine göre bi tahmin yapacağın bı fotosu var mı.. ay artık hepimizden böyle güzel haberler gelsin inşallah kimse bebişini kaybetmesin

Yok canım ya, ben de bakmaya Çalıştım hatta yükleyip sizden de fikir alacaktım ama yok öylesi, iki hafta daha bekleyeceğiz mecbur.

Yok canım ya, ben de bakmaya Çalıştım hatta yükleyip sizden de fikir alacaktım ama yok öylesi, iki hafta daha bekleyeceğiz mecbur.
Seninki o zamana belki kesinleşir :)) erkek bebekler erken kendini belli edıyor diyorlar acaba benimki de kız mı olacak yoksa doktor kesinleşmeden birşey mi demek istemedi acaba birdahaki randevuma belli olur galiba 16. Haftada olucam cunku

Evet ya bu haftada böyle bakıldığını hiç duymamıştım. Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimizin.
Maşallah ne güzel benim doktorumda her kontrolde böyle bakıyordu yine böyle bakıyor. Parmaklarıni bilr sayıyor bafta ilerledikce

Gözünaydın.

Sağol canım, inşallah. %70 kıza benzetti ama değişebilir dedi :) İki hafta sonra daha net görür belki.
Yarın her şeyini göreceksin inşallah :)

:) ay ne güzel sizin detaylıda bakılmış bizde ögle bişi olmadı her yer farklı demekki kız olacak he saglıklı olsunda

Cnm cok sevindim seninde iyi geçmiş randevun mesaj yazdıgın yerin altında dosya yükle var tıkla oraya boyut büyük gelirse kırparsın

Canım doktorlar benzetse bile ilk zamanlar ailelere soylemiyorlar genelde. Çünkü erkek dese de sonra kordon cikiyor gördükleri şey. Benim ablamin 6. Ayina kadar hep kordon bacak arasindaymis doktor yorum yapamamis. Kuzenimin de 7. Aya kadar kız dediler hep kiz kıyafetleri esyalari aldilar 7. Aydan sonra doktor erkek dedi. Bazen bütün görüntüler ve teoriler yaniltabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…