2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah

Gözünüz aydın sağlıkla doğsun lar inşallah

Selam arkadaşlar,
Ben de uzun zamandır yazamadım. 3 gündür yatıyorum malesef faranjit oldum, ilaç da almak istemedim, çayla şekerle idare ettim iükir bugün daha iyiyim. Size tavsiyem kendinize dikkat edin sakın üşütmeyin, mide buşantısı ve üşütme, ölsürük beraber olunca berbat bir durum. Benim ikili taramam d cuma günü umarım güzel heberler alırız..

Geçmiş olsun canm. Ihlamur içebilirsiniz iki fincan geçmeden. Ben bal içine biraz zencefil tozu biraz karabiber karıştırıp yiyorum çok ii geliyor

Geçmiş olsun canm. Ihlamur içebilirsiniz iki fincan geçmeden. Ben bal içine biraz zencefil tozu biraz karabiber karıştırıp yiyorum çok ii geliyor

Teşekkürler canım. Bende zencefil cayı içiyorum bol limonlu iyi geliyor ama sürekli yatıyorum malesef. Zaten bulantıdan yatıyordum şimd de halsizlik yatırdı beni

Benimde öyle oluyor ama doktor son adet tarihini baz alırız olabilir dedi. Hatta ilk hamilelikte oglum 2 hafta ilerlemisti

Aynen. benimde ilk dogumda kizim hep 2-3 hafta ileriydi ama doktor hep adet tarihini baz aldi. cocuga gore olsaydi benimde ilk kizimi temmuzda dogurmam gerekirdi ama doktor agustos sonunu bekledi.

arkadaslar deli oldum yukleyemiyorum fotodan da olmuyor dosyadanda uzerine basiyorum oyle kaliyor

O zamana kesin belli olur canım

:) ay ne güzel sizin detaylıda bakılmış bizde ögle bişi olmadı her yer farklı demekki kız olacak he saglıklı olsunda

Hastanenin bir uygulaması sanırım, takip eden doktorum yapmadı ikiliyi de, perinatolog yaptı.
Aynen canım sağlıklı olsun da kız, erkek ikisi de güzel duygular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…