2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar çok kötüyüm napcagimi bilemedim midem çok bulaniyo ateş basıyor arada karnıma ağrı giriyo normal mi bu acaba yediğim bişey mi dokundu ne güzel bulantılar hafifledi diyordum çok fena oldum
Ara da oluyor canım benim de bulantım geçti dediğim ertesi gün bulanıyor yeniden. karın ağrın çok mu dinlenince geçiyorsa sorun yok canım stres yapma kendine. Birde havalar çok sıcak ister istemez etkileniyoruz

oğlumla ilgileniyorum bütün gün anca o yatınca uzanıyorum canım ağrı hafifledi gibi ama bulanti devam ediyor bi uyusam belki kendime gelcem ama yatamiyorum

Günaydınlar. Aklıma geldi arkadaşlar ağrı kesici kullanma konusu, doktorum günde 3-4 taneye kadar parol içebilirsin baş ağrın vs. olduğunda dedi. Kendisine çok güveniyorum ama içine sinmeyen varsa kendi doktoruna da sorsun tabii.

Kızlar çok kötüyüm napcagimi bilemedim midem çok bulaniyo ateş basıyor arada karnıma ağrı giriyo normal mi bu acaba yediğim bişey mi dokundu ne güzel bulantılar hafifledi diyordum çok fena oldum
Dun gece bende cok kotu oldum uc ay bitti rahatladim derken kabus gibiydi insaallah bir an once gecer bu gunler

Günaydın hanımlar...

Benim oğlum bu yıl birinci sınıfa başlıyor. Bebek de beraber şahane bir ikinci dönem geçireceğiz. Ama kolaylamış oluruz herhalde diye umuyorum.

Benim ilk bebeğim emzir uyut bebeklerdendi. Sıfır eziyet. O sebepten bundan korkuyorum. Hani mutlaka birinden değilse diğerinden çekerim diye korkuyorum

Günaydın kızlar aklıma bişey takıldı doktor dün bana Demir ilacı vitamin bide omega başlattı ama tekrar tahlil yaptırmadan verdi sizin de mi öyle oldu ?

Günaydın kızlar aklıma bişey takıldı doktor dün bana Demir ilacı vitamin bide omega başlattı ama tekrar tahlil yaptırmadan verdi sizin de mi öyle oldu ?

Kan ilacı başladım sadece ben. Şuan enfeksiyon olduğu için antibiyotik alıyorum o yüzden ilacı kestim. Omega bence alınmalı ben düzenli balık yiyorum ama ülkemizdeki balıklar omega yönünden yeterli zenginlikte değil. Yediğimiz miktarda belli. Ben içmiyorum ama şu düşük tehlikesi olaylarını geçeyim doktora söyleyeceğim

Banada tahlil yapmadan verdi ama aç karnına içemiyorum içtigim an kusuyorum zaten aç karnına su içsem kusuyorum tansiyonum düşüyor bayılıyorum

Haklısın cnm ben balık tüketemiyorum doktorum vermedi omega bir sonraki randevusa söyliyim bende belki unutmuşttur

5 ay pes etmedim ben ama tutmadı ilk 15 günden sonra bitti sütüm olmadığı halde 5 ay çabaladım sonuç emmedi , emmeyecek olunca emmiyor :/
Tabiki öyle ama bence önemli olan elimden geleni yaptım diyebilmekte.

Çok.zor oluyor ama geciyor hersey.

Anladım tamam ozaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…