Ben oğlumfa hatum indirdim. Sürekli kuranı kerim dinlettim. Sakin bir hamilelik geçirdim eşimle bile dogru düzgün tartısmadık. Sonuç;
Doktorun bile sasırdıgı yaklasık 7 8 doktor gezmiş, ama hiç ama hiçbir sorun bulunamamiş 3 günlükten yaklasık 7 aylık olana kadar süreçte, ilk 4 ay gece gündüz aralıksız aglamıs bunun yanında sık sık acilde biten maceraları olan herkesin acıyarak baktıgı ben. O kadar çok ağladı ki not defterime en azından hıckırınca ağlamıyor buna seviniyorum yazmısım. Gıda alerjisi, iltihaplanma vs vs ne varsa araştirdim aç gezdım bir dönem emzirirken ama olmadı yani. Ne doluymusum
Simdide aksine sakin uyumlu gülen bir bebek. Hatta 2.bebeği planlı istedik allahta nasib etti çok şükür.
Uzun oldu kızlar ben bir istisna yaşadım ama herşey geçiyor. Unutuyor insan. Bence şimdiden düsünmeyin o günleri. Aynı dönem doğum yapan arkadaşımın kızı o kadar sakindiki zorla emziriyordu uyandırıp.
Bu arada merak eden olursa doğduğu andan itibaren asla emmeyen oğluma 2.5 ay 2 saatte 1 sütümü sağip icirip azimle memeye alıstırdım hala emziriyorum. Bunuda yazmak isterim. Şimdiden bence yeni anne olacaklar emzirme ile ilgili şeyleri takip edip okusunlar.