2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızımda okunmasi gereken herseyi okumaya calistim bunda o kadar okuyamiyorum malesef peki kizim sakin mi dersen pek sakin oldugunu soyleyemiycem:) zor bi bebekti 3 yastan sonra daha iyi cok şükür
Demek ki okumasan ne olacakmis canavar :))) Allah sagliklarini versin canim napican

Aynen cnm 1.sınıf çok ilgi istiyor 1 harfi kaçırırsa okumada güçlük çeker bebişinde ilgiye ihtiyacı olacak karar sana kalmış cnm
Kasim dogumlu cok kararsizim o yuzden 2012 lilerle mi başlasa 2013 luler mi bilemiyorum. Seneye karar vercez artik bakalım

Ben oğlumfa hatum indirdim. Sürekli kuranı kerim dinlettim. Sakin bir hamilelik geçirdim eşimle bile dogru düzgün tartısmadık. Sonuç;

Doktorun bile sasırdıgı yaklasık 7 8 doktor gezmiş, ama hiç ama hiçbir sorun bulunamamiş 3 günlükten yaklasık 7 aylık olana kadar süreçte, ilk 4 ay gece gündüz aralıksız aglamıs bunun yanında sık sık acilde biten maceraları olan herkesin acıyarak baktıgı ben. O kadar çok ağladı ki not defterime en azından hıckırınca ağlamıyor buna seviniyorum yazmısım. Gıda alerjisi, iltihaplanma vs vs ne varsa araştirdim aç gezdım bir dönem emzirirken ama olmadı yani. Ne doluymusum

Simdide aksine sakin uyumlu gülen bir bebek. Hatta 2.bebeği planlı istedik allahta nasib etti çok şükür.

Uzun oldu kızlar ben bir istisna yaşadım ama herşey geçiyor. Unutuyor insan. Bence şimdiden düsünmeyin o günleri. Aynı dönem doğum yapan arkadaşımın kızı o kadar sakindiki zorla emziriyordu uyandırıp.

Bu arada merak eden olursa doğduğu andan itibaren asla emmeyen oğluma 2.5 ay 2 saatte 1 sütümü sağip icirip azimle memeye alıstırdım hala emziriyorum. Bunuda yazmak isterim. Şimdiden bence yeni anne olacaklar emzirme ile ilgili şeyleri takip edip okusunlar.

Sende hep kışa denk getirmişin kızım nisanda doğmuştu hamileliğim kışa gelmişti çok rahattım şimdi sıcaklar maffetti
Sorma bu sefer baharda olsun cok istedim ama nasip işte:)) gecen sene temmuzdan beri istiyoruz. Bu kadar gec olunca kış olmasi falan umrumda olmadi:)

5 ay pes etmedim ben ama tutmadı ilk 15 günden sonra bitti sütüm olmadığı halde 5 ay çabaladım sonuç emmedi , emmeyecek olunca emmiyor :/

Hepsi geciyo iste di mi. Ben de kizimi cok zor emzirdim ilk 1 ay uzun mucadeleler verdim. Sutum vardi ama kizim gogsumu tutup da ememezdi. Ama sonra bi alisti 2 yasina kadar emdi cok şükür.
Her bebegin ayri bi sıkıntısı oluyo iste zor da olsa her anlari cok güzel tadini cikarmak lazim her anin

Benm de 15 Temmuz 2013 doğumlu 7 yaşına girmeden yollamak istemiyorum. Bu sene kreş düşünüyorum içime sinen bir yer olursa
6 yas cok küçük geliyo bana da 1. Sinif icin. ama genel olarak bakinca artik hep küçük gidiyor cocuklar zor bi karar hayirlisi olsun evlatlarimiz için

Kızlar çok kötüyüm napcagimi bilemedim midem çok bulaniyo ateş basıyor arada karnıma ağrı giriyo normal mi bu acaba yediğim bişey mi dokundu ne güzel bulantılar hafifledi diyordum çok fena oldum

6 yas cok küçük geliyo bana da 1. Sinif icin. ama genel olarak bakinca artik hep küçük gidiyor cocuklar zor bi karar hayirlisi olsun evlatlarimiz için
İlkokul öğretmeni arkadaşlarım var canım 7 yaş dolmadan göndermeyin diyorlar gerçi çocuğa göre değişir ama aralarında ki fark 3 sınıftan itibaren belli oluyormuş soyut kavramlara geçişte özellikle. Bende çok kararsızım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…