2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Zaten baştaki değisiklikler önemli oluyor. Ama sonraki haftalarda kilo boy değisse bile değismiyor demek istedim. Senin en basta zaten tarihin farklı oldugunu göstermiş
10 gün öne alındı cünkü sanırım başta yapılan önemli belki kızımda düzeltilmedi diye böyle oldu bizde

Dünden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Kasık hafif bel şiddetli ve sürekli uzamamam rağmen. Ağrı bacaklarıma vuruyor tıpkı adetliymişim gibi. Sizce doktora gitmeli miyim?

Dünden beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı yaşıyorum. Kasık hafif bel şiddetli ve sürekli uzamamam rağmen. Ağrı bacaklarıma vuruyor tıpkı adetliymişim gibi. Sizce doktora gitmeli miyim?
Geçmiyorsa git tabi cnm magnezyum verir en azından rahatlarsın agrını önler

Cnm kanamnda olmuştu sanırım senin doktora gitmende fayda var en azınsan için rahatlar

Evet en başından beri. O gün iğne de yapmıştı doktorum bir hafta korur haftaya yineleriz demişti. Hastaneden çıktığımda iyiydim. Dün tekrar başladı ağrılar ve devam ediyor
Bugün hafta sonu ama gidecrğin bir doktor varsa ihmal etme cnm belki normal rahim genişleme ağrısıdır

Gunaydin kizlar dün gece göbegimin sağ tarafi çok agridi cok korktum kanama mi basladi diye hemen bi progestan kullandim ama bisey olmadi cok şükür. Bir de sabahlari kalkarken ve ilk adimlarimi atarken karnim acayip kasiliyor oldugum yerde kalıyorum. Sizin de öyle oluyor mu

Çok geçmiş olsun canım inşallah önemi bişey değildir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…