2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Maşallah canım ben hayatımda hiç 36 olmadım 38 hep :))

Sen kız dedikçe ben heyecanlanıyorum kız çıkarsa valla bravo ya 6. Hissin kuvvetli olabilir :) Olmazsa da can sağlığı :))

Abartı zayıftım canım ya, Afrikalı diyorlardı bacaklarım için. 38 idealim benim. Doğumdan sonra döneceğim :)

Benim hislerim bazen çok kuvvetlidir, umarım sende de tutar. Örneğim 99 depremini günlüğüme işlemişim bu gece kötü bir şey olacak diye, daha 13 yaşındayken.

Ben ilk hamileliğime 36 ile başladım en son 40 beden olmuştum,saf gibi aldığım 36 beden pantolonlar elimde patladı,şimdi 38 alıyorum artık başıma geleceği bildiğimden :)

Bnde biraz once yemek yedim sabah saat 4 te açlıktan uyanıyorum gene yemk yiyorum canm sabah aksam her saatte yemk yiyorum iştehem yok bu kadar yiyorum hele bi acilsa iştehem bilmiyorum ne yapicam
Ben yemeyince acayip kazınöa oluyor midemde mecbur az sık sık yiyorum

Çok iyimiş canım bu özelliğin :) Bazı insanların kalbi açık olur içine doğar..

Ben aşırı zayıf olamadım hiç ama normaldim :) Ben de ikinciden hemen sonra diyete başlıcam bahara eski halime dönmek istiyorum diyet ve yürüyüşe başlayınca çabuk veriyorum ben hızlı hızlı oğlum da geç başladım bunda hemen başlıcam inşallah :) Oğlumda hastaneden geldim Allah ım hiç bir kıyafetim olmuyor 4 günlük sezaryenliyim gittim kendime kilomu kapatacaklar bişeyler aldım o kadar bozulmuştu moralim :))

Zaten ilk 12 haftada yapılan hesaplamalardaki crl değerinden değisiklikler olabiliyor. Sonrasında bebek ilerde diye kilo ve boy olarak tarih değismez dedi.
Benim basından beri degişik o yüzden sanırım
Cünkü 17 gün kala 67.57 idi bata 1 hafta kala kese 3 gün geçince bebek ve kalp atışı görüldü cnm erken döllenme benim

Ben de kilo almamışım henüz ama karnım davul gibi , pantolonlarım çok rahatsız ediyor. Açken rahatım ama yarım tabak yemek yesem bir tencere yemiş gibi şişiyorum. Pantolon işini bir an önce çözmem lazım. Düğme açık geziyorum bir haftadır

Bende mide sıkıntısından dolayı 3 kilo verdim ama göbeğim özellikle akşamları 6 aylık gibi :) ilk hamileliğimde 5. ayda anca minicik bir göbüşüm çıkmıştı : )

Bende mide sıkıntısından dolayı 3 kilo verdim ama göbeğim özellikle akşamları 6 aylık gibi :) ilk hamileliğimde 5. ayda anca minicik bir göbüşüm çıkmıştı : )
Ya işte bebeğin olduğu yer değil , midem çok fena. Alt taraf değil komple bir şiş. Akşam davul gibi yatıyorum sabah sönmüş olarak kalkıyorum

Benim bulantı olmadı hiç çok şükür ya kilo vermedim onun için. Ekmek azalttım abartı kilo almamak için , ama pilav makarna olunca dayanamayıp yiyorum inşallah totalde 10 kiloyu geçmem. 68 im çünkü şu anda. Çok çabuk kilo alıyorum maalesef

Ben de aynı akşam yatarken , sabah kalktığımda ilk iş tartılmak oluyor, nerdeyse 1.2 kg fark oluyor,

Benim basından beri degişik o yüzden sanırım
Cünkü 17 gün kala 67.57 idi bata 1 hafta kala kese 3 gün geçince bebek ve kalp atışı görüldü cnm erken döllenme benim
Zaten baştaki değisiklikler önemli oluyor. Ama sonraki haftalarda kilo boy değisse bile değismiyor demek istedim. Senin en basta zaten tarihin farklı oldugunu göstermiş

Ben dar paça bir hamile kotu aldım geniş geniş giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…