2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benimde amh 0.2 idi eşimde hareketlilik ve mprfoloji düşüktü tam tüp yapacakken hamile kaldım doktorlar bile inanamadı hep ondan bu kprkular zor sahip olduğumuz için

Evet canm messla pazarda bebek patigi goruyorum hosuma gidiyo ama elleyemiyorum yani korkuyorum cok zor tedavi sonrasi hamile kaldim etraftan hersey duyuyorum korkuyorum Allah bebislerimizi bize bağişlasın amin

Kızlar benimde amh 0.2 idi eşimde hareketlilik ve mprfoloji düşüktü tam tüp yapacakken hamile kaldım doktorlar bile inanamadı hep ondan bu kprkular zor sahip olduğumuz için
Aaa garcektenmi yani dogal yolla hamile kaldin Allah işte ne guzel bnde Allahi izniyle dogurursam sonra korunmayi düşünmüyorum belki dogal yolla gene olur pko sendrumu var bnde belki duzelir ikincisi dogal yolla olur

Aaa garcektenmi yani dogal yolla hamile kaldin Allah işte ne guzel bnde Allahi izniyle dogurursam sonra korunmayi düşünmüyorum belki dogal yolla gene olur pko sendrumu var bnde belki duzelir ikincisi dogal yolla olur
Evet cnm mucizem o benim inş sende tekrardan gebe kalırsın

Evet canm messla pazarda bebek patigi goruyorum hosuma gidiyo ama elleyemiyorum yani korkuyorum cok zor tedavi sonrasi hamile kaldim etraftan hersey duyuyorum korkuyorum Allah bebislerimizi bize bağişlasın amin
Amin canım dua edicez birbirimize dualar yerini bulur .

brnde de oluyor ola

Bir tane dondurulmuş bebek de duruyor benim ama merkez 2 yıldır ne aradı ne sordular ne durumda bilmiyoruz ki biz bu yaz ya da yarı yıl tatilinde koydurmayi düşünüyorduk nasip kendiliğinden hamile kaldım şükür

Yıllık ödemesi oluyor diye biliyorum, hiç bir ödeme yapmadıysanız, ne oldu acep

Ozaman ölçmüştür tehlike görmediği için vajinale gerek duymamıştır.çünkü rahim ağzı gayet iyi dedi bana ultrasonda ense ölçümü yaparken..

Evet belki de kontrol edip normalse kafanı çok şeye yorma diye sana bir şey demiyordur. Bu haftalarda henüz bebek ağırlaşmadığı için risk çok düşük zaten, o yüzden 14 ten sonra diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…