2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
günaydın hanımlar.. yardımınıza ihtiyacım var..

çok kötü bi kabızlık yaşıyorum.. afedersiniz dün akşam 3 saat wc deydim ağladım acıdan. sanki doğum yapmaya çalışıyordum.. bana çabuk etkili doğal kabızlık yöntemi önerebilirmisiniz ne olur? çok yürümek mi kayısı mı ya da başka ne olur?

Canm bndede oluyor bn meyve yiyorum hmn ardindan iki bardak su iciyorum duzeliyo

Kızlar ya ben bu sabah iki tane yumurta yedim ama sarısı cıvıktı beyazı pişmişti haşlanmış yumurta yedim ama içim hiç rahat değil pişmiş yemek gerekiyor sanırım bişey olurmu ki ya

Canım bana armut cok iyi geliyo normalde kabız olan biriyim armut önerebilirim.

Kızlar ya ben bu sabah iki tane yumurta yedim ama sarısı cıvıktı beyazı pişmişti haşlanmış yumurta yedim ama içim hiç rahat değil pişmiş yemek gerekiyor sanırım bişey olurmu ki ya
Bende yedim canm inşallah bsy olmaz mayonez de yeme dediler bn surekli mayonezli bsy yiyorum Allah korusun yavrularmizi

Canm bndede oluyor bn meyve yiyorum hmn ardindan iki bardak su iciyorum duzeliyo

Dr bana sabah kayısı ye ustune su iç dedi ama mide bulantısından onu yapamıyorum

Canım bana armut cok iyi geliyo normalde kabız olan biriyim armut önerebilirim.

Armut deneyim bir de. Of çok fenayım. Kuyruk sokumum ağrıyor bu durumdan. Ben bi de progestan içiyorum o da yapıyor kabızlığı sanırım

merhaba bende öyleyim karın ağrısı benide mahvediyor gaz sancısı gibi.Bazılarımızda oluyorsa demek normaldir diyerek iyi düşünelim.Doktora sordunmu sende?

Canim benim cok yasli bir komsum var 84 yasinda teyze artik organlari calisamiyor ve kabızlık kadini öldürüyor. Kızı araştırmış ev yogurdunun biriken suyu oluyor ya o suyu yarim bardak dahi icebilmek bagirsaklari cozuyormus. Kadin ilaclardan fayda bulamiyor ondan buluyor. Hem de doğal bir şifa

Hergun yemeye calıs meyve agırlıklı beslen sorun kalmaz cnm . İnsallah iyi gelicek

Progestan kabiz yapiyormus bnde crinone jel kullandigim zmn kabizlik cektim biraktiktan sonra iyilestim ama arada binoluyo gene bnde armut yiyorum şeftali yiyorum ardindan su iciyorum cok iyi geliyo

Canim doktorum bana demişti az pişmiş de ilmasin cok pişmiş de olmasin. İçi biraz kıvamlı olabilir demisti korkma bisey olmaz ama istemezsen bundan sonra cok pisirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…