2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar bel ağrım sırt ağrısına çevirmiş durumda
Rüyamda bile kanamam olduğunu gördüm öyle çok belim ağrıyordu

Günaydın kızlar bel ağrım sırt ağrısına çevirmiş durumda
Rüyamda bile kanamam olduğunu gördüm öyle çok belim ağrıyordu
Günaydın canım sanırım bebişlere bişey olma korkusu bilinç altımıza epey işlemiş durumda :)) bel sırt ağrısı cok aşırı olmamak kaydı ile normal diye biliyorum kuzum

Günaydın canım sanırım bebişlere bişey olma korkusu bilinç altımıza epey işlemiş durumda :)) bel sırt ağrısı cok aşırı olmamak kaydı ile normal diye biliyorum kuzum
Normaldede ağrıyordu cnm ama dün en şiddetlsini yaşadım iyi olsunlarda biz bütün acıları çekeriz

Günaydın canlar :)
gurbet geçmiş olsun bence iyi üşütmüşsün canım dün atlet giy içine geçene kadar :)

Liviya hayırlı haberlerle gel canım kaç hafta günlüksün takvimin yok ya göremiyorum

Millet kiz mi erkek mi diye sorup gereksiz yorum yapacagina, akil verecegine bi ihtiyacin var mi diye sorsun. Biz onceki kayiplarda ne kotu gunler gecirdik herkes meraktan ne oldugunu sorup cekiliyor, bisey lazim mi diyen yok. Valla bana cinsiyetle ilgili yorum yapan olursa butun hamilelik stresimi ondan cikaricam

Normaldede ağrıyordu cnm ama dün en şiddetlsini yaşadım iyi olsunlarda biz bütün acıları çekeriz
Aynen öyle canım bende öyle en ufak ağrıda inşallah bebeğim iyidir diyorum onun iyi olduğunu bildikten sonra o ağrılar ne ki sanki senin kaç haftalık tı canım cinsiyet falan belli mi kontrol ne zaman

Aynen öyle canım bende öyle en ufak ağrıda inşallah bebeğim iyidir diyorum onun iyi olduğunu bildikten sonra o ağrılar ne ki sanki senin kaç haftalık tı canım cinsiyet falan belli mi kontrol ne zaman
13+3 olduk cnm doktor geçen hafta kıza benziyor dedi 24 gibi kesinleşecek inş

Canim sanirim bu haftalarda bizdeki uzuntu stres falan daha bebegi etkilemiyormus. Ama bundan sonra o da hissedecek. Hamile bir kadina el kaldirmak nedir, cok gunah.
İnşallah yavruma bi zarar vermemisimdir cok vicdan azabi cekiyorum ya bu bir aydr stres stres yavruma zarar mi veriyorum aca diye kendi kendimi yiyorum canm ya

Kız erkek olsun konusunu anlıyamıyıyorum herkes kız istiyo bu devirde aslında nedeni belli bende isterim ama a keske kız olsaydı demicem veya keske erkek olsaydı ama isterse uctane ust uste oglumu olsa yine kızım niye oldu demem dedigin gibi kızında hayırsızı var erkeginde bu bizlerin elinde yetıstirmek istersede 3 tane kızım olsun niye oğlum yok demem allahım saglıklı hayırlı evlat olsun başka birsey istemem derim bu konular okuyunca üzülüyorum kimse kimseye aldırış etmesin anlımiza yazan rabbimiz bizim.

Eskinin erkek isteyen zihniyeti ile fark yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…