Bende de pkos var. Hem de bekarlığımdan beri. İnsülin direnci de eşlik ediyor. Şeker ilacı almasam adet göremem. Ama ikinci gebeliği de tedavisiz yakaladım. Pko aslında başlınbaşına engel değil de işte inat hir sendrom. Korunma sen bak gör kendiliğinden olacak
Ayy bir üzülesini getirdin insanın. Benim de bir oğlum var bak bu da oğlan olabilir. Bu benim elimde değil. Kız doğuranlar da ulvi falan değil. Geleceği tayin etmek imkansız. Her kız evlat biz değil ki. Hiç mi asi kız evlat görmediniz? Dur durak bilmeyen, ana babaya göz yaşı döktüren. Ben çok gördüm. Benim yakın arkadaşım kız evlat doğurmak ayrıcalıktır derdi. Dünya güzeli bi kızı oldu ama otizmli. Sağlıklı birer evlat dünyaya getirecek olmanın keyfi ne pipi ile ne kuku ile ölçülemez. Down sendromlu inci var annesi yaşam enerjisi ile dolu bir kadın. Soralım o anneye çoçuğunun sağlıklı olması için nelerini feda etmezdi ki yine de takdirlik bir özveri ile o dünya meleği inciyi azimle yaşıtlarını yakalaması için yetiştiriyor.
Lütfen çevrenin baskısını boşverin. Önce sağlıklı ve sonra vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olması için dua edin. Öyle de yetiştirirseniz o ulvilik size ait olacak. Bu devirde ahlaki ile örnek evlat yetiştirmek nasip oldu ise kız doğurmuş diye değil pürü pak anasınız diye alnından öpmek isterler sizi.
Evet ben de bir de kızım olsun isterim. Ama erkek olacak biliyorum ve başımın üzerinde yeri var. Abisi on kız evlada bedeldir. Kendisi de on kız evlada bedel olacaktır inşallah.
Çevrenize o zaman nanik yaparız güler geçeriz.