2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar bu arada dun kaynanam bni dovmeye gelmis esimin abisi zor tutmus kapidan hayrat bisey ya
Canimsen yurt disinda yasiyordun degil mi. Boye seyer yurt disinda pek hos gorulmez. Eger kaynanan yine ayni seyi yapmaya kalkarsa aninda polis cagir. Tutuklaninca gorur dunya kac kose bucak.

Ah canm ya kocam hangisiyle ugrasicagini sasirdi bunlar ho gelinleri dove döve alismislar evi satiliga cikarttik gidicez burdan inşallah bni o gelinlerinden saniyorlar galiba
Hangi dine imana mensup bunlar nasil insanlar yaaaa.. Allah var ben kayinpederimden çok cektim hala da çekiyorum ama ben hic cevap vermem birkac kere sinir krizi gecirdim kayinpederim korkudan odasina kaçtı. Aslaaaa şiddet düşünemiyorum bile valla büyük konusmayim ama heralde evliligim biter abime bir telefona bakar saçımin teline zarar geldi desem gelir talan eder hepsini heralde. Bunu da çok iyi bilirler.. Allah razı olsun ki kocalarimiz iyi benim kocam asla ezdirmez ama her zaman her yerde olamiyor..
Benim sana tavsiyem akşam kocan onlarin yanina gitsin biraz sert konuşsun biraz tehditkar konuşsun ve sizinle ilişkimiz burada biter falan desin belki biraz utanirlar

Canm bnm ya herseyeden korkmayi basladimdun kilo almadiga uzuldum ya simdi icim rahat teşekkür ederim şekerim
Benim ablam doguma gittiğinde hamile kaldigi kilodan daha zayifti.. Bebek cok saglikli vr kiloluydu ablam kilo vermisti.. Keske ben de oyle olsam canim. Sen kendi kilonu dizginlemeye bebegi iyi beslemeye bak.. Kilo iyi bisey degil kk

Gitti dun annesine el kaldrmamaktan zor tutmus kendini annesi agzi kufurlu utanmaz biri bu zamana kadar gelinlerine yapmadigi kalmamis iftiralar atmis ama iyiki kocalarimiz annesini ne oldugunu biliyorlar koruyorlar savunuyorlar ama bu seferki bo olay garcekten cok abartti bn sadece bekar kaynmla kavga ettim oda gitmis annesine gelinin senden korkmuyormus seni kotuledi demis yanimda oylemedimi goren sahitler onalada inanmamis zaten bir aydr bnmle kavga etmk istiyordu esime hp bni kotuluyordu esim hp savunuyordu artk dayanamadi galiba ya bn onlardan degilim ya arap degilim özbekim burda kimsesi yok sahipsz saniyo ama bana yaklastigi an rezillik cikatrirum dag basimi burasi ya kusura bakmayin sahbah sabah basinizi agrittim canm

Canimsen yurt disinda yasiyordun degil mi. Boye seyer yurt disinda pek hos gorulmez. Eger kaynanan yine ayni seyi yapmaya kalkarsa aninda polis cagir. Tutuklaninca gorur dunya kac kose bucak.
Yok canm istanbuldayim bnm ailem yurtdisinda bn yabanciyim ya ondan arap degilim onun gelinleri arap ne derse tmm diyorlar bn hakkimi savunan biriyim ondan bni seviyo hm esimde bnm hp yanimda ondandr bilmiyorum valla kadin cok degisik

Benim ablam doguma gittiğinde hamile kaldigi kilodan daha zayifti.. Bebek cok saglikli vr kiloluydu ablam kilo vermisti.. Keske ben de oyle olsam canim. Sen kendi kilonu dizginlemeye bebegi iyi beslemeye bak.. Kilo iyi bisey degil kk
Hayatimda ilk defa kilo almadigima uzuldum canm ya ama yemk guzel yiyorum dkk basi acıkıyorum demkki bundan sonra baslicak kilo almalar

Estagfurullah canim... Valla canim insanin inancı dili dini ırkı malesef vicdanıyla paralel olmuyor. İçinde merhamet olmayan kalbi seytanlasmis insanlar malesef her yerde var. Insallah bir an once evinizi satip uzaklasirsiniz onlardan. Hatta baska şehire taşının. O kaynana cadisi kolu kuvveti yerinde heralde kendine guveniyor. Bakalim yaslaninca k..çı başı tutmayinca ne yapacak. Bir bardak su vermem ben böyle insana

Aynan canm onladar kotumuski hatta memleketleri muş tan dahi kovmuslar bu kadini inşallah evimiz satilsn da cok baska uzak bi yere gitmeyi dusunuyoruz Allah kismet ederse ama bn hic takmıyorum ya dun cinsiyet oranmeden once cok uzgundum ama cinsiyet ogrendikten sonra hersey bos oldugunu ogrendim bi tek yavrumu dusunucem o kadinin yuzunden oglusuma zarar vermek istemem destigin icin teşekkürler canm

Kapat kapini keyfine bak canim bırak hepsi birbirini yesin dışarıda

Yok canm istanbuldayim bnm ailem yurtdisinda bn yabanciyim ya ondan arap degilim onun gelinleri arap ne derse tmm diyorlar bn hakkimi savunan biriyim ondan bni seviyo hm esimde bnm hp yanimda ondandr bilmiyorum valla kadin cok degisik
Valla dinsizin hakkindan imansiz gelir. Baktin kaynanan seni dovmeye geliyor al merdaneyi vur kafasina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…