2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
masallah cnm az kaldi ogrencez kismetse simdi hangi dr gittin devlete mi
cnm masallah kendi dr gidecem demissin devlete mi gitmistin

Teşekkür ederim canım
Senin nasıl geçti kontrolün herşey yolunda mı?

merhaba kızlar herkese sanırım en minnak bebek benim ama doğumum şubatta olacak sezeryan olduğum için ,9 yıl ara verince çoğu şeyi unutuyorum benim cuma günü doktor kontolüm var 11+0 oluyoruz ultrasonda kaç çıkar bilmiyorum 2 li test için erkenmi yoksa kontrolumu sonrki haftayamı alayım?

Krb canm bn ikili test yaptirmadim ama bana doktorum 12 haftasinda yaptr demisti

Mrb diycektm canm

Canım maşallah göbişin ne güzel çıkmış öyle bi benimki çıkmadı ya çok üzülüyorum doktor kontrolüne gittiğimde kimse beni hamile zannetmedi göbiş istiyorum bende

İki haftaya çıkar canım senin de bence :) şimdi ye kadar beni de sanmıyorlar dı ilk defa gitcem bu göbekle cuma önceki kontrollerde belli değildi :)

Ben sevmiyorum. Hediye verdim oğlumda ama yine sadece hediyelik yaptıracagm hatıra. Zaten yeni dogum yapmışım. Ama doğumgününde yaptim birseyler; )

Ben de doğum günün de yaptım hastane odasını süslemedim zaten biz de hastaneye gelmezler eve gelirler :)

İnşallah güzel haberler alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…