Ben gebelikten once ekstra seker kullanilan her seyden uzak durulan bir diyet yaptim. Ondan beridir tatli anlayisim baya degisti. İlk baslarda canim cok tatli istediginde hurma, dur kurusu, bal, dogal pekmez kullanarak tatli yapiyordum. Hatta glutensiz de besleniyordum ayni zamanda degisik malzemeler kullanarak kek falan da yapiyordum. Hamileyken diyet konusunu biraz hafiflettim. Ama okadar alismisimki tatlilar acaip yapay geliyor meyve bildigin yetiyor. Sadece cikolataya dayanamiyorum onuda bitterle cozuyorum iste dengeli olmak sartiyla :)
Sade ve bol giyinmek konusunda bende size katiliyorum hem dar kiyafetler bebegide rahatsiz ediyor anneyide ama hamilelik ayip birsey degil. İnsanlarin hayal gucunun yonu ayip bence.
Evli insanlariz sonucta torun, bebek sorulari sorulurken normalde hamilelikmi normal olmayacak. Ama hamileyim diyede goz zevki bozulmasin tabi :) Osmanlı dediniz ben ona inanmadim acikcasi ailesine bakan kadin ay ben hamileyim hadi gule gule deyip bir kenara cekilecegini zannetmiyorum:)