2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Osmanlida bunu normal kadinlar yapmasi imkansiz zaten canim belli bir duzey uzerinde olan insnalar yaparmis yani evlerinde dadilari bakicilari olan insanlar. Uydurma gelebilir ama ben tarih cok seven ve okuyan biriyim bir kitapta okumustum ve güzel gelmisti fikir olarak. Tek basina daglara cikmazlarmis yablarinda bakicilari ve ailelerinden bazi kisiler de gidermis. Internette de böyle anlatimlar muhakkak vardir. Şimdi kimse daga çıksın diye birsey yok canim ornek olarka verdim ben onu :)

Haklısın tabi ben işe gitsem aynen almak zorunda kalırdım. Şimdi bol spor elbiseler idare ediyor. Bugün de iki tane normal elbise aldım robadan bollaşan yazı çıkartır işte, sonra da hamile taytı ohh mis.

Bir de iç karnım dar benim oğlumdan biliyorum. İyi çıkıyor göbeğim kilodan bağımsız. Şuan kilo almadım ama şekerim olduğu için hep diyet yapıyorum ondan. Şayet böyle giderse aldıklarım doğurtur

Var canım ben de aynı şeyi düşünüyorum, şuan ki doktorum erkek gayet memnunum çok ilgili çok güzel teselli veriyor soru sorabiliyorum dinliyor bunlar çok önemli hamile bir kadın için

Var canım ben de aynı şeyi düşünüyorum, şuan ki doktorum erkek gayet memnunum çok ilgili çok güzel teselli veriyor soru sorabiliyorum dinliyor bunlar çok önemli hamile bir kadın için

Gönlümüz rahat etsin , az pışpışlanalım :) hamile kadın psikolojisi.

Kilo demişken şimdi çıktım gün içinde tartılmam normalde sabah aç karna wc den sonra tartılıyorum neyse merak ettim çıktım hala 57.7 oğlumda şimdiye var ya 4-5 kilo almıştım bu sefer istikrarlıyım Hoş almasam da almış gibiyim de neyse

Tatlım Allah ın mucizeleri bebeklere kötü gözle bakıp, bir de bunu İslamiyet ile bahanelendirenleri anlamak mümkün değil zaten.

Mayoyu hiç sevmem zaten canım, bikini giyeceğim kısmetse. Evet ıslaklık çok önemli, aman dikkat, enfeksiyonun ana sebeplerinden biri.

Ayy ne güzel senin tatil zamanı gelmiş, yolculuk nereye?

Mayoyu hiç sevmem zaten canım, bikini giyeceğim kısmetse. Evet ıslaklık çok önemli, aman dikkat, enfeksiyonun ana sebeplerinden biri.

aaa şimdi aklıma geldi sen yazınca ben bu hafta denize girmiştim mayoyla.Gerçi hemen değiştirdim ama genede üstümde kaldı biraz birde deniz soğuktu ordan olmuş olabilirim idrar yolları iltihabını.

Alanya :) 25 agustosta doktor kontrolu var. Eger sorun yok derse 30 agustostan çıkıyoruz yola :) valla cok yorgunum ben bu aralar gece tuvalete çıkmaktan uyku sistemim coktu. Butum gece cise git sabah 8de kalk ise gel aksam 7 ye kadar calis. Off. Allahtan esim turunun tek ornegi eve gelince yemek falan yapiyor. Süpürgeye falan el surdurmuyor birde ev isi yapsam heralde ruhumu teslim ederdim.

Ben polemik olsun diye yazmadım zaten.ama hamileler şehirden uzağa götürülürmüş filannn..böyle şeyler çok cahilce geliyor.hamile kadın sokağa çıkmasın diye kesimin beslendiği nokta burası..bende kendi fikrimi söylüyorum tıpkı senin gibi.hamile diye dar giymesin yok bebek fotolu giymesin..hamile olmak harika bişey gören görsün bilsin benim umrumda olmaz şahsen,hiçte saklamaya çalışmam ayıpmıki saklayım..benim fikrimde bu:)

aaa şimdi aklıma geldi sen yazınca ben bu hafta denize girmiştim mayoyla.Gerçi hemen değiştirdim ama genede üstümde kaldı biraz birde deniz soğuktu ordan olmuş olabilirim idrar yolları iltihabını.
yuzde 90 ordandir. Islal mayo hemen enfeksiyon yapar. Bana denizden havuzdan ciktigin gibi degis dedi doktorum.

Tebrikler canim zaten istedigin gibi yasamalisin hayati kimsenin karismaya hakki yok :)) valla Osmanlida kadinlarin uzaklara gitmesini benle tartisman mantikli değil ben de kitapta okudugumu yazdim çünkü. Ha bu kadar tepki vermeye de gerek yok çünkü ben de dağa çikmayi düşünmüyorum:)) hamilelik en kutsal şey karnini saklamak mantikli bisey de degil ki saklamak mümkün de degil bence sen benim demek istedigimi biraz yanlış anladin.
Neyse uzatmak derdinde degilim zaten gerginim birazdan doktora gidecegim umarim guzel haberler alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…