2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım ya neyseki iyi sağlam bir önlem alıyorsunuz inşallah sorunsuz geçer bu dönemler hepimiz için
Kanaman mı oldu yoksa yol çok uzak diye mi okula başlatmayacak doktor seni ki yol hakkaten çokmuş yaa

İlk anlamamıştım ama şimdi düşününce eşime de sordum tam üstünde değildi yandan yaklaşmıştı 3cm

Canım benim ilk Doğum sezeryan zaten normal Doğum olmaz şimdi de ama herkeste bendeki gibi yırtılma hissi YÖK sanki aşağıdan yırtılıyorum resmen tam ordan tam aşağıdan

Kızlar geçenlerde bebek arabaları şimdi mobilya işlerine girmişsiniz
Bayılırım Yen'i eşyaya hele ki mobilya ve bebek eşyalarına benim olsun olmasın
Aldıklarınızın resmini de koyun benim yerime de eni kokusunu koklariyın doyasıya lütfen

Kuzum sen bi rahat olsana. Bu kadar stres yapma. Doktor yaptığına yorum yapmak bize düşmez bebeğim. Vardır bir bildiği. Haftasonu kontrolümde doktor karnımı öyle bastıki canım yandı. Hocam acıyo artık dedim az kaldı iyice bakmak istiyorum karnın kalın gibi bişi dedi. Doktorun bildiği vardır

Dogru söylüyorsun tatlim ama iste insan korkuyo baya salladi karnimi bebiste sirtini dondu uyumaya devam 5,6 dkka salladi doktor sonra uyandi yavrumu rahatsz ettik ya ama cok komikti canm i bir hafta sonra 4 lu sonucu cikicak inşallah iyi cikar

Hamilelik takvimimde artık alışverişe başlayabilirsiniz yazıyor kızlar bugün yine bebişe birşeyler baktım da beden konusunda karar veremedim kızlar sizler 50 mi 56 mi almaya başlasam ?
Her ihtimale karşı büyük al. Küçükleri zaten 10 gün anca giyiyorlar. Çok çabuk büyüyorlar. Bırak bol giyinsin. 0-3 aylık kıyafetler en sona saklanmalı. İri bebekmi küçük mü 25. Haftalarda anlaşılıyor

Aynen bak bende ayrıntılıyı bekliyorum odası giysileri vs için.
Evet en temizi o. Zaten kasimda bile gelse havalanmak icin 3 ayi var odanin demektir. Acele edip oglani lila odada yatirmaktansa beklemek daha iyi

Aynen ya cok sinir bozucu nefes alamamak
Bnm bi arakDasimda da lokosit fazla cikti fitil bide toz ilac yazdi uc gunde iyilesti gecer canm sen dusunme onu hamilelikte cok oluyormus idrar yolu enfeksiyonu
Ben gunde 4 5 litre su iciyorum. Surekli islak pamuklu bebek mendilleriyle temizliyorum bende bile cikti tukurdugumun lokositi sakinan goze cop batiyor bundan sonra relax takilacagim
Rica ederim nedemek Faydam.olduysa ne ala
Bence odaya yada elinde kalacagina uzulecegini felan dusunmuyorlardir. Allah korusun bise olsa belki gordukce icin acir diye soyluyorlardir...
Kotu dusunmek kotuyu çağırıyor bence. Aklima bile getiresim yok bu tarz seyleri.

Aynen ya cok sinir bozucu nefes alamamak
Bnm bi arakDasimda da lokosit fazla cikti fitil bide toz ilac yazdi uc gunde iyilesti inşallah gecer canm sen dusunme onu hamilelikte cok oluyormus idrar yolu enfeksiyonu
Hamile olunca buldu hepsi beni 22 yasindayim hayatim boyunca hic enfeksiyon gecirmedjm kum dokmedim hepsini yasadim
Insallah gecer canim

Bende titizim o bolgeye ozellikle ama 100den buyuk cikmasi soka soktu beni

Evet ben bugun ayni seyi anneme soyledim. Bi de grupta benim haftam geri kaliyor, sizleri okudukca diyorum basima bunlar gelecek korkmayim diye

Canım ya neyseki iyi sağlam bir önlem alıyorsunuz inşallah sorunsuz geçer bu dönemler hepimiz için
Kanaman mı oldu yoksa yol çok uzak diye mi okula başlatmayacak doktor seni ki yol hakkaten çokmuş yaa
Canim plesanta previada kanama riski hep var.O yuzden riske atmak istemiyor.Cunku baslayan kanama Allah korusun durdurulamayabilir.Kanamam da 12.haftada olmuştu.Simdi igne kullaniyorum haftalık.Eger doktorun riskli bir durum görürse uyarır mutlaka seni de.Cok ciddi bulmamıştır başlangıç için.İlerleyen haftalardaki duruma gore tekrar degerlendirir.Ben her gitmemde soruyorum plesantanin yerini.Simdilik ayni degismedi.Dua ediyorum çıksın yukari diye.

Bende titizim o bolgeye ozellikle ama 100den buyuk cikmasi soka soktu beni
Sistit benim demirbas hastaligim surekli tekrarliyor hamilelikte ozellikle ozen gosteriyorum. Sürekli camasir degistiriyorum. Hususi pamuklu babanne donu aldim daha saglikli diye. İçtigim suyu ozellikle takip ediyorum. Vajinaya ozel temizleme sabunu aldim aksamlari yatarken temizleyeyim gun icinde ozel temizleme mendili kullaniyorum nolur nolmaz diye yok yine olmadi yine olmadi

Tiksiniyorum canım hiç yutasım gelmiyor içmeyince midem daha rahat oluyor ama oğlumda ki gibi kan değerlerim düşecek onu da biliyorum yine de düzene sokamıyorum oğlumda kam değerlerim düştüğü için doktor ben seni doğuma kabul edemem kendine güzel yoğun bakımlı hastane bul demişti bir silkelenip kendime gelmem lazım

Valla su saaten sonra kotu bisey olsa ben bebegime uzulurum alinan odaya degil. Anlamiyorum bazilarini ama cok gerildim.
Bosver yaa hic takma canin ne zaman isterse o zaman alirsin. Esinden baska kimsenin yorum yapmaya hakki yok. Bu insanlari tersleyip sinirini bozmaktansa hayatindan cikar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…