2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hic sorma canm ya bn acile gittigim zmn ordaki sekretar kinligime bakiyo gene beyiniz var ayni sorunmu diye guluyo ya esimde diyoki cok unli oldun askim
Hahaha ne guzel bana garip garip bakmalarindansa sana soyledigi gbi deseler ya unlu olmak iyidir sekerim kendini iyi hissetttirir

Canım benim ilk Doğum sezeryan zaten normal Doğum olmaz şimdi de ama herkeste bendeki gibi yırtılma hissi YÖK sanki aşağıdan yırtılıyorum resmen tam ordan tam aşağıdan
Benim de öyle ya sanki alt kemiklerim ayrılıyor. Dokt bana bebek aşağıda falan demedi ağrılar normal diyor arada olan ağrı bu arada her zaman değil. Kalça genişliyor sanırım vücut hazırlıyor kendini. Bende sezercik oldum ilkinde kendi kendime konuşuyorum gerek yok bu açıklığa karından çıkarcan diye ama takan yok beni

Alırsın merak etme... bende almadım. İlk hsmileliktede bunun gibiydi. 8kiloyla bitti. Sonuç 3600 doğdu. Merak etme. Ama takılıyor işte insanın kafasına

Alırsın merak etme... bende almadım. İlk hsmileliktede bunun gibiydi. 8kiloyla bitti. Sonuç 3600 doğdu. Merak etme. Ama takılıyor işte insanın kafasına
İnşallah canm doktorumda oyle dedi ama iste insan ici rahat etmiyor hangi marka boyayla boyadin soyleyebilicenmi bnde boyicem cunku

İnşallah canm doktorumda oyle dedi ama iste insan ici rahat etmiyor hangi marka boyayla boyadin soyleyebilicenmi bnde boyicem cunku
Zayıf olanlara daha fazla almalarını öneriyi sanırım dr.lar. bende 56 kiloyum.
Phyto marks eczaneden aldım. Nette daha indirimli olabilir. Ben 45 e buldum.

Günaydınlar...
Sabahları bebek bir yere yumru gibi toplanıyor gibi oluyor. Sizdede olan varmı. Elinle dokununca hissediliyor sanki... sonra kalkınca falan gidiyor.. benimki mı böyle yoksa olan varmı aranızda çok merk ettim

günaydın ben daha bebeğin varlığını hissetmiorum ne zaman hissederim kendimi dinlim diyorum yok hiç bi hissiyat yok

Bebeğin ele gelmesi için erken gibi sanki bu haftalar. Endişelendirmek istemiyorum lütfen yanlış anlamayın ama bende rahim kasilmasi var tam sizin anlattığınız gibi değil ama nette araştırırken sizin dediğiniz şekilde tarifler de gördüm. Bence sık oluyorsa kontrole gidince bi doktorunuza da danışın.

cennet35 canım nasıl oldunuz? Para çıktı mı?
Canım çok kötü hala boğazım falan baya öksürük var oğlumada geçti onada ilaç başladık parada ilerlemiş görünüyo ama henüz çıkmadı doktor 6 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi çıkma ihtimali var yani şu soğuk algınlığı bi geçse rahat etcez inşallah kızlara bi zararı olmaz bu hastalığın doktor kontrolünede var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…