2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
gunaydin kizlarr.hepinize hayirli dogumlar diıerm) merak ettigim erkek bebis anneleri ilk 3ay ne gibi.belirtileriniz oldy? gogus agrisi kasik agrisi bulanti uyku hali.yazarsaniz sevinirim
bulantı kusma,uc ay kustum paso baska bi belirti yasamadım bu hamileliğimde cnm bebişim erkek ilk bebişim kızddı bulantı kusma dışındaki herseyi yasamıstım ondada

Günaydın canm dun mu girdin ayrntili ultrasona bnde bugun giricem niye bu kadar erken istedi doktorun bilgi verdimi sana erken girmeyi bi zarari yok dimi
Bi zararı yok aksine erkenden görmemiz çok daha faydalı önlem almak açısından dedi..merak etme süper bişi

Benim belirtilerim, çin_rus , kalp atışı-nub hiçbiri tutmadı. Ama ikinci çocuğunda belirtilerinde farklılık varsa cinsiyeti tahmin edebilirsin.
ill kizimda cok uykucuydykm.yiyecekkerden cogundan tiksinkisdim cik fena gogyos agrim vardi dokunamiydum hatta.simdiki gebeligimde genel.olarak rahatim.bulantm ac kalinca cok hafif oluyor.gogus agrim az.sagdan yumurtladim.uykucu degilim hic.cin takvimi ilkinde dogru cikdi buna bakicaz

Meme ucu genişledi miii , ? Halkası; erkeklerde genişler diyorlar.

gunaydin kizlarr.hepinize hayirli dogumlar diıerm) merak ettigim erkek bebis anneleri ilk 3ay ne gibi.belirtileriniz oldy? gogus agrisi kasik agrisi bulanti uyku hali.yazarsaniz sevinirim

Bebeğim erkekmiş canım hiç bi belirtim olmadı kusmadım bulantımda olmadı hiç bi belietim yoktu sadece belim çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…