2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Doktor görüyor sonuçları evet. Ilkindede doktorum buydu whatsup üzerinden iletisim kuruyoruz sordum için nasıl rahat ederse demiş. Ya da diyorum şimdi gideyim ayrıntılıyı erteleyeyim buda bir seçenek. Çok çok karıştı kafam

Ilk diye sanırım acayip heyecan vardı her dk görmek istiyordum ama şimdi oğlum kücük olunca onunla gitmek zor zaten ağlıyor ben muayene olurken birsey yapıyorlar bana diye kararsız kalıyroum

Ayrintiliyi erteleme bence zaten 20 22 haftalar arasinda yapiliyor 2 hafta erteleme gec olur

ayy elini yerim onun ya :) ne güzel koymuş öyle. canım çok görülen bir durum maalesef, kendini yormadığın sürece bir sorun olmaz Allah' ın izniyle. evet kanama yaşama ihtimalin var ama önlemleri de olan bir durum, üzme kendini de bebeği de

İnşallah sorunsuz hallederiz canım 36 yı doldursak yeter sağ salim :)) Dikkat edicem artık mecbur :)

Geçmiş olsun ama olabiliyor bu haftalarda. Bence endise etme. Benimde oglum 16 aylık daha ve sürekli kucağımda 12 kilo yürüyor ama sık sık kucak istiyor engelde olamıyorum.

Bnm ki keyiften istiyor kucağı canım inşallah dinlenicem bir dahaki kontrole yukarı çıkmış olsun :)

Allah senin ya, güldürdün beni. hepimizin de yazdığı gibi o doktoru değiştirmen bence doğru karar. istediğin kadar sorarsın, hatta ben istediğimde whatsuptan da soruyorum.

bence yine aksatma canım, her şey yolundadır inşallah ama gitmekte fayda var bence.

kızlar ya bugün benim sol tarafımda bir garip ağrılar var. bazen sırtımda bazen, sol boşluk denilen bel kısmımda, bazen biraz daha kasığımın üzerinde. bu haftalarda normal mi?

kızlar ya bugün benim sol tarafımda bir garip ağrılar var. bazen sırtımda bazen, sol boşluk denilen bel kısmımda, bazen biraz daha kasığımın üzerinde. bu haftalarda normal mi?
Normal normal. Farketmeden üşümüş olabilirsin. Onada dikkat et. Havalar hala sicak ama hamileleikte hersey farklı isliyor.

Kıskançlık ve fesatlıktan canım onlar oğullarini düsunmuyorki onun mutlu olması onlara yetmiyoki seni sevmeselerde saygı duymak zorundalar ama anlatamazsın zihniyet farklı aglarken bile dua et onlarida allaha havale et yüce rabbim cezalarıni verir pozitif yanlarını dusun gecirdigin gunun onlarla olan kısmini sil at beyninden uzme kendini bebekde stresli dogar sonra yine eziyeti sana olur canım onlar bu bebek bizim yuzumuzden bole demezler lütfen kendini toparla

Aynen canim buyuk ihtimal bebegim cok stresli ve aglayan bir bebek olacak. Bir de bebegimin adini ben ömer koymak istedim ama kaynana hiç altta kalir mi kendisi de ömer faruk takmış yedi düvele duyurmuş torunumun adini ben koydum diye.. Ben de tamam ömer faruk olsun demistim. Ama simdi cok farklı bir isim koyacagim ogluma asla onları yüceltmeyecegim artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…