- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.761
Doktor görüyor sonuçları evet. Ilkindede doktorum buydu whatsup üzerinden iletisim kuruyoruz sordum için nasıl rahat ederse demiş. Ya da diyorum şimdi gideyim ayrıntılıyı erteleyeyim buda bir seçenek. Çok çok karıştı kafamaynı dertten bende muzdaripim. doktor normalde ayda 1 geleceksin dedi. 28 eylül ayrıntılı randevum var 23 ü normal. ben 23 ünü de erteleyeceğim 28 inine. zaten aynı gün 2. ci muayene olunca indirimlide oluyor muayene. 5 gün için sorun olmaz dedim. ama sende süre 2 hafta. burada arkadaşlar kendi doktorunda görecek sonuçları dedi. bence sende ertele 2 hafta. en temizi doktoruna sorman tabi.
Ayrintiliyi erteleme bence zaten 20 22 haftalar arasinda yapiliyor 2 hafta erteleme gec olurDoktor görüyor sonuçları evet. Ilkindede doktorum buydu whatsup üzerinden iletisim kuruyoruz sordum için nasıl rahat ederse demiş. Ya da diyorum şimdi gideyim ayrıntılıyı erteleyeyim buda bir seçenek. Çok çok karıştı kafam
Ilk diye sanırım acayip heyecan vardı her dk görmek istiyordum ama şimdi oğlum kücük olunca onunla gitmek zor zaten ağlıyor ben muayene olurken birsey yapıyorlar bana diye kararsız kalıyroum
Eki Görüntüle 2043090 Eki Görüntüle 2043091 Günaydın canlar kontrolden geldim çok keyifli geldiğim söylenemez yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum :)
Boyu 18,41
Kilosu 220 bunlar güzel ama bebeğin eşi aşağıdaymış yat dinlen dedi ilişki iş güç herşey yasak yine.
32. Haftada kanama olabilir dedi ya da tekrar yukarı çıkabilir izleyip görücez dedi takip edicek bakalım herşeyin hayırlısı
ayy elini yerim onun ya :) ne güzel koymuş öyle. canım çok görülen bir durum maalesef, kendini yormadığın sürece bir sorun olmaz Allah' ın izniyle. evet kanama yaşama ihtimalin var ama önlemleri de olan bir durum, üzme kendini de bebeği de
Geçmiş olsun ama olabiliyor bu haftalarda. Bence endise etme. Benimde oglum 16 aylık daha ve sürekli kucağımda 12 kilo yürüyor ama sık sık kucak istiyor engelde olamıyorum.
ben gerilince çok sokmadı sanırım bir de bir hamile haberini aldıktan sonra 1 kere ilişkiye girdik aylar oldu girmeyeli belkide ondan ağrım oldu zaten ilk birleşmemizde çok zordu 1 hafta kanamıstı doktora gıdınce darlıktan demişti belkide birleşme olmadıkça benim kuku kapandı
bu kontrolde 100 soru soracağım ve ters cevaplarsa cidden konusup bır daha gelmeyeceğimi söyleyeceğim
kendi aslında liv hospıtalde calısıyor orada muayne ucretı 450 tl
saat 4 den sonra kendi muaynehanesı var oraya gidiyorum 250 lira hemşiresi ultrasonu aleti vs her seyı var muaynehanede
kendi paramla gidince insan bozuluyor sorular için para veriyorum sonucta
devleten farksız oldu cunku ben bu zamana kadar pek soru sormadım sorunca kötü oldum :)
benim aşıyı ben yarına kaydetmişim telefona. ama aklımda 12 ekim kalmış. kafam karıştı iyice ne zamandı ki
o zaman haftaya gideyim ben20. haftada git bence canım, bizim ki öyle demişti. hemşire de öyle diyince ben öyle karar verdim.
o zaman haftaya gideyim ben20. haftada git bence canım, bizim ki öyle demişti. hemşire de öyle diyince ben öyle karar verdim.
Kızlar ben birsey soracağım ama. Ben şimdi en son 14+0 da gittim doktora. Yarın 18+0 olacağım. Doktor ayda bir diyor ama 20 haftada ayrıntılı var. Sizce bu hafta gideyim mi yoksa bekleyeyim mi ayrıntılı ultrasonu? Bir sıkıntım vs yok. Ilk gebelikte 15 günu hiç aksatmadım ama bu sefer bir değisik oldum
Normal normal. Farketmeden üşümüş olabilirsin. Onada dikkat et. Havalar hala sicak ama hamileleikte hersey farklı isliyor.kızlar ya bugün benim sol tarafımda bir garip ağrılar var. bazen sırtımda bazen, sol boşluk denilen bel kısmımda, bazen biraz daha kasığımın üzerinde. bu haftalarda normal mi?
Kıskançlık ve fesatlıktan canım onlar oğullarini düsunmuyorki onun mutlu olması onlara yetmiyoki seni sevmeselerde saygı duymak zorundalar ama anlatamazsın zihniyet farklı aglarken bile dua et onlarida allaha havale et yüce rabbim cezalarıni verir pozitif yanlarını dusun gecirdigin gunun onlarla olan kısmini sil at beyninden uzme kendini bebekde stresli dogar sonra yine eziyeti sana olur canım onlar bu bebek bizim yuzumuzden bole demezler lütfen kendini toparlaYa vallahi bisey yapsam tamam ugrassinlar diyecegim ama yemin ederim bisey yaptigim yok. Dün eşimle uludağa ciktik piknik yaptik o kadar rahatladim ki temiz hava ruhumu dinlendirdi ben hep oturdum eşim mangal çay falan yapti masayi kurdu. Hatta yakın bir köyde oturan köylü bir teyze yanima gelip bana bir elma verdi. Al kizim hamilesin ben yikadim ama istersen sen de yikarsın dedi. O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu dua ettim teyzeye. Hamile oldugum artık dışarıdan belli oluyor insanlar şefkatle bakiyor cok güzel bir duygu.
Akşamüstü de internette sadece eşim mangalda guveç temceresini karistirirken bir resmini koyduk pazar keyfi yazdik. Gorumcelerim de fotoyu kaynanama göstermiş. Huzurumuzu görünce kadına battı tabi. Aramış bizi 85 yaşındaki dedemize şikayet etmis ne demiş o da belli degil. Adam aradi bir dünya kızdı bize. Gecenlerde biz ona bişey yapmadik bagirdi çağırdı kendini hastanelik etti demis........ Dün gece çok kötüydum aglamaktan karnim kasildi eşim yalvardi hastaneye gidelim diye ama bu sefer gitmem dedim.. Offf yine çok uzattim ama anlamiyorum niye bize bunu yapiyorlar. Hadi beni sevmesinler kendi oğlunun huzurunu niye bozar bir insan.. Valla cok uzatmisim canim kusura bakma
Hangi hastanede canim. Yok ben kararliyim bu kadinin elinde doğurmayacagim..
Aynen canim buyuk ihtimal bebegim cok stresli ve aglayan bir bebek olacak. Bir de bebegimin adini ben ömer koymak istedim ama kaynana hiç altta kalir mi kendisi de ömer faruk takmış yedi düvele duyurmuş torunumun adini ben koydum diye.. Ben de tamam ömer faruk olsun demistim. Ama simdi cok farklı bir isim koyacagim ogluma asla onları yüceltmeyecegim artik..Kıskançlık ve fesatlıktan canım onlar oğullarini düsunmuyorki onun mutlu olması onlara yetmiyoki seni sevmeselerde saygı duymak zorundalar ama anlatamazsın zihniyet farklı aglarken bile dua et onlarida allaha havale et yüce rabbim cezalarıni verir pozitif yanlarını dusun gecirdigin gunun onlarla olan kısmini sil at beyninden uzme kendini bebekde stresli dogar sonra yine eziyeti sana olur canım onlar bu bebek bizim yuzumuzden bole demezler lütfen kendini toparla
Tamam canim sagol orada nagihan ve enbiye doktorlari da önerdiler. Sanirim genel olarak hep iyi doktorlari vat o hastanenin.Yıldırım doruk canım. Gizem yıldırım tavsiye ederim mutlaka
Tek denemede %100 sonuç verecekse hemen adresi vereyim canım:)))bana kaynananın adresini versene bir şey deneyeceğim
valla tek denemede bilemiyorumda bir kaç tekmede pardon denemede sonuç alırım gibiTek denemede %100 sonuç verecekse hemen adresi vereyim canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?