2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bebek hareketleriniz nasıl? Gün içinde sürekli hareket ediyor mu? Yoksa ara ara mı? Birde hareketler mısır patlaması gibi mi yoksa tekmelemeyi hafifde olsa hissediyor musunuz?
gün içinde değişik saatlerde hissediyorum son 3 4 gündür tekme olarak hissediyorum hatta disardan belli oluyo doktor ikizler daha iyi hissedilir dedi

Slm kızlar Nasılsıniz bende bugün hafif kaşık ağrıları var ayrıca duygusal moda geçiş yaptım reklamlara bile agliyorum

gün içinde değişik saatlerde hissediyorum son 3 4 gündür tekme olarak hissediyorum hatta disardan belli oluyo doktor ikizler daha iyi hissedilir dedi
Maşallah cnm :) Dışardan hissedemiyorum. Mısır patlaması gibi olmuyor artık bende sanki alt karın bölgeme hafif hafif vuruyor bazende bişey kayıyor ama bunlar anlık oluyor.

Ya bu lohusa pijaması olayını ne yapıcaz?? Daha bir tane bile şık bir şeye rast gelmedim, piyasa alaturka şeylerle dolu. Güzel pijama önerisi olan varsa tavsiye versin ben bu araşar alma niyetindeyim de

Pijama konusunda mesela lohusa pijamasının özelliği ne biliyor musunuz ? Bana bakınca sanki normal pijamaymış geldi, o yüzden acaba oyshodan önden düğmeli falan bişey alsam da hem şık olsa hem de uzun süreli kullansam daha iyi değil mi?

Ya bu lohusa pijaması olayını ne yapıcaz?? Daha bir tane bile şık bir şeye rast gelmedim, piyasa alaturka şeylerle dolu. Güzel pijama önerisi olan varsa tavsiye versin ben bu araşar alma niyetindeyim de
Bakmissindir heralde ama lohusasepeti nin kalitesini cok begeniyorlar. Tabi aradigin tarz var mıdır bilemiyorum:)

Bakmissindir heralde ama lohusasepeti nin kalitesini cok begeniyorlar. Tabi aradigin tarz var mıdır bilemiyorum:)

Çok incelemeden şöyle bi göz gezdirdim de, off ne bileyim hiç de sevmem bişeyler aramayı karşıma çıksın isterim hazırcıyım da biraz:)) yine de detaylı bakacağım teşekkürler

Ozelligi hamileligin son aylarinda da giyilebiliyor ve lohusaliktada emzirmeye uygun oluyo genelde. Ama bence herhangi pijama da olur. Ilk gebeligimde normal bi kac pijama almıştım

Lohusa sepetinde güzel seçenekler var gerçekten de, peki tecrübeliler cevap verebilirler mi? Gecelik mi pijama takımı mı almak gerek yoksa ikisinden de birer tane mi alsak???

Kizlar bana bugun doktor antibiyotik alfoxil 1 g verdi acaba dozu cok yüksek deglmi gecen sefer 1000mg kullanmistim hu sefer 1 g yazdi bilgisi olan varmi yani boyle yuksek doz antibiyotik kullanan varmi

Merhabalar kızlar bugün devlet e gittim ilk defa Samsun'da kadın Doğum hastanesine
Doktor çok iyiydi hani böyle her sorunu tatlı cevaplıyor Güler yüzlü eşimi de içeri aldı ayrıntılı için şansımı deniim demiştim sıra buldum şükür ekim in 9una, burda da iyidir Arastırmak lazım,Makinesi Benin özeldekinden iyiydi herşeyine baktı kontrol etti, eşimle doğumu burda mı yaptırsak dedik yani o kadar
Galiba artık kesin kıZ
Kızım çok hareketliydi yine ama bacak arasını gördük bomboş
Hayırlısı olur inşallah
Ali Koç demiştik en son şimdi Aslışah Koç nasıl sizce
Aslıhan benim göbek adım Gülşah kardeşimin adı onun da göbek adı Neslişah oralardan aklımdaydı ne zamandır bu isim

Lohusa sepetinde güzel seçenekler var gerçekten de, peki tecrübeliler cevap verebilirler mi? Gecelik mi pijama takımı mı almak gerek yoksa ikisinden de birer tane mi alsak???

Ben her ikisinden de almistim. hastanede sadece geceligi giydim. normal dogumda olsa sezeryande olsa gecelik daha rahat oluyor. Cunku surekli gelip kontrol ediyorlar, kanaman normalmi, sezeryan yaran normalmi felan diye. bide normalde epizyo olrsa onaada bakgklr. Eve gecer gecmez pijama takimimi giymistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…