2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizde kontrolden geldik. Çok şükür plasenta yukarı doğru çıkmış. Rahim büyüdükçe daha da çıkarmış. Burda bir arkadaşı göz doktoru yanlış bilgilendirmişti sanırım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada ben tetanoz aşısı yaptırmayacakmışım. Daha önce 2 düşüğüm olduğu için. Doktorum böyle söyledi şaşırdım. :KK64:
Bendim canım o bir de kesin konuşuyordu insanları yanlış yönlendiriyorlar..

Aşıya da şaşırdım ya oğlumdan önce iki düşük olmuştu bnm de ama aşı olmuştum oğlumdan sonra yine düştü ama hamileliğimde oldum hatta daha bu sabah oldum doktor yaptır mutlaka dedi :KK64:

İyi akşamlar kizlarrrr size bsy sorucam bnm bu bir haftadr cok sık idrara cikma problemim basladi 14 haftda normala dönmüştü ama bu bir haftadr inanin gece hic uyuyamıyorum gunduzde hp wcdeyim idrar talili yaptrdim temiz cikti sizlerde wc durumu nasıl
Ben de iki saatte bir çıkıyorum canım çok sıkışıyorum

benim doktorum o ilaçlı suyla yapmıyormuş canım. bir paket biskrem, bir kutu tamek şeftali suyu ile yapacak. ben yaptırmaktan yanayım. sonuçlar iyi çıkmaz ise (Allah korusun) diyet dışında da yapılan bazı şeyler var. örneğin tatlıyla arası hiç olmayan bir arkadaşımda ciddi şekilde yüksek çıkmıştı, doktorunu günlük ölçümle takip edilmesini istedi. belli bir limitin üzerine çıksaydı da başka yollar varmış. bir paket bisküvi ve meyve suyu içmekten zarar gelmez bence.
Canım senin doktorunun yaptığı gib olsa can feda. Bende sabah aç karnına kan sldılar. Sonra acaip şekerli su içirdiler bir saat beklettiler tekrar kan alındı. Bir saat daha beklendi tekrar kan alındı. Kusmamak için zor tuttum zaten sürekli uyardılar sakın kusma sakın kusma diye.

Yalnız ben o bir bardak market meyve suyunu içsem tüm gün başım ağrır ve kaç litre su tüketirim bilmem. O bile bana işkence olur. Yanına bide bir paket bisküvi. Abooov. :-)
Ben normalde şekersiz çayın yanına en fazla 5 tane biskrem yiyebilirim. Fazlası beni mahfeder. Be yaptırmam ama nasıl ne durumda ölçüldüğünü öğrenmiştim. Her yediğimden sonra ölçer kontrol ederim.

Canm keske iki saate bir olsa her 30 dkka cikiyorum ya pazartesi randevum var sorarim doktora ama ozmna kadar böyle devam edicekse yandim:KK43:
Sıkışıkmış hissi oluyor canım yapınca azıcık :) Bence aşağıya baskı olduğu için bu haftalar arttı bu şikayet canım

benim doktorum o ilaçlı suyla yapmıyormuş canım. bir paket biskrem, bir kutu tamek şeftali suyu ile yapacak. ben yaptırmaktan yanayım. sonuçlar iyi çıkmaz ise (Allah korusun) diyet dışında da yapılan bazı şeyler var. örneğin tatlıyla arası hiç olmayan bir arkadaşımda ciddi şekilde yüksek çıkmıştı, doktorunu günlük ölçümle takip edilmesini istedi. belli bir limitin üzerine çıksaydı da başka yollar varmış. bir paket bisküvi ve meyve suyu içmekten zarar gelmez bence.

Bir paket bisküvi ve meyve suyuna razıyım(normalde hiç tüketmesem de) ancak o içilen şeyin tadının kötü olduğunu söyledi herkes, bende de bi önyargı oluştu. Tatlıyla aram zaten kesildi hamilelikte, şekerli şeyler hiç hoş gelmiyor artık

şeker yüklemesinde ; o an verilirken. Bebeğin tepkisini videoya almışlar, yo.tube de vRmış. Yaptırmak isteyenler genelde bu videoyu izleyince vazgeçiyorlarmış

Bir paket bisküvi ve meyve suyuna razıyım(normalde hiç tüketmesem de) ancak o içilen şeyin tadının kötü olduğunu söyledi herkes, bende de bi önyargı oluştu. Tatlıyla aram zaten kesildi hamilelikte, şekerli şeyler hiç hoş gelmiyor artık

Bisküvi zorlamaz beni de meyve suyunu bu şekilde sevmem normalde, ama bir kereliğine içmekten hiç bir şey olacağını sanmıyorum. Ama dediğin gibi ilaçlı su içseydim ayvayı yemiştim, normalde de tylolhot filan gibi ilaçlar içemem, direk çıkarırım :kusmuk:

şeker yüklemesinde ; o an verilirken. Bebeğin tepkisini videoya almışlar, yo.tube de vRmış. Yaptırmak isteyenler genelde bu videoyu izleyince vazgeçiyorlarmış
Bana garip gelen insanı bayacak kadar tatlı suyun birden anneye verilmesi ve aynı gün içinde tüm şekerli karbonhidratlı yiyeceklerin bebeğe zararlı diye yasaklanması. E sabah verdikleri koca şekerli su zarar vermedimi. Doktorlara güüvenmeli diyoruz ama hepsi farklı şey söylüyorlar. Doktorum yaptıracak olursa bu defa kendimi kasmam. Direk çıkarıveririm. :-)

Canm keske iki saate bir olsa her 30 dkka cikiyorum ya pazartesi randevum var sorarim doktora ama ozmna kadar böyle devam edicekse yandim:KK43:
Cnm benim benim 10 dk bir 20 dk gunduzleri az az gece 3 saatte bir mutlaka bazı insanların mesanesi küçük olur birde hamilelik eklenince

günaydın kızlar bende bugün kabusla uyandım kanamam oluyordu doktor bulamıyorduk falan saçma sapan şeyler gördüm :(
şeker yüklemesini doktorum önerdi bi dilim pasta da yesen aynı şey dedi
aslında ben yaptırmak istemiyorum ama geçmişimde düşük şekere rağman insülin direncim vardı diyetle kırıldoı ama yine o kilonun baya üstündeyim direnç oluşmuş olabilir
eşimin taraf hep şeker hastası hemde ağır şeker hastaları o yüzden yağtırmayı dusunuyorum
Kizlar kocam az önce göbeğimi açıp bebegimizi öpmek istedi sonra birden "o ne be" diyip geri kaçtı korkudan. Noldu dedim göbek deliğine nolmus öyle dedi. Bir baktim hakaten göbek deligim neredeyse düzleşmiş ben dw korktum görünce:KK70: :KK70: anam ne değişik bisey olmuş ya daha ne degisiklikler olacak kom bilir :))) siz de baktınız mi var mi böyle bişey
yalnız baya güldüm ya sabah sabah iyi oldu benim göbek deliğim hala normal zaten göbek vardı çatlakta vardı üstüne bsy eklenmedi

Kizlar kocam az önce göbeğimi açıp bebegimizi öpmek istedi sonra birden "o ne be" diyip geri kaçtı korkudan. Noldu dedim göbek deliğine nolmus öyle dedi. Bir baktim hakaten göbek deligim neredeyse düzleşmiş ben dw korktum görünce:KK70: :KK70: anam ne değişik bisey olmuş ya daha ne degisiklikler olacak kom bilir :))) siz de baktınız mi var mi böyle bişey

Canım benim göbek deliğim normalde düzdü herhangi bir çıkıntı yoktu, şimdi arası açılmaya başladı, karnımın gerildiği net bir şekilde belli:eek: doğuma kadar içine bişey kaçacak kadar açılabilir:skandal:

Herhalde benim kadar tatlı seven yoktur. Hatta ben hamilelik düşündüğümden ve şekerin zararlarını bildiğimden yılbaşından beri hayatımdan büyük miktarda şekeri çıkarmıştım. Ama hamile kalınca da bir tiksindim, şimdi ekşi ve tuzlu yiyorum. Eşim senin huyun nasıl bu kadar değişti diyor. Söylemesi ayıp ben baklava filan isterdim favori tatlılarım vardı aldırırdım şimdi alayım mı sana diyor hiç canım çekmiyor:oha:
Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım, dr ne diyecek bilmiyorum ama ananemde diyabet var ailede o yüzden yaptırmak daha mantıklı olacak sanırım istemsem de:stop:

Cnm benim benim 10 dk bir 20 dk gunduzleri az az gece 3 saatte bir mutlaka bazı insanların mesanesi küçük olur birde hamilelik eklenince

Bende idrar enfeksiyonu yüksekken tuvaletten çıkmadan tekrar geliyordu:KK69:

Şimdi azaldığını ama tam geçmediğini düşünüyorum. Ama Allahtan öyle eskisi gibi tuvalette oturmuyorum:sampiyon:

günaydın kızlar bende bugün kabusla uyandım kanamam oluyordu doktor bulamıyorduk falan saçma sapan şeyler gördüm :KK43:
şeker yüklemesini doktorum önerdi bi dilim pasta da yesen aynı şey dedi
aslında ben yaptırmak istemiyorum ama geçmişimde düşük şekere rağman insülin direncim vardı diyetle kırıldoı ama yine o kilonun baya üstündeyim direnç oluşmuş olabilir
eşimin taraf hep şeker hastası hemde ağır şeker hastaları o yüzden yağtırmayı dusunuyorum

yalnız baya güldüm ya sabah sabah iyi oldu benim göbek deliğim hala normal zaten göbek vardı çatlakta vardı üstüne bsy eklenmedi
Ya benim yumurta dibi gibi bir tek göbek deligi etrafim büyüyor heralde bebek de tam altina gelince ileri itti onu :)) tecrübesiz olunca bo korktuk :))

Canım benim göbek deliğim normalde düzdü herhangi bir çıkıntı yoktu, şimdi arası açılmaya başladı, karnımın gerildiği net bir şekilde belli:eek: doğuma kadar içine bişey kaçacak kadar açılabilir:skandal:

Herhalde benim kadar tatlı seven yoktur. Hatta ben hamilelik düşündüğümden ve şekerin zararlarını bildiğimden yılbaşından beri hayatımdan büyük miktarda şekeri çıkarmıştım. Ama hamile kalınca da bir tiksindim, şimdi ekşi ve tuzlu yiyorum. Eşim senin huyun nasıl bu kadar değişti diyor. Söylemesi ayıp ben baklava filan isterdim favori tatlılarım vardı aldırırdım şimdi alayım mı sana diyor hiç canım çekmiyor:oha:
Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım, dr ne diyecek bilmiyorum ama ananemde diyabet var ailede o yüzden yaptırmak daha mantıklı olacak sanırım istemsem de:stop:

Bende idrar enfeksiyonu yüksekken tuvaletten çıkmadan tekrar geliyordu:KK69:

Şimdi azaldığını ama tam geçmediğini düşünüyorum. Ama Allahtan öyle eskisi gibi tuvalette oturmuyorum:sampiyon:
Ay yok kiz acilmaz heralde öyle:))

Back
X