2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Doğa güzel isim

Ben de gerçekten takmıyorum hatta epeydir aklımızdaki isimdi bu, başta aman kötü yorum yaparlar isimden soğurdum diyordum da vazgeçtim artık söylüyorum. Anlamı kötü olsa anlıcam yorumları da sırf yorum yapmak için yapıyor bazıları , ben mesela banane der geçerim ama herkes öyle değil. İnsanın kaynanasını geçtim kendi ailesi bile bu kadar düşüncesiz olabiliyorsa kimseyi takmayacağım, laf anlatmak zor çünkü ve gereksiz

Bu çocuk ikimizin ve hamilelikte isim konusunda seninle tartışmak istemiyorum. Çift isim istemiyorum söylenmicek ismi neden bana koydurmak istiyorsun babanın ismi diye hoşuma gitmeyen bi ismi çocuğuma koyacak değilim. Benimle bu konuyu tartışma bidaha lütfen de ve o ortamdan uzaklaş. Ha illa yusuf olcak derse bi isim daha koy çocuğunun ismini yusuf bilmem ne değilde mesela gökay koycaksan gökay de ve sende öyle seslen çocuğuna. Madem öyle al sana böyle misali

Doğa güzel isim

Ben de gerçekten takmıyorum hatta epeydir aklımızdaki isimdi bu, başta aman kötü yorum yaparlar isimden soğurdum diyordum da vazgeçtim artık söylüyorum. Anlamı kötü olsa anlıcam yorumları da sırf yorum yapmak için yapıyor bazıları , ben mesela banane der geçerim ama herkes öyle değil. İnsanın kaynanasını geçtim kendi ailesi bile bu kadar düşüncesiz olabiliyorsa kimseyi takmayacağım, laf anlatmak zor çünkü ve gereksiz

Kızlar selam
Çok gribim doktora gittim kendi doktorum olmadığı için başka doktora muayane oldum.18 haftalıkken 243 gr çıkmıştı şimdi tam bir hafta geçti 19 ken bebek 264 gr dedi iyi dedi ama bana 21 gr cok az gibi geldi daha önce 110 gr almıstı 10 günde.
Canım sıkıldı normalmi bu şekilde acaba aynı hastane aynı ultrason makinesi olmasına rağmen doktor dan doktora el farkı farkedermi ölçüm?

Doğa güzel isim

slm kızlar bu isim konusu gercekten zor yaa. bızde karahan koyucaz ama duyan herkes ne o öyle ne biçim isim . yok cocuk sarı olursa ne yapıcaksın sarıhan mı koyucaksın ha ha ha herkes bısey soyluyo artık kımseye ısmını soylemek ıstemıyorum. eşim de aynı sekılde bu sozlerden bunalmıs durumda. valla hıckımseyı gormek ıstemıyo gozum

Böyle durumlarda ihtiyacı olan birine sadaka verebilirsin

Çınar Poyraz koyucaz sanırım biz canım ama tek isim mi çift isimmi konusu devam ediyor.
Etrafımda olmasa koymayı dusundugum isimlerde oldu emir, demir, bulut , kerem vb

Düşüncelerimiz tamamen aynıymış, biz de poyraz üzerinde düşünüyoruz. Eşimin adı Çınar. Ben de ilk ismini de Çınar koyalım dedim, babasının ismini de alsın :) ama hala düşünmelere devam :)

Kızlar merhaba ayrıntılı ultrason dan geliyorum bebeğimin bağırsaklarında parlaklık gözlendi. Bir ay sonraya tekrar çağırdı takip edilecekmis. Başına gelen var mi. Tek başına bı şey ifade etmez diyor ama tedirgin oldum.Allah im hayırlısını nasip etsin insallah

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.
Tuz konusunu tam bilmiyorum ama gerekirse anneme sorar yazarım sana.

Bir tanıdığımda duymuştum, sağlıkla doğdu hiç bir sorunu da yok. Stres yapmamaya çalış ve iyi düşün canım.

Geçmiş olsun canım sadaka ver

Peki sizin de bulduğunuz isme ailedekiler olumsuz yorum yapıyor mu? Bu akşamki gündemimiz bu, Bilge ismini düşünüyoruz, gelen yorumlar Bilmiş olur, nerden buldunuz, başka isim düşünün oluyor ..
Herkes ne kadar meraklı müdahale etmeye sanki onlar dogurcak.Bizim çocugumuz ne istersek koyariz derim bende olsam.Bizim isimde net Uzay olacak.Bizi gökyüzü aşkimiz bir araya getirdi hep gokyuzu ile ilgili bir isim olsun istedik Uzay kelimesini Turkceye Ataturk'un kattigini ogrenince daha da aşik olduk isme

Bir de miraç ismi takiliyor son zamanlarda aklima

Mirac da degisikimis hangisi hosuna gidiyosa yureğine ne siniyosa onu koy canım

Aaa ne güzel cok uzun gibi geliyo insanlara ama ben iki ismin uyumunu cok sevdim isimleriyle yasasın oğullarımız

Canim duymadim kimseden ama sen yüregıni ferah tut bolca dua et allahım korusun

Bir mübarek zat şey demiş canım işiniz yolunda gitmediğin de ya da dualarınız kabul olmadığında bir yetimin başını okşayın :) İhtiyaç sahibi birine bişey verebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…