- 30 Haziran 2010
- 1.078
- 431
- 323
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #19.121
Günaydın güzel hamişler Kabızlığa bir çözüm bulamadım. Günlerdir tuvaletimi yapamıyorum. Var mıdır bi önerisi olan?
Bu arada bir öğretmen olarak bende defne leri çok yaramaz bulurum. Ama Ela lar sakin. Duru ismini bizde düşünüyoruz ama sınıf listesinde 3 tane var. Doğa ya yakınım şimdi
Benim kv dedi ipek de neymiş diye ipek böceği iste benim gibi hayvanseverden bi ipek böceği çıkardı dedim ki benim aşırı hayvansevmeme ayar olur kedi falan sevmez bilerek gıcıklık yaparak kapadım ağzınıvalla yorum yapanları tersliyorum ki bir daha konuşamıyorlar hiç önemseme cocuk senin çocuğun istediğini koy canim kim ne derse desin
Ayrıca bilge cok güzel bi isim bilmiş olsun bilgili bilge bi insan olsun ne güzel bilmişlik kötü bsy degil ki bunun neresine takılmışlar insanlar bos olup bilmişlik taşlıyor o ayrı ama bunla alakası Yok ki illa bsy söylemek icin söylemişler şahsen ben çocuğumun bilgili bilge bilmiş olmasını tercih ederim
Sende ne güzel bilge kişilik olacak kızım der geçersin
Ah kızlar bana da bir fikir verin eşim yusuf olsun diyor kayınbabamın adı ve her yerde söyleyip durduğu için onlarda bekliyorlar artık yanına bir isim koy diyor eşim ama benim sevdiğim isimler yanına hiç yakışmıyor ve iki isim fikrine hep karşıydım bu zamana kadar ondan şimdi kabullenemiyorum herhalde. Geçen gün arkadaşım yusuf ayaz ı önerdi ama kullanılmayacak ikinci bir ismi neden koyayım ki diyorum
Günaydın güzel hamişler Kabızlığa bir çözüm bulamadım. Günlerdir tuvaletimi yapamıyorum. Var mıdır bi önerisi olan?
Bu arada bir öğretmen olarak bende defne leri çok yaramaz bulurum. Ama Ela lar sakin. Duru ismini bizde düşünüyoruz ama sınıf listesinde 3 tane var. Doğa ya yakınım şimdi
Benim kv dedi ipek de neymiş diye ipek böceği iste benim gibi hayvanseverden bi ipek böceği çıkardı dedim ki benim aşırı hayvansevmeme ayar olur kedi falan sevmez bilerek gıcıklık yaparak kapadım ağzınıvalla yorum yapanları tersliyorum ki bir daha konuşamıyorlar hiç önemseme cocuk senin çocuğun istediğini koy canim kim ne derse desin
Ayrıca bilge cok güzel bi isim bilmiş olsun bilgili bilge bi insan olsun ne güzel bilmişlik kötü bsy degil ki bunun neresine takılmışlar insanlar bos olup bilmişlik taşlıyor o ayrı ama bunla alakası Yok ki illa bsy söylemek icin söylemişler şahsen ben çocuğumun bilgili bilge bilmiş olmasını tercih ederim
Böyle durumlarda ihtiyacı olan birine sadaka verebilirsinKızlar mrb. Dün aracımla bir trafik kazası geçirdim. Bende çok şükür birşey yok, aracımda hasar var sadece. Geçtiğimiz hafta sonu da evde iki kez sırt üstü düşme tehlikesi geçirmiştim, sağa sola çarpıp tutunarak düşmemi engelledim. Dün de kaza olayını yaşayınca nazar olduğunu düşünüyorum. Başımdan ekmek tuz geçirmek istiyorum ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ailemde benden kmlerce uzakta onlara söyleyip onları üzmek istemiyorum. Bilen birisi beni yönlendirip yardımcı olabilir mi lütfen?
Çınar Poyraz koyucaz sanırım biz canım ama tek isim mi çift isimmi konusu devam ediyor.
Etrafımda olmasa koymayı dusundugum isimlerde oldu emir, demir, bulut , kerem vb
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin.Kızlar mrb. Dün aracımla bir trafik kazası geçirdim. Bende çok şükür birşey yok, aracımda hasar var sadece. Geçtiğimiz hafta sonu da evde iki kez sırt üstü düşme tehlikesi geçirmiştim, sağa sola çarpıp tutunarak düşmemi engelledim. Dün de kaza olayını yaşayınca nazar olduğunu düşünüyorum. Başımdan ekmek tuz geçirmek istiyorum ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ailemde benden kmlerce uzakta onlara söyleyip onları üzmek istemiyorum. Bilen birisi beni yönlendirip yardımcı olabilir mi lütfen?
Kızlar merhaba ayrıntılı ultrason dan geliyorum bebeğimin bağırsaklarında parlaklık gözlendi. Bir ay sonraya tekrar çağırdı takip edilecekmis. Başına gelen var mi. Tek başına bı şey ifade etmez diyor ama tedirgin oldum.Allah im hayırlısını nasip etsin insallah
Öyle mi çok güzel isim canım adıyla yaşasın :)
Kızlar mrb. Dün aracımla bir trafik kazası geçirdim. Bende çok şükür birşey yok, aracımda hasar var sadece. Geçtiğimiz hafta sonu da evde iki kez sırt üstü düşme tehlikesi geçirmiştim, sağa sola çarpıp tutunarak düşmemi engelledim. Dün de kaza olayını yaşayınca nazar olduğunu düşünüyorum. Başımdan ekmek tuz geçirmek istiyorum ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ailemde benden kmlerce uzakta onlara söyleyip onları üzmek istemiyorum. Bilen birisi beni yönlendirip yardımcı olabilir mi lütfen?
Herkes ne kadar meraklı müdahale etmeye sanki onlar dogurcak.Bizim çocugumuz ne istersek koyariz derim bende olsam.Bizim isimde net Uzay olacak.Bizi gökyüzü aşkimiz bir araya getirdi hep gokyuzu ile ilgili bir isim olsun istedik Uzay kelimesini Turkceye Ataturk'un kattigini ogrenince daha da aşik olduk ismePeki sizin de bulduğunuz isme ailedekiler olumsuz yorum yapıyor mu? Bu akşamki gündemimiz bu, Bilge ismini düşünüyoruz, gelen yorumlar Bilmiş olur, nerden buldunuz, başka isim düşünün oluyor ..
Bir de miraç ismi takiliyor son zamanlarda aklima
Düşüncelerimiz tamamen aynıymış, biz de poyraz üzerinde düşünüyoruz. Eşimin adı Çınar. Ben de ilk ismini de Çınar koyalım dedim, babasının ismini de alsın :) ama hala düşünmelere devam :)
Kızlar merhaba ayrıntılı ultrason dan geliyorum bebeğimin bağırsaklarında parlaklık gözlendi. Bir ay sonraya tekrar çağırdı takip edilecekmis. Başına gelen var mi. Tek başına bı şey ifade etmez diyor ama tedirgin oldum.Allah im hayırlısını nasip etsin insallah
Gule gule kullansin minik.Bizim daha bebek yokken ilk aldigimizda buyduOğluma ilk kez birsey alabildim şükür
bizde ilk onu aldık :) anıtkabire gitmiştik oradan aldık 1,5 sene kadar önce :)Gule gule kullansin minik.Bizim daha bebek yokken ilk aldigimizda buydu
Biz seninle bayagi benziyoruzbizde ilk onu aldık :) anıtkabire gitmiştik oradan aldık 1,5 sene kadar önce :)
BEBELİKTEN ÖĞRENSİN ATATÜRKÇÜLÜĞÜ :)Biz seninle bayagi benziyoruz
Kızlar mrb. Dün aracımla bir trafik kazası geçirdim. Bende çok şükür birşey yok, aracımda hasar var sadece. Geçtiğimiz hafta sonu da evde iki kez sırt üstü düşme tehlikesi geçirmiştim, sağa sola çarpıp tutunarak düşmemi engelledim. Dün de kaza olayını yaşayınca nazar olduğunu düşünüyorum. Başımdan ekmek tuz geçirmek istiyorum ancak nasıl yapılıyor bilmiyorum. Ailemde benden kmlerce uzakta onlara söyleyip onları üzmek istemiyorum. Bilen birisi beni yönlendirip yardımcı olabilir mi lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?