2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Cnm iki hafta once gittigimde kafasi soldaydi simdide sag tarafta sende de oyle bir sey olmus olabilirmi. Yani yer degistirip duruyorlar ya.

Kızlar akıntınız oluyor mu benim hergün beyaz akıntım oluyor
Benim kafasina gore cesitli sekillerde geliyorbazen su gibi bazen cok koyu tok kivamli. Hepsini doktora her seferinde soruyorum ve her seferine kotu kokulu rengi jozuk ya da kan yoksa sormana gerek yok dedi. Zaten her ay idrar testi yaptiriyorum onun icin de biraz rahatladim artik. Hareket edince daha cok oluyor.bi de bu ara bebek veniks diye beyaz biseyle kaplanmaya basliyomus o da yapar yaziyor heryerde.

Arkadaşlar bir sorum olucak yada aranızda boyle birsey yaşayan varmı göbek çevrem arada acıyo göbüs büyudügu içinmi bütün agrılarımı gectim bu göbek ağrısı beni bazen panige sokuyo gerildiği için olabilirmi ?

Benimde öyle hatta nefes alamayacak gibi oluyorum. Gergin oluyor acır gibi oluuor. Normal. Oğlumdada olmuştu. Bazı dönemler bebeklerin büyüme atağı yaptığı dönemler. Şuan o dönemdeyiz demekki. Sen yine df musyene sırasında dokyoruna söyle nolur nolmaz garsnti olsun. Bir iki haftaya rahatlar gibi olup tekrar atak tekrar gerginlik döngü tamdmlanacak sona kadar. Hatta bebek doğduktan sonra dikkat ederseniz bebek 10 gün normal bir hafta huysuz oluyor. Diğer arkadaşlarla hep benzer haftalarda şikayet ediyorduk. Anlıyorduk demekki bu haftalarda böyle oluyorlar diye

Kızlar iyi akşamlar , ya yemek konusunu ne yapıyorsunuz ben çok sıkılıyorum ne yiyeceğim konusunda pek bir şey istemiyor canım. Her gün ne yesem diye düşünüyorum :-(

Kızlar iyi akşamlar , ya yemek konusunu ne yapıyorsunuz ben çok sıkılıyorum ne yiyeceğim konusunda pek bir şey istemiyor canım. Her gün ne yesem diye düşünüyorum :-(
Sabahları yumurtanı peynirini ye canım öğlen meyve kuruyemiş yoğurt filan ye akşam da normal ne yemek varsa onu ye ya da sadece salata ye canın yemek istemezse yatarken de süt oh :)

Kokusuz ve kansız olunca normal oluyormuş cnm

Maşallah canım darısı yarin sabah 9.30 da benim başıma insallah
Çok eğlenceli ya insaallah doktorun iyi ilgilenir. Parmak saydı tek tek baktı anlattı bu böbregi bu kalbi böyle böyle olması gerekende bu gibi.

Bide dürekli kıp kıp durmadı sağolsun. Ama artık minyatür bir insan.

Ayyy masallah canim :)) benim doktoru da genelde begeniyorlar ilgiliymis o da.. Cok stresli bir bekleyiş bebegimin saglikli olduğunu ogrenirsem baya bi rahatlayacagim inşallah.. Hem bebisimi net göreceğim çok guzel bir histir eminim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…