2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz keseyi 4 haftalık iken gördük maşallah inşallah bizlerde duyarız kalp atışını sıkıntılı hamile kaldım o yüzden çok. Korkuyorum yumurta rezervi düşüklüğü vardı amh değerim çok düşüktü yumurta takıbı yaptırdıydım bu ay 4 yumurta var dediydi doktor o 4 yumurta ile hamile kaldım biri gelişip büyüdü sanırım

anlayabiliyorum seni, çünkü ben de hiç bir sorun görünmemesine rağmen, tüp bebekle hamile kaldım. öncesinde zorluklar yaşayınca şimdi insan daha da evham yapıyor. aramızda 9 gün var, dolayısıyla haftaya hafta sonu kalp atışını görürsün diye düşünüyorum ;)

kizlar bugun cok guzrl bir ruya gordum ruyamda kizim olmus cok tatliydi ve ben onuemziriyorudum cok mutlu oldum inanilmaz biliyosunuz gebelikten heralde surekli uyku modu tekrar daldimyine ayni ruya allah hayir etsin ins hayiirlisiyla gelsinlerde gercekten mutluligu tadalim hepimiz icin oglumda tabi tattim ancak zaman epey gecti ozlemisim demek

Kızlar merhaba dün lekenmem oldu yine doktora gittim bugün 5+5 im dün 5+4 kem gitmiştim dünden beri sırt üstü yatıyorum doktor ümitsiz konuştu hep çöl kötü oldum psikolojimi bozdu doktorumu değiştirmek istiyorum bebeğimizin kalp atışları olmadan yorum yaptı lekelenmenin sebebini söylemedi zaten ağlamaktan dinleyemedim.Haftaya 6+4 le doktor çağırdı kalp atışları için sizden ricam bana dua edin bebeklerimizin kalp atışlarını duyalım dünden beri çökmüş durumdayım sürekli yatıyorum ağlamaktan helak oldum.Sadece dün biraz leke gördüm şuan bişey YÖK kuruyum aslında dünde hafif bi lekeydi beni bu kadar üzen doktora kızgınım.

Kızlar merhaba dün lekenmem oldu yine doktora gittim bugün 5+5 im dün 5+4 kem gitmiştim dünden beri sırt üstü yatıyorum doktor ümitsiz konuştu hep çöl kötü oldum psikolojimi bozdu doktorumu değiştirmek istiyorum bebeğimizin kalp atışları olmadan yorum yaptı lekelenmenin sebebini söylemedi zaten ağlamaktan dinleyemedim.Haftaya 6+4 le doktor çağırdı kalp atışları için sizden ricam bana dua edin bebeklerimizin kalp atışlarını duyalım dünden beri çökmüş durumdayım sürekli yatıyorum ağlamaktan helak oldum.Sadece dün biraz leke gördüm şuan bişey YÖK kuruyum aslında dünde hafif bi lekeydi beni bu kadar üzen doktora kızgınım.
Tüh ya Ne kadar düşüncesiz bu doktorlar tmm ters giden bişey varsa önlemi neyse onu söyle niye Moral bozuyor bayramı zehir edecek sana şöyle düşün onu veren Allah koruyan da Allah sende kendine dikkat et inşallah bişey olmaz

canım böyle doktorları elime geçirsem gerçekten bir kaşık suda boğmak istiyorum. lekelenme hepimizde olabilir. regl kanı gibi olmadığı sürece çok riskli değil. progestan verdi mi? şu an ağlamak faydadan çok zarar sağlar güzelim, lütfen güçlü olmaya çalış. uzanıp, ayaklarının altına iki yastık koy. bol su iç. 5+4 te kalp atışı olmayabilir bu çok normal. ve bence başka bi doktora git. hiç bir sorun yoksa bile seni bu kadar üzdüğü için bir şey olacak Allah korusun.

Canim korkma bazi drlar felaket tellali..hamileligi boyunca lekelenme yasayanlar var .ki erken donemde lekelenme cok goruluyor..dualarimiz seninle.

Bugün farklı bir doktora gittim. Tamamen doktor seçimimden emin olmak için. Bu doktoru daha çok sevdim. 6+4 müşüz. Tastamam 1 hafta geç döllenmişiz. Kalp atışlarımızı duyduk, sıkıntı olmadığını öğrendik. Yalnız her hafta kg alıyorum gibi tartıda fazla çıkıyorum. Böyle olan var mı? Ben ödem olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle bir kilo alımına sebep olacak beslenme düzeyine sahip değilim. Göğüslerim ve göbeğim kocamanlar. Bu kadar erken gebelikte hamile pantolonu giyme ihtiyacı hissettim resmen. İlk çocuğumu düşünüyorum ne zaman giymiştim diye. Evet erken giymiştim ama sanırım bu kadar erken değil.

Bu arada kalp atım hızı bende görünmüyor. Usg kağıdımda. Ancak düzgün bir yuvarlak değil kesemiz. Bebek de sağa konumlanmış.

Böyle teorilere inanmasam da siz yazınca bir baktım hız olayına. Kalleş usg onu yazmamış.

Back
X