- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.441
Bayram kosturmasi insallah zarar vermjyordur bizlere : (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok doğru dengeli davranirsak bi sorun çıkmaz benim oğlumda çok sevindi kız kardeşim olcak diyip duruyo onu uyutucam onunla oyunlar oynucaz diyoBenim kizim 34 aylik. su an cok seviniyor kardesi olacagi icin. Ben, eger kizima karsi bebek dogduktan sonra yanlis tavirlar sergilemezsem, yani esitligi dengelersem kiskanclik olmayacagini dusunuyorum. Ama cocugu sinir edecek olan iste yok o kucuk demek, bebegi daha cok onemsemek kizimdan surekli taviz beklemek gibi davranislar yaparsam tabii ki kiskanacaktir diyorum.
Allah yardımcımız olsun canımAmin canım bugün misafirin çocuğu düştü yerden onu kaldırdım diye yırttı kendini burnunu çizdi kanattı sinir krizleri geçirdi .. Allah sabır versin yapacak bişey yok canım
Aynen bende de oldu ramazan sonrasi beslenme duzenimdeki degisiklige baglafin benYa kızlar afedersiniz cok fena kabizlik oldu bende ne yapacagim. Hemiroit falan yoktu bende ama galiba zorlanmaktan çatlak oluştu deli gibi kan akiyor. Ikinmamaya calisiyorum ama baska öbür türlü de çok zaman geciyor ölüyorum.. Bu sabah ic camasirima pecete koyuyorum biraz kan gördüm ama rahimden mi geldi arkadan mi anlayamadim. Psikolojimi berbat etti bu durum. Bunun bir ilacı var mi kayisiyla bilmem neyle hallolacak gibi degil. Gebelik öncesi hic böyle olmuyordum
Yok canim daha neler rahat olArkadaşlar şu avmlerde bulunan xr cihazlarında çantamı bir defa geçti çantamun içinde cerez vardı unutarak bir iki tane yedim sonra aklıma geldi zararlımı bu xr cihazları
Yorma kendini yorunca biyerden çıkıyor acısı Allah korusun ya bende düşündüm aynısını 2.adet dönemim acaba ondan mı leke diye inşallah geçerKızlar ben kendimi fazla yordum bugün gelen giden eksik olmadı şuan belim ve kasıklarım çok ağrıyor.
Lekesi olan arkadaşlar 2. Adet dönemimiz geldiği için bu tür kanamalar olabiliyormuş bebişler allaha emanet artık
Aaaa inşallah gerek kalmas ya ilacla gecer insallahKesinlikle ya kotu oluyor. Bende catlaklar var. doktor bu hamileligonden sonra ameliyat olmak zorunda kalabilirson dedi. tirt.
Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu[/[/QUOTE
Çatlatma iğnesinden 12.gününde sanırım net belli oluyor dört gün daha bekleyip en iyisi kan testi yaptırmalısın çünkü iğne ilaç vs hormonlarını etkiliyor test yanıltıcı olabilir Allah gönlüne göre versin inşallah olur
Igne gebelik hormonunu yükseltiyor canim en az 10 -12 gün sonra hormonlar normale dönüyor. Hassas testte de çıkan azalan hormonun etkisidir. Sabırlı ol bu kadar erken test yapmak seni strese sokmaktan baska bir işe yaramaz. Doktorun da mutlaka söylemiştir sana 14 - 15 gün sonra test yap diye..Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu
Insan sabırsızlanıyor işteIgne gebelik hormonunu yükseltiyor canim en az 10 -12 gün sonra hormonlar normale dönüyor. Hassas testte de çıkan azalan hormonun etkisidir. Sabırlı ol bu kadar erken test yapmak seni strese sokmaktan baska bir işe yaramaz. Doktorun da mutlaka söylemiştir sana 14 - 15 gün sonra test yap diye..
Sağol turtam seninde bayramın kutlu olsun 1.günü akşam wc ye gittiğimde silince peçeteye kahverengi leke geldi tabii ben ağla ağla doktoru aradım progestan iç sabah akşam dedi kırmızı olursa haberim olsun dedi neyse sonra dün tekrsr dört gibi bi gün öncekinden az kahverengi leke yine silince geldi diyorymki turtacım bu 2.adet dönemi omunla Alakası varmıdır bide ben bayramın 1.gün çok yoruldum oraya git buraya git derkenSelam kızlar bizde bayram diye denize kaçtık nette yoktu giremedim mesajlarınızı okudum inş iyisinizdir B Berazberaz umarım iyisinizdir bebeklerinde sende
cilekliturta_33 sen nasılsın cnm lekelenmelerin nasıl oldu?
Bayramınızı kutlarım :)
Yorulmamamız lazım ama bizim tatlım "ilk 3 ay riskli dönem biliyorsun tatlım olabilir benimde agrım oluyordu arada sökülcek gibi regl döneme denk geldigi için olur sen yinede dikkat et cnmSağol turtam seninde bayramın kutlu olsun 1.günü akşam wc ye gittiğimde silince peçeteye kahverengi leke geldi tabii ben ağla ağla doktoru aradım progestan iç sabah akşam dedi kırmızı olursa haberim olsun dedi neyse sonra dün tekrsr dört gibi bi gün öncekinden az kahverengi leke yine silince geldi diyorymki turtacım bu 2.adet dönemi omunla Alakası varmıdır bide ben bayramın 1.gün çok yoruldum oraya git buraya git derken
Sen nasılsın :)