- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.421
Geçmiş olsun kanama mı leke mi
Bildigin acik kirmizi kanama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kanama mı leke mi
Ben yandan geçiyorum cnmArkadaşlar şu avmlerde bulunan xr cihazlarında çantamı bir defa geçti çantamun içinde cerez vardı unutarak bir iki tane yedim sonra aklıma geldi zararlımı bu xr cihazları
Kızlar bu kdr kişi de oluyorsa yalnız değilim inşallah yerleşme kanamasıdır inş hayırlısıyla kucağımıza alırızEveeettt, bayramda kanama yasayanlara bende katilmis bulunmaktayim![]()
Doktorla konuştun mu devam etti mi umarım geçmiştirBildigin acik kirmizi kanama![]()
İyimisin @Berazberaz bende de kahverengi akıntı olduKızlar bu kdr kişi de oluyorsa yalnız değilim inşallah yerleşme kanamasıdır inş hayırlısıyla kucağımıza alırız
Bayram tatili bitsin de gidecegim canim gebelik icin uygun bir ilac verir inşallah. Malesef gebelikte cok karsilasilan bir durummus. Illa ki vardir bir tedavisigecmis olsun canim.benimde gebelik oncesi en cok sikinti yasadigim konu .bekunis kullaniyorum ben.bitkisel bi hap.1 tane yatarken iciyorum 8 saat snr etkisini gosteriyo.tabi doktoruna danisman daha dogru.dedigim gibi ben gebelik oncesinde kullaniyodum bu hapi .
evet cok sık karsilasiliyor.ilk gebeligimde hic yasamadim .insallah bundada yasamam :)Bayram tatili bitsin de gidecegim canim gebelik icin uygun bir ilac verir inşallah. Malesef gebelikte cok karsilasilan bir durummus. Illa ki vardir bir tedavisi
Kızlar bu kdr kişi de oluyorsa yalnız değilim inşallah yerleşme kanamasıdır inş hayırlısıyla kucağımıza alırız
Bende aynı konuyu düşünüyorum benim oğlum 32 aylık bide ikiz olcak allah kısmet ederse inşallah kıskançlık olmaz fazla zaten nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
Insallah canim insallah ben de yakinda atlatirimevet cok sık karsilasiliyor.ilk gebeligimde hic yasamadim .insallah bundada yasamam :)
Maraşlı değilim canım burası görev yerim,ama yine hemşeri sayılırız AntepliyimHemsehrim : )
Aman iyi için rahat etmiştir bidaha olmaz inşallah benim de dünden az silince kahverengi leke bi kez oldu progestan hap olarak devam ediyorum ama aşırı bi duygusallık ağlayıp duruyorum bide benim adet dönemi acaba onla alakası olur mı bilemedimB Berazberaz
cilekliturta_33
Doktora gittik, cok sukur bebekte birsey yok, rahim genisledigi icin damarlar kanama yapiyordur dedi. Progestani oral aliyordum vajinal almaya basla dedi. Nasil alicam yaa hic almamistim cok ilginc geldi.Kesilir insallah cok uzucu bi durum.
Aman iyi için rahat etmiştir bidaha olmaz inşallah benim de dünden az silince kahverengi leke bi kez oldu progestan hap olarak devam ediyorum ama aşırı bi duygusallık ağlayıp duruyorum bide benim adet dönemi acaba onla alakası olur mı bilemedim
Geçmiş olsun allahım birdaha böyle korkular yaşatmasın hiçbirimize canım ben vajınal alıyorum ilk zamanlar tuhaf geliyor ama alışıyorsun yaptıktan sonra bir on dk kalkma ama geri gelmesin birde akıntı yapabilir tedirgin olma normalB Berazberaz
cilekliturta_33
Doktora gittik, cok sukur bebekte birsey yok, rahim genisledigi icin damarlar kanama yapiyordur dedi. Progestani oral aliyordum vajinal almaya basla dedi. Nasil alicam yaa hic almamistim cok ilginc geldi.Kesilir insallah cok uzucu bi durum.
Dikkat et canım dinlen iyiceKızlar ben kendimi fazla yordum bugün gelen giden eksik olmadı şuan belim ve kasıklarım çok ağrıyor.
Lekesi olan arkadaşlar 2. Adet dönemimiz geldiği için bu tür kanamalar olabiliyormuş bebişler allaha emanet artık
2 yas sendromunu yaşıyoruz suan zaten allah yardımcımız olsun artık
Bayram tatili bitsin de gidecegim canim gebelik icin uygun bir ilac verir inşallah. Malesef gebelikte cok karsilasilan bir durummus. Illa ki vardir bir tedavisi