- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.661
Kızlar,
Henüz hamileliğimi annem babam bilmiyordu, kalp atışını bekliyoruz. Biraz önce babam aradı. Sağlık ocağı bana ulaşamamış, babamı aramışlar. Gebelikle ilgili olduğunu söylemişler. Babam da güncel numaramı vermiş. Yani babam bana telefonda çaktırmadan normal konuştu ama mutlak anladılar. Sonra hemşire beni aradı, hamilesiniz falan filan, 4 ayda falan aşıya çağıracaklarmış. Dedim bütün süprizi bozdunuz. Kadına o an bişy diyemedim ama şu an çok kızgınım. Hastaya ulaşmadan yakınlarına nasıl gebelikten bahseder? Ya bekarsam, ya da bebeği istemiyorsam.
Şu an kafam çok karışık. Annem falan da aramadı ama inkar mı etsem söylesem mi bilmiyorum![]()
Ne kadar yanlış yaptıkları ya. Bende evlendikten sonra sürekli arayıp hamilemisin diye soruyorlardı bana da çok sinir oluyordum. Geçen ay da bir arkadaşım gebelik testi vermişti 50 yaşında bir bayan adına kayıt açmışlar yanlışlıkla ailesi duysa nasıl olay olur düşünsene. Herkes işini hakkıyla yapmalı.
Buarada bende söylemedim kimseye kalp atışını duymayı bekliyoruz biz de.Doktorum yurtdışında pazarda biz çıkıyoruz yurtdışına 10 temmuza kaldı benim randevu. Sen ne zaman gideceksin doktora?Bence baban anlamamış olabilir şimdilik.