2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bunları istedi tek cnm saglık ocagına sorucam yarın
Zaten onemli olanlarin hepsini istemiş canim. Kan seviyen ve grubun açlık şekerin tiroit degerin kizamik falan.. Belki de saglik ocagindaki doktor genel olan bütün testleri gerkeli gereksiz yazmistir bana. Bu testlerin sonucunu saglik ocagindaki takip eden hemşire de alacak senden gebe takip ekranina kaydedecek bilgilerini

Zaten onemli olanlarin hepsini istemiş canim. Kan seviyen ve grubun açlık şekerin tiroit degerin kizamik falan.. Belki de saglik ocagindaki doktor genel olan bütün testleri gerkeli gereksiz yazmistir bana. Bu testlerin sonucunu saglik ocagindaki takip eden hemşire de alacak senden gebe takip ekranina kaydedecek bilgilerini
Evet kızımdada almıştı özelde 2 sene evvel 300 tl bayılmıştım bu testlere o yüzden saglık ocagı yapıyorsa sanslıyım

Canım kese mi gözükmedi bebek mi
Hiçbiri görünmedi bugün 5+1 di dr çok bastırmadı başlığı tuvalete sıkışık da değildim zaten. Ilk gebeliğimde 5+3 ye vaginal usg ile net görünmüştü değer 4800lerdeydi
Merhaba arkadaşlar bebişleriniz hayırlı olsun kısmet olursa bende mart annesi olacağım, kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?ilk dr kontrolüne kaç haftalık gittiniz?
Hayırlı olsum ilk gençliğimde 5+3 te KESE vaginal usg ile görünmüştü 7+1 de bebekle beraber kalp atışını da duymuştum
Kızlar mrb çekinerek soracak size ama cinsel hayatınız nasıl gidiyor.Doktor kimlere yasakladı ?
Henüz dr a gitmedim.ilkinde yasak değildi sekteye uğramamıştı hiç bunda biraz rahatsız oluyorum.baski hissediyorum yeni diye de olabilir. Gidince soracağım dr a

Bugun dra gittik.kese gorundu.kasik agrim vardi zaten butun gun.eve gelince camasirimda sutlu kahve renginde lekelenmem vardi.cok uzuldum.ilk cocugumda da kanamam vardi.cok zor gecti.bu da oyle olunca yine aynisi olacak galiba moralim cok bozuldu.3hafta sonra tatil ayarlamistik.

İlişki bize de yasak canlar :)

Bir de ben o ikili üçlü testleri yaptırmıcam oğlum da hep yanlış çıkmıştı. Ağlamaktan heba olmuştum sonra ayrıntılı usg de pırıl pırıl çıktı doktor turp gibi dedi öyle de oldu aslan gibi oğlum 2 yaşında ama maşallah 3-4 yaşında sanıyorlar :)

Bunda da sadece ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi yaptırcam o kadar hiç aklımı kurcalayamıcam :) tecrübe oldu bnm icin :)

Back
X