2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Rüyamda doğum yapmışım

Yine oğlum olmuş ya oğluma nasıl benziyordu çok şaşırmıştım mavi mavi giydirmişiz bütün kız bebek isteğim kaçtı rüyamda erkek bebişi görünce yanakları filan çok tatlıydı kucağıma alamadan bitti rüyam :/ :))

Dramamine sadece uyku yapıyor bana hiç iyi gelmedi, zofer iğne yapıyorlar hastanede birkaç gün rahatlatıyor. ben de Zofer kullanmak istemiyorum, oğlum kalbi delik doğdu, sonra araştırınca bu ilaç için aynı şikayeti yazan insanlar gördüm, şimdi hiç içmek istemiyorum zaten hafifletiyor ama geçirmiyor, dün dayanamadım içtim yoksa ayakta gezemiyorum
yaa doktorum gecmezse iğne yazalım dedi acaba zofer mi verecek bebekte yan etkiye mi neden oluyo bilmiyordum bi iyice arastırmak lazım o zaman :KK43:

Kızlaaar benim beyazlar fena çıktı loreal saç spreyi zararlımıdır aranızda kullanan var mı ?

Eklentiler

• IMG_5407.webp
    IMG_5407.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 30
Selam güzel anneler.
Benim kaşığında garip bir ağrı var bazen batma şeklinde oluyor normal sanırım.
Onun dışında hep bir uyku hali.
Keseyi görmüştük pazartesi kalp atışını da bi görseydik Allah'ın izni ile

Arkadaslar bide ankaraya tayinimiz cikti ankarayi hic bilmiyorum doktor konusundada cok tedirginim

Ben Ankara'dayım canım.
Demetevler'de büyük orta doğu hastanesine gidiyorum. Doktorum Prof. Muayene ücreti 75 tl.
Hatta biz Doğum ücretini de sorduk 2.750 dediler sezeryan.
Tüm muayene ücretleri , taramalar , tahliller, doğum ücreti yani paket halinde olursa 5.000 lira dedi. Yakın olduğu için orada karar kıldık.
Yenidoğan yoğun bakım ünitesi de var.
Benim için en önemli konu o zaten.
Oğlum 2 gün yoğun bakımda kaldı ve o zamanda yeni doğan yoğun bakım olsun istemiştik hastane araştırırken. İyi ki de öyle araştırmışız çünkü işimiz düştü yoğunbakıma.

yaa doktorum gecmezse iğne yazalım dedi acaba zofer mi verecek bebekte yan etkiye mi neden oluyo bilmiyordum bi iyice arastırmak lazım o zaman :KK43:

benim oğlum da olmuştu, kardeşimin kızında da oldu, onun için mecbur kalmadıka içmiyorum, bir kere yapılınca bişey olacağını sanmıyorum çünkü ben oğlumda kutu kutu içmiştim. doktora danışıp yaptır istersen canım

benimde mide bulantım azaldı birden normalmi değilmi çok merak ediyorum

bazı günler hiç olmaz, bazen zorlar ama sabah nette okudum, bazı kadınlarda 8-9. haftalarca kesilebiliyormuş, rahim genişlediği için karın ve kasık ağrısı normal yazıyordu. ilk hamileliğimde çok ağrı çektim ben bunda ağrım hiç yok, herkeste farklı oluyor sanırım

bazı günler hiç olmaz, bazen zorlar ama sabah nette okudum, bazı kadınlarda 8-9. haftalarca kesilebiliyormuş, rahim genişlediği için karın ve kasık ağrısı normal yazıyordu. ilk hamileliğimde çok ağrı çektim ben bunda ağrım hiç yok, herkeste farklı oluyor sanırım

benim kasıklarda ufak ufak kramplar var belimde çok ağryor bugun hafif baş ağrısı var mide bulantım azaldı pazartesi gunu akşam bir kustum salı gunu az az oldu dünde pek yoktu bugunde az az var ilk gebeliğim ve uzun uğraşlar sonunda hamile kaldığım için çok en ufak şeyde endişeleniyorum

Back
X