- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.441
Geçmiş olsun canim sıcaklarda tansiyon düşmesine neden oluyor.. tuzlu ayran iç içebiliyorsan
POWERHACK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmis olsun insallah yoktur.Sabah 5ten beri bitmeyen kusma nobetlerinin ardindan hastaneye geldikinsallah bise yoktur
![]()
Aynen bende sabaha kadar uyuyamadım ağrıdanO baş ağrısı bendede vardı 3 gündür bugün biraz daha iyiyim cnm sanırım bu haftalarda oluyor
Allah sağlıklı evlat nasip etsin.Özel oğlumun özel annesiyim Rabbim hepinizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hep birlikte doğumumuzu bekleyelim gelişmeleri hep paylaşalım :)
Amin cnm gene oynuyor tansiyonum gidicem bu akşam böyle olmaZGeçmiş olsun dikkat et kendine alahım yar ve yardimcimiz olsun.
Tamam canım denerim sagol dikkat edicemGeçmiş olsun canim sıcaklarda tansiyon düşmesine neden oluyor.. tuzlu ayran iç içebiliyorsanPOWERHACK
Kayıtsız kaldı hiç ses etmedi ucuz diye ikili testi baska hastanede yaptırdım pisman oldum ne ilgi ne bişi baktı agzını acmadı en son dediki ikinci gebelik sanırım evet dedim ilki kızmı erkek mı kız dedim sanırım bu da kız ama emin degilim dedi eşim % olarak dedi oda %ye vuramam bile görmedim tam dedi zaten bacakları kapalıydıbende onu dicektim bayildim dedin karsiliksiz mi kaldi yani en azindan toparlanman icin bi serum filan bisi yapabilirlerdi bencede en iyisi kendi dr belki cinsiyetide soyler
Git canım hiç aksatma allahım korusun tek başına kalmamaya çalış bi çözümü vardır elbetAmin cnm gene oynuyor tansiyonum gidicem bu akşam böyle olmaZ
Hadi bakalım boyadıktan sonra da yaz ben cesaret edip alamadım doktor 3 ay bitince dedi lorealin yıkanınca akan spreyden sıkıyorumKızlar ben bunu aldım amonyak Yok içinde boyadım en sonunda saçımı.. zaten kanıtlanmış bi zararı yokmuş boyanın amonyak olmayınca da risk çok çok az oluyormuş zaten 3. Ayıda doldurdum :)
Allah şifa versin rabbim sevdiklerine bağışlasın herşey bizim için işte gencecik ama sende çok üzülme elden ne gelir dua etmekten başkaArkadaşım 2. Basamak yoğun bakım da yatıyor bugün 6. GünBabası Allah ya bize bağışlıcak ya da Rabbim emanetini alcak diyor çok hüzünlüyüm 22 yaşında daha içim acıyor
Allah ım sevdiklerine bağışlasın
Hayat işte doğanlar ölenler bir de aradakiler![]()
Allah şifa versin rabbim sevdiklerine bağışlasın herşey bizim için işte gencecik ama sende çok üzülme elden ne gelir dua etmekten başka
Boyadım yıkadım bile canım :) ben hamileliği öğrendiğimden beri onu kullandım ama baktım beyazlarım iyice uzadı aldım boyadım valla kokusu bile çok hoştu bunun..Hadi bakalım boyadıktan sonra da yaz ben cesaret edip alamadım doktor 3 ay bitince dedi lorealin yıkanınca akan spreyden sıkıyorum
Güle güle kullan o zamanBoyadım yıkadım bile canım :) ben hamileliği öğrendiğimden beri onu kullandım ama baktım beyazlarım iyice uzadı aldım boyadım valla kokusu bile çok hoştu bunun..
Saç boyasımı tatlım benimde dibim geldi röfleydi sacım alttan koyu sarı saç geliyor bende istiyordum boyamakBoyadım yıkadım bile canım :) ben hamileliği öğrendiğimden beri onu kullandım ama baktım beyazlarım iyice uzadı aldım boyadım valla kokusu bile çok hoştu bunun..
Tibe bakın![]()
Yeni bir kanama alanı olması kötü bir durummuş,takibe devam,hepimiz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allah'ımın güzel yazılar yazın inşallah
Ilk hamilelikte 13 ten sonra başladım lierac kullandim çok memnun kaldım genetigimde catlamak var ergenlikte bacaklarda vardı biraz ama lierac sayesinde doguma kadar catlamadim yanliz dogumdoğumdan sonrada bi iki ay kullanmak gerekiyormus salan vucut kendini toplarkende catlak olabiliyor ben biraktim dog. Sonra çok küçük bi iki tane oldu onun dışında yok birde vasaline in kakao yagli kremi var kozmatiklerde satiliyor dışı kahverengi kutuda o da süper yoğun nemlendiriyor sabahları vasaline aksamlari lierac sürdüm memnunum yine öyle yapicam lierac biraz pahalı ve kutusu küçük ben bu sekildeyken bile 10 kutu bitirdim 40 haftada bu da dip not olsun![]()

Kızlar merhaba adım pınar hamileyim 10 Mayıs son adet tarihi allahım izni ile bende Şubat annesi olacağım beni de listeye ekler misiniz :) bir oğlum var 1 yaşında doğuştan hidrosefali hastası inşallah benim de sağlıklı bir evladım olur ne olur dua edin bize aranızda olmaktan cok mutlu olurum :))