- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.461
Sabah 5ten beri bitmeyen kusma nobetlerinin ardindan hastaneye geldikinsallah bise yoktur
![]()
O kadar fena oldu demek,geçmiş olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 5ten beri bitmeyen kusma nobetlerinin ardindan hastaneye geldikinsallah bise yoktur
![]()
Kızlar benim içim cinsiyet hiç önemli değil ama eşim biraz merak ediyor bana da bir tahmin yapanınız olur mu ki :))
Arkadaşım 2. Basamak yoğun bakım da yatıyor bugün 6. GünBabası Allah ya bize bağışlıcak ya da Rabbim emanetini alcak diyor çok hüzünlüyüm 22 yaşında daha içim acıyor
Allah ım sevdiklerine bağışlasın
Hayat işte doğanlar ölenler bir de aradakiler![]()
kızlar egzersız ypmayı falan dusunuyomusunuz ?
HoşgeldinKızlar merhaba adım pınar hamileyim 10 Mayıs son adet tarihi allahım izni ile bende Şubat annesi olacağım beni de listeye ekler misiniz :) bir oğlum var 1 yaşında doğuştan hidrosefali hastası inşallah benim de sağlıklı bir evladım olur ne olur dua edin bize aranızda olmaktan cok mutlu olurum :))
Ben kilo almadım, şislikte yok. Rahatsızlıklarımda 2 gündür yok iyice hamile değilim modyna girdim. Bir an önce doktora gitmem lazim galiba.Kızlar ben 2.5 kılo falan almıştım ama şimdi tartılıyorum eski kilomda çıkıyorum karnımda eskisi kadar şiş değil sanki sizde durumlar nasıl
Ya o bende de oluyo gibi su ilk 3 ay gecsinde halsiz oluyorum yuruyus yapcam insallh.Kızlar ben 2.5 kılo falan almıştım ama şimdi tartılıyorum eski kilomda çıkıyorum karnımda eskisi kadar şiş değil sanki sizde durumlar nasıl
Ben perşembe gidiceğim ama çok merak ediyorum bir belirti olmayınca çok zormuş gerçi bende 2 gündür bel ve sırt ağrısı varBen kilo almadım, şislikte yok. Rahatsızlıklarımda 2 gündür yok iyice hamile değilim modyna girdim. Bir an önce doktora gitmem lazim galiba.
İşte ben ilk kilo aldım cnm 2.5 kılo falan şimdi geri vermişim sürekli yatıyorum nasıl verdim acabaYa o bende de oluyo gibi su ilk 3 ay gecsinde halsiz oluyorum yuruyus yapcam insallh.
Hamile egzersizleri falan :)
Güle güle kullan o zamanbenimde fena beyazlar neyse Allah başka dert vermesin saçlarımı bu sıcakta açık bırakıyorum kenarlar gözükmüyor sadece tepeye sıkıyorum bakalım az biraz daha geçsin zaman
Saç boyasımı tatlım benimde dibim geldi röfleydi sacım alttan koyu sarı saç geliyor bende istiyordum boyamak
Ya zaten öyle kanıtlanmış bi zararı yokmuş. Netten de baktım Banu çiftçi diye bi doktorun videoları var YouTubeda o da diyor boyanabilir.. ee bir de amonyak olmayınca içinde daha da rahat eder içimizben ilk hamilelikte boyamıstım bir sorun olmadı 3 aylık yoktu sanırım.
doktorum da cok takılma boyle seylere bısey olmaz demıstı.
benımde ombrrem var bıraz daha yukarılara actırasım var ama popomu kaldırıp gıtmıyorum.
Ben korkuyorum boyamaya saçımda sarı diplerim çıktı kuaförümde ben olsam boyamazdım dedi kararsızımYa zaten öyle kanıtlanmış bi zararı yokmuş. Netten de baktım Banu çiftçi diye bi doktorun videoları var YouTubeda o da diyor boyanabilir.. ee bir de amonyak olmayınca içinde daha da rahat eder içimiz
Bende yürüyüş düşünüyorum da su aralar biraz ayakta kalsam yoruluyorum bakalım biraz daha bekleyeyim diyorumYa o bende de oluyo gibi su ilk 3 ay gecsinde halsiz oluyorum yuruyus yapcam insallh.
Hamile egzersizleri falan :)
Herkesin tercihe kalmış bi durum canım.. bile bile bi zararını duysam ben de sabrederdim ama her duydugum bi sorun olmaz deyince bir de 3 ayı doldurunca boyadım benBen korkuyorum boyamaya saçımda sarı diplerim çıktı kuaförümde ben olsam boyamazdım dedi kararsızım
5.ayda falan boyatırım belki cnm altlar sarı üst siyah komik duruyorHerkesin tercihe kalmış bi durum canım.. bile bile bi zararını duysam ben de sabrederdim ama her duydugum bi sorun olmaz deyince bir de 3 ayı doldurunca boyadım ben
Kızlar ben 2.5 kılo falan almıştım ama şimdi tartılıyorum eski kilomda çıkıyorum karnımda eskisi kadar şiş değil sanki sizde durumlar nasıl
Aman çok almayalım zaten ilkinde 27 kılo aldımO şişlikler İniyor işte canım, ben tartıya göre pek kilo almadım henüz.
Eki Görüntüle 2024773 Eki Görüntüle 2024773 Arkadaşlar buda benim ultrason resmim 3 yaşında bir oğlum var cinsiyet tahmini yapabilecek arkadaşlar var mı
Aman çok almayalım zaten ilkinde 27 kılo aldım