- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.521
Merhaba 10 haftalık
Nub için 11.haftaya başlaması lazım sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 10 haftalık
Oncekinde şeker cikmis miydi canim.benim bi degwr yuksek cikmisti sadece tatlı yeme demisti. Diyet vermemisti. Bu sefer hic yaptirasim yok cok zor geliyor şeker yuklemesiBen sadece ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi yaptırcam o yüzden fiyatları da bilmiyorum burada :)
yine dikkat ederim tatliya diyorum ama dr um ne diyecek bakalimbende meltem hastanesi bagcilara gidiyorm orasi 270 tl ucreti ben bkoy camlik hastanesinde yaptircam orasi 145 tlİnş canım ben kucukcekmeceyim
Rumeli hospital 300 dedi
Vera hospital rumeliye yakın bir hastane 125 dedi 125 e yaptırdım
Ayniyiz seninle, beklenen dogum tarihlerimiz de ayni:) ben 1.71 im 61 kiloyla hamile kaldim. Bu sabah 64.2 yi gordum. Kotu gidiyorum sanirim. Makarna pilav ve ekmegi kesicem ben bi zarari olmaz sanirim.Boy 1 70 ilk oglusumda 19 kilo almistim.
Verdim hatta fazlasini verdim emzirirken tuvalet kapidinda beni bekliyodu emzirmem icin denizde yokda sokakta bezdirmisti beni :)
Ramazan önü kilo problemim vardi 3 kilo falan o ramznda gitti 60 la hamile kaldim suan tok karna 63 goruyorum
Kan sekerim mi neyim dusuyo bilmiyorumda surekli bi yeme ihtiyacim var.
Ilk hamilelikte bacaklarim cok catladi bide simdi nolurum bilmem.
Ben en son süt iceli yıllar olmuştur geralde canim yaakatreinur
nannen1
@gokce41
cok sagolun kizlar. keyfim yerinde simdi :)
Birdilimkek
Ic canim ic hic aksatma, ben onu bile icemiyordum. iki yudum ilac yutmak icin o kadar. bide belki azcik sut. 250ml etmez ama toplamdabide ogur ogur ogur tabi bitti pil. cok sukur serum iyi geldi ama
Ya bende sans eseri ramazan kilo verdim iste. Yoksa bende 65i gorurdum muhtemln.Ayniyiz seninle, beklenen dogum tarihlerimiz de ayni:) ben 1.71 im 61 kiloyla hamile kaldim. Bu sabah 64.2 yi gordum. Kotu gidiyorum sanirim. Makarna pilav ve ekmegi kesicem ben bi zarari olmaz sanirim.
Canım doktorum deniz icin izin vermisti ama havuzu onermiyor.Bence gönül rahatlığıyla denizine girebilirsinGunaydin
Denize ve ya havuza görmenizde bi sakınca varmı biliyomusunuz.. doktor randevumda sormayı unuttum ve bu hafta denize gitcez ama kafamda deli sorular
Gunaydin
Denize ve ya havuza görmenizde bi sakınca varmı biliyomusunuz.. doktor randevumda sormayı unuttum ve bu hafta denize gitcez ama kafamda deli sorular
Zararı yok değilmi cnm araştır kullan benim pek bilgim yokKızlar enfeksiyona karşı yaban mersini çok iyi geliyormuş ve aynı zamanda önlüyormuş. Ben artık hergün yemeyi ya da suyunu içmeyi düşünüyorum.
Benim hiç bulantım olmadı cnm ama bugün kendimi daha enerjik hissediyorumGünaydın güzel hamişler nasılsınız bakalım sabah bulantılarınız oldu mu![]()
Süper o zaman cnm sevindim bende su lahana testini ilk kez duydum ve merak etmeye başladım nasıl oluyor acaba :))Benim hiç bulantım olmadı cnm ama bugün kendimi daha enerjik hissediyorum
Hiçbir bilgim yok cnmSüper o zaman cnm sevindim bende su lahana testini ilk kez duydum ve merak etmeye başladım nasıl oluyor acaba :))

Gözünaydın cnm ikiz kızlar çok tatlı oluyor inş sorunsuzca kucağına alıırsınMerhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi