- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızımdada tok gittim bundada tok gidiliyor sekerim hatta doktor ultrasonda uyuyordu bebegim git bişiler ye tatlı ögle gel dedi kan vermeden önce ultrasonla bakılıoKizlarrr ikili test aç karinami yapiliyo bilgisi olan varmi 11 bucukta randevum var açlıktan midem bulaniyo bayilicam
Cok teşekkür ederim canm bnm acliktan bayilcaktimKızımdada tok gittim bundada tok gidiliyor sekerim hatta doktor ultrasonda uyuyordu bebegim git bişiler ye tatlı ögle gel dedi kan vermeden önce ultrasonla bakılıo
Erkege benzetim hayirli olsun .Eki Görüntüle 2025525 cinsiyet tahmini :)))???
Canim doktorum cok iyi bir kahvaltı vap birde cikolata ye dedi oyle yap cnm cuma gunü gidicem ben. Ense kalınligina bakiyolar önceİkili test yaptiran kimse yokmu kizlarrrr ac karinami kan aliyorlar tok karinami
Canim sen basindan beri rahat gecirmissin zaten korkmana hic gerek yok. Herkeste bulanti olmuyor. Ve bence cok sanslisinizama bulanti olsaydi ve birden kesilseydi o durum biraz supheli oluyor. Bir arkadaşım cok yogun bulanti yasarken 8. Haftada birden bire kesildi. Hatta aa ne guzel erkenden bitmis demiştim ama kontrole gittiginde bebegin kalbinin durdugunu öğrendi malesef
boyle seyler duyunca ben de bulantim gecince tedirgin oluyorum ama artik cogumuzun 3 ayi dolmak üzere gecmesi de normal bundan sonra
Bu durum malesef boyle ne yumurta ne sut 3 aydır nerdeyse agzima surmuyorum afedersin ögurmeyi birak devamlı kusuyorum o yuzden biz birimize sifa olucucağız allahin izniyle iyi olucak bebisler bunlar normal tabi rahat gecirenlerde var onlara cok şanlı annelerimiz .Hiç bir şey yi ye mi yo ruum. Cildircam su bile icsem midem bulanıyor. Yemeğin düşüncesi bile kötü ediyor beni. Nasıl duzelcek bu durum. Kendimi çok suçlu hissediyorum bebeği beslenmekten alikoyuyorum diye.
Rica ederim cnm güzelce doyur karnını ve tatlı ye bebiş kıpırdasın içerde :)Cok teşekkür ederim canm bnm acliktan bayilcaktim
Hiç bir şey yi ye mi yo ruum. Cildircam su bile icsem midem bulanıyor. Yemeğin düşüncesi bile kötü ediyor beni. Nasıl duzelcek bu durum. Kendimi çok suçlu hissediyorum bebeği beslenmekten alikoyuyorum diye.
Ya canm kafam karisti biraz once cok az poğaça yedim onuda bitiremedim simdi hastanedeyim sira bekliyom burdeki bi hemsireye sordum ac karina yapiliyo diyo bir dilim yemk yediysende kesinlikle olmaz diyo napicam yarin bu sicakta genemi gelicemCanim doktorum cok iyi bir kahvaltı vap birde cikolata ye dedi oyle yap cnm cuma gunü gidicem ben. Ense kalınligina bakiyolar önce
afedersiniz. Süt zaten içmiyorum bı tek yoğurt yiyebiliyorum. Hele yumurta offf yazarken bile kötü oluyorum artık esimde üzülmeye başladı bu duruma akşam gitti kendi pişirdi daha kokusunu duyarduymaz ben hoop balkondan aşağıafedersiniz. Süt zaten içmiyorum bı tek yoğurt yiyebiliyorum.
Hoşbulduk bu arada. Serum nasıl oluyor kendiniz mi gidip talep ettiniz e gidiyim bende o zaman gerçi yarın doktor gunu
Canim herkes farklımı soylüyo bilemedim bana dedikleri sıkı kahvalti yapın cikolata dedi sonuçta önce ultrosana giriyosun keske bilgilendirme yapsadilar kızıyorum sonradan birsey dediklerinde hemisirelerede insallah olurda gidip gelmezsinYa canm kafam karisti biraz once cok az poğaça yedim onuda bitiremedim simdi hastanedeyim sira bekliyom burdeki bi hemsireye sordum ac karina yapiliyo diyo bir dilim yemk yediysende kesinlikle olmaz diyo napicam yarin bu sicakta genemi gelicem![]()