Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar hamilelikte kan basıncı artıyor o yüzden kulaklarda ve burunda da basınc artıyor. Birkac kisi yazmiş ondan yazdim. Benimde çok oluyor geçen hamileliktede doğurana kadar sürer.
bana anlayamayacak kadar ufak dedi. kalp atışım 165 di 10. haftada.kız olabilirmiş. ama ultrasona bakanlar hep erkek dedi. bilemiyorum o yüzden. herkes erkek ister ben kız neyse 2 hafta sonra öğreneceğiz işte inşallah :)
Vallahi cnm doktor kız dedi ama belirtiler hep erkek bakalım 16.haftada kız derse belirtilere inanmıcam
Mide bulantım olmadı
Belim çok ağrıdı
Acıkma çok fazla
Kalp atışı 120
Vallahi cnm doktor kız dedi ama belirtiler hep erkek bakalım 16.haftada kız derse belirtilere inanmıcam
Mide bulantım olmadı
Belim çok ağrıdı
Acıkma çok fazla
Kalp atışı 120
Kızlar hamilelikte kan basıncı artıyor o yüzden kulaklarda ve burunda da basınc artıyor. Birkac kisi yazmiş ondan yazdim. Benimde çok oluyor geçen hamileliktede doğurana kadar sürer.
Selam kızlar. Geçenlerde canm bu kış sebzesi çekmişti asermek mi bilmiyorum ama aklımdan da çok çıkmamıştı. İki gün önce büyük bi markette denk geldik ay pek bi sevindim yedim de rahatladımbulantilarim da daha tam geçmedi çıkmaz inşallah sizde de oluyor mu öyle şeyler