- Konu Sahibi Homely_angel
- #16.741
mutlu yıllar ve nice mutlu sağlıklı evlilik yıldönümleriniz olsun inşallah. bir sonraki bebekle birlikte :)
inşallah canım amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlu yıllar ve nice mutlu sağlıklı evlilik yıldönümleriniz olsun inşallah. bir sonraki bebekle birlikte :)
bu gece ben de hastanedeydim, kanama varmış, doktorum bir şeyler diyor filan abuk subuk bişidi.
benimde deli rüyalarımdan birin anlatayım.Bebek için endişe ediyorum:) çıkarıyolar al bak yanında dursun biraz yerine koyarız diyorlar .Diyorum hayır hayır hemen koyun lütfen bebeği koyup kordonum dışarda kalıyor![]()
Ha hay senin ki daha iyiymişbenimde deli rüyalarımdan birin anlatayım.Bebek için endişe ediyorum:) çıkarıyolar al bak yanında dursun biraz yerine koyarız diyorlar .Diyorum hayır hayır hemen koyun lütfen bebeği koyup kordonum dışarda kalıyor![]()
Bende bugün Maviş besikler gördüm hadi hayirlisiBende ruyamda erkek bebek buldum bir tane. Aldim eve getirdim benim oldu.
Benim cinsiyet degisecek heralde erkege. Surekli erkek bebek goruyorum![]()
zorla erkek yapacağız bebeleriBende bugün Maviş besikler gördüm hadi hayirlisi![]()
Henüz aşı olmadım 20. Haftada ilk dozu olacakmışım. Sağlıkocağından öyle dediler.tetanoz aşısı olmadım henüz. dr ma sağlık ocağına ne zaman kayıt olacağım dedim. 5.ayda dedi ben sana söyleyeceğim dedi. henüz kayıt olmadım ve hiç aşı olmadım. siz aşı oldunuz mu hiç![]()
Beni de 20. Hafta için çağırdılar ilk doz aşıya.İlk doz 20, ikinci 24 te yapılacak benim kızlar.
Benim rüyalar kalırsa 15 kilo Bebe doguryodumzorla erkek yapacağız bebeleri![]()
hoptirililay lay lay lomm. ekipçe önce paranoyaktık artık direk delirdikBenim rüyalar kalırsa 15 kilo Bebe doguryodum
Rekorlar kitabına girecem
hoptirililay lay lay lomm. ekipçe önce paranoyaktık artık direk delirdik![]()
ben geçenlerde görmüştüm onu. doktorum tutturdu artık doğurman lazım diye. yahu diyorum daha 20 haftalık hamileyim ne doğurması. bana diyor ki 12 haftadan sonrası gereksiz zaten doğunca büyür hem daha ufak daha sevimli olur.![]()
benimde deli rüyalarımdan birin anlatayım.Bebek için endişe ediyorum:) çıkarıyolar al bak yanında dursun biraz yerine koyarız diyorlar .Diyorum hayır hayır hemen koyun lütfen bebeği koyup kordonum dışarda kalıyor![]()
ay rüyalara koptum en düzgün benimkiymişBenim rüyalar kalırsa 15 kilo Bebe doguryodum
Rekorlar kitabına girecem
ya bende erkek görüyorum kız kıyafetleri hoşuma gitmiyor resmen şuan kız bebek kıyafetlerinden tiksindim görmek dahi istemiyorum erkek kıyafetllerine özeniyorum erkek çocuğa iç geçiriyorum sonra kız alıncak kendine gel diyorum zorla erkek dedirttircem galıba doktorazorla erkek yapacağız bebeleri![]()
ben kız istiyordum hep. doktor kız dedi şimdi inanamıyorum. herkes sende kız tipi yok erkek doğurcan diyor. doktora dedim tekrar baktı ultrasonla 2,80 açmış çocuk bacağını. bu dedi bu saatten sonra pipi çıkarır da erkek olursa taparız peygamber niyetine dediay rüyalara koptum en düzgün benimkiymişkanamam olup doktor bulamamak
bencede toptan delirdik
ya bende erkek görüyorum kız kıyafetleri hoşuma gitmiyor resmen şuan kız bebek kıyafetlerinden tiksindim görmek dahi istemiyorum erkek çocuğa iç geçiriyorum sonra kız alıncak kendine gel diyorum zorla erkek dedirttircem galıba doktora nedir bu içinde ki erkek çocuk sevgisi anlamadım ki çocukları sevmezdim ki hala bazı cocukları sevemiyorum annesini sevmiyorsam cocugu da sevmiyorum meselabunu diyince bana nasıl anne olacaksın diyorlar ama bi anda yüklenmiyor demek ki doğurunca belki cocuk sevmeye baslayacagım bilemiyorum
hele erkek cocuklarını yaramaz bulur kızları uslu bulurdum şimdi tam tersi erkek bebe diye diye bi hal oldum![]()
Cnm uyku durum bebegi sanırsam dusunmekten alıskanlık oldu sabah 3 te kalkiyorum fiks 5 anca yatıyorum sabah erkenciyim 5 sabah baktım :)Bnmde mesanemmi kucuk acaba cok saol canm bnm bu arada uyku durumun nasil bnde geceleri hic uyku yok ya
benim ilk göremedi sırt dönmültü %51 kız diyim ama sakın adapte olma dedi bayram sonrası gittik yine acmadı bacak ama boy kafa ölçtü kız dedi
ben kız istiyordum hep. doktor kız dedi şimdi inanamıyorum. herkes sende kız tipi yok erkek doğurcan diyor. doktora dedim tekrar baktı ultrasonla 2,80 açmış çocuk bacağını. bu dedi bu saatten sonra pipi çıkarır da erkek olursa taparız peygamber niyetine dediama hala herkes bana sen erkek doğuracaksın diyor
![]()
![]()
Cnm ben bu konuda çok cektim ve cekiyorum doktora her gittigimde sorun yok deyip deyip durdular en sonunda mesanen kucukse hemen baskı yapar dediler bende ona bagladım dun arkadaşıma gittim utandım 7 kere tuvalete ugradım yerin dibine gire gire benden baska giren yok hamilelikte olunca dahada zorluyo en son gittigimde doktorumdan idrar istedim suan gerek yok dedi iyi dedi gercegi akıntı vs birsey yok yada her gittigimde gunluk pet degistiriyorum ondanmı anlamıyorum onuda bilmiyorum ne kadar dikkat edersen et enfeksiyon kapiyosun yinedeCanım benim göbek deliğim normalde düzdü herhangi bir çıkıntı yoktu, şimdi arası açılmaya başladı, karnımın gerildiği net bir şekilde bellidoğuma kadar içine bişey kaçacak kadar açılabilir
Herhalde benim kadar tatlı seven yoktur. Hatta ben hamilelik düşündüğümden ve şekerin zararlarını bildiğimden yılbaşından beri hayatımdan büyük miktarda şekeri çıkarmıştım. Ama hamile kalınca da bir tiksindim, şimdi ekşi ve tuzlu yiyorum. Eşim senin huyun nasıl bu kadar değişti diyor. Söylemesi ayıp ben baklava filan isterdim favori tatlılarım vardı aldırırdım şimdi alayım mı sana diyor hiç canım çekmiyor
Şeker yüklemesi konusunda bende kararsızım, dr ne diyecek bilmiyorum ama ananemde diyabet var ailede o yüzden yaptırmak daha mantıklı olacak sanırım istemsem de
Bende idrar enfeksiyonu yüksekken tuvaletten çıkmadan tekrar geliyordu
Şimdi azaldığını ama tam geçmediğini düşünüyorum. Ama Allahtan öyle eskisi gibi tuvalette oturmuyorum![]()
hormonal bence tüm bu dengesizlikler doğurunca düzelecekbenim ilk göremedi sırt dönmültü %51 kız diyim ama sakın adapte olma dedi bayram sonrası gittik yine acmadı bacak ama boy kafa ölçtü kız dedi
her halde hala içim de bilinçaltımda doktorun erkek demesini bekliyor
kız duyunca da cok sevındım hepsı evlat
basınna berı erkek cocuga heveslenınce bosuna degldır dıyorum boşaymış
ıns kızı erkek gıbi giydirmem![]()