- Konu Sahibi Homely_angel
- #44.961
Yapıyor canım. Benimki de o gün hep ıyumuştu. Hatta tedirgin olup aile hekimi bir akrabamız var ona mesaj atmıştım. Normal dediKizlar benim kiz son 3 saattir uyuyor. Gunduz uyumaz normalde. Asi uyku yapar mi ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıyor canım. Benimki de o gün hep ıyumuştu. Hatta tedirgin olup aile hekimi bir akrabamız var ona mesaj atmıştım. Normal dediKizlar benim kiz son 3 saattir uyuyor. Gunduz uyumaz normalde. Asi uyku yapar mi ki?
Ne bileyim klasik google zede oldum. Sacma sacma yazılar.bebekden bebge degisiyor canim kiminde huysuzluk yapiyor kimimde uyku normal yani canini sikma yanlıs hatirlamiyosam benimki ilk çok huzursuzlanmisti aglamisti sonra baya uyumustu
Kac gunluk oldu kuzum senin bebis.Selam kızlar
Geçmişi okuyamadım. Uykusuz geceler modundayımbir de 2gündür bebeğim kakasını zor yaptı sancı çekti resmen kuzucum onun derdiyle uğraştık. Bugün bundan sonra devam etmeyi düşündüğümüz çocuk doktoruna götürdük, kilosu 3075 gr çıktı. 3255gr doğmuştu, hastaneden 3015 çıktı. Dr kötü bişey demedi ama bol bol emzir dedi. Bir de emzik verdiğimizi görünce bol bol emzir dedi. Kendimi berbat hissettim. Sanki bebeğimden meme kaçırıyormuşum kolayına kaçıp emzik vermişim de kilo almamış gibi hissettirdi bana
bi hafta sonra tekrar gidicez, bol su içip her dk emzircem kuzumu
![]()
Bizde bugün aşı vurulduk kızom güzel uyuyor cnmKizlar benim kiz son 3 saattir uyuyor. Gunduz uyumaz normalde. Asi uyku yapar mi ki?
Bol su içtim cnm her emzirmeden sonra 2 bardak mutlaka su içiyorumAy masallah ya nazar degmesin ne yaptiysan bize de soyle.benimki 2 haftada 400 gr almis
Anladim canim. Benimkide uyuyor hala. Demin bi uyandirdim yikadim simdi emziriyorum. Yine uyuyor. Alismisim uyumayan sipaya garipsedimBizde bugün aşı vurulduk kızom güzel uyuyor cnm
Benim ki kurulu gibi 1 saatte bir emmeye uyanıyor geri bayılıp gidiyor bende alışmışım uyumamasına gidip gidip nefes alıyormu diye bakıyorumAnladim canim. Benimkide uyuyor hala. Demin bi uyandirdim yikadim simdi emziriyorum. Yine uyuyor. Alismisim uyumayan sipaya garipsedim![]()
seninki saglam kilo almis ama :) benimki 1.300 gr almis. Ama boy 8 cm uzamis. Anasi gibi selvi boylu olacakBenim ki kurulu gibi 1 saatte bir emmeye uyanıyor geri bayılıp gidiyor bende alışmışım uyumamasına gidip gidip nefes alıyormu diye bakıyorum
Bizim yarın sünnet var. Ertesi gün 1 ay kontrolü kalça artı aşı dediğin gibi. Bizimde doktorumuz önerdi. Eko ve göz kontrolü için adımız alındı randevu için arayacaklar. Doktor bazı günler geliyormuş hastaneye Türkiyeden. Sıra bekliyoruz sanırım.Daha iyiyim ya. Sonunda dayanamadim tuzlu suyla kusturdum kendimi oyle gecti.
Bugun bizim.kalca ultrasonumiz 1.ay kontrolumuz ve hepatit asimiz var. Zor bir gun olacak.
Birde.kizlar bebegine kalp ekosu cektiren ve goz muayenesi yaptiran var mi. Bizim pediyatrist rutin olarak onerdi.ama yaptirsammi bilemedim.
AYNEN biZede öyle söylemişti hemşire iyi çıkar inşallah cnmBize daha yapilirken saglik ocaginda ebe demisti gebelde yanlis cikiyor sonuc ararlarsa endiselenme diye. Bence yanlistir.
Benim aklimin bir kosesinde vardi zaten eko cektirmek. Muzisyen anne surekli diyor ya kalp ekosu cektirin cok basit ama hayat kurtarir diye isabet oldu.Bizim yarın sünnet var. Ertesi gün 1 ay kontrolü kalça artı aşı dediğin gibi. Bizimde doktorumuz önerdi. Eko ve göz kontrolü için adımız alındı randevu için arayacaklar. Doktor bazı günler geliyormuş hastaneye Türkiyeden. Sıra bekliyoruz sanırım.
Maşallah cnm bizimki 6 cm uzamış ama kıloyu çok almış bende korktum ebe sadece anne sütü alıyorsa obez kprkusu olmuyor ama mama verirsen tehlikeli dedi zaten yürümeye başlayınca gider kılosu dediseninki saglam kilo almis ama :) benimki 1.300 gr almis. Ama boy 8 cm uzamis. Anasi gibi selvi boylu olacak![]()
Ben diyabetik anne muamelesi görüyorum şeker değerleri sınırdaydı diye. Bu da kalp için bir risk faktörü. Üfürüm işitmiyorum ama biz işimizi sağlama alalım dedi doktor.Benim aklimin bir kosesinde vardi zaten eko cektirmek. Muzisyen anne surekli diyor ya kalp ekosu cektirin cok basit ama hayat kurtarir diye isabet oldu.
Ya o kabızlık bendede var cnm hatta bugün zorlayınca kanadı oda dikişlere baskı yapıyor dikişim acıyor.Valla lohusalık beni fena çarptı, meme acısı, kabızlık, hemoroidler(2. Çocuğu olanlar biraz moral verin, ne zaman geçecek bu dertler
(
MerhabaBaşına gelen yok mu kızlar???
Bizden para aldilar canm 120 tlKızlar kalça ultrasonu ücretli mi yoksa Doğum paketine mi dahil