2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım genelde yanlis çıkıyormuş Siz bendede başka yere yaptırın içiniz rahat olsun

Ben ben ben doymuyor mu şutum az mi sürekli endişe içindeyim bugünde 40. Günümüz

Kuzum sutunu sağ en kolay sutle atiyor sarılığı ben sagdim verdim sürekli emmedi başta ve güneş buldukça zıbınla bırakıp güneşe yatırdık güneşe yatırmakla 2 gün bile fark etti
Gözlere gelince bizim hala var o 3 ay geçmez takılmayın dedi
Sen muayeneye gidince bakmadılar mi tekrar sarilik değerine

Ilk zaman hastaneye yattıgında canım 22 oran sonra 9 lara düştü en Son yakında doktor yok diyince bakılmadı ama bugun Hemşire oyle diyince acaba yükseliyormu dedim kendı kendime yakında kontrolumuz var gıdınce sorucam doktora sız hep yolunda herşey dıyoraunuz ama sanırım değil dşye

Kac gunluk oldu kuzum senin bebis.

7günlük oldu canım. Emzik bile almamıştım ben vermicem diye, ama aşırı emme isteği vardı memede 1saat kalıyordu ben zor ayırıyordum. Şimdi bugün emziği kestim vermicem. Uykuda kullandık sadece zaten. Kucağımda uyutup yatırıcam bi şekilde uyuyacak mecbur.

Ben diyabetik anne muamelesi görüyorum şeker değerleri sınırdaydı diye. Bu da kalp için bir risk faktörü. Üfürüm işitmiyorum ama biz işimizi sağlama alalım dedi doktor.
Ufurum diyabetten dolayi mi olurmus :( bizim ondan olabilir o zaman ya cok uzuldum simdi :(

Kızlar bebişleri hergün yıkıyor musunuz ben 4 yada 5 günde bir yıkıyorum çok mu arası
Cok o ara ben her gun yikiyorum her sabahta yuz agiz temizligi yapiyorum.

Şakaaaa, senin de mi öyle. Ender görülen durumu bile yakaladık.
Evet oyle oldu. Ama bana zamanla duzelir icine doner dediler :)
7günlük oldu canım. Emzik bile almamıştım ben vermicem diye, ama aşırı emme isteği vardı memede 1saat kalıyordu ben zor ayırıyordum. Şimdi bugün emziği kestim vermicem. Uykuda kullandık sadece zaten. Kucağımda uyutup yatırıcam bi şekilde uyuyacak mecbur.
3 haftadan once pek onerilmiyor canim emzik. Emzikten sut gelmeyince memeyide red ediyormus bebis Az daha sabret sonra verirsin.

Benimki de ayni, bir de doydugunu anlamadan emmeye devam ediyor bu sefer kusuyor. Emzik vermicektim ama maalesef 10. Gun verdim. Cok sevmedi bizimki nadiren aliyor yine meme aranmaya devam ediyor

Ufurum diyabetten dolayi mi olurmus :KK43: bizim ondan olabilir o zaman ya cok uzuldum simdi :KK43:

Bende diyabetliyim hem de geçmeyeninden :) ama kalple ilgili riskten kimse bahsetmedi.
Bir aylık olmadan kontrole gitmiştik. İkinci ayda gidince tekrar sorayım bende

Kızlar benimde bir sorunum var özellikle sağ göğsüm çok acıyor ağrıyor. Emzirirken de çok acıyor. Bazen dayak yemiş gibi acıyor hissediyorum. Ama içerden gelen bir acı elliyorum acımıyor o acı yok. Mastit mi dedim ama değil süt geliyor anlamadım yani. Daha önce mastit geçirmiştim ondan mı bilemedim. Ne yapsam akıl verin bana da
Meme ucunu kontrol et bende ucunda üstünde beyaz abse gibi vardı tek delik olan yerde .. aynı senin gibi göğüsde bişi yok ağrı yok ama emerken ilk aciyor ve emzirme bitince aciyor genel cerahha gittim bir krem verdi emzirmeye devam et . Her emzirme öncesi sonrası temizle dedi bu kadar

Cok o ara ben her gun yikiyorum her sabahta yuz agiz temizligi yapiyorum.

Evet oyle oldu. Ama bana zamanla duzelir icine doner dediler :)

3 haftadan once pek onerilmiyor canim emzik. Emzikten sut gelmeyince memeyide red ediyormus bebis Az daha sabret sonra verirsin.

Ben internetten de okudum, bazı ünlülerin de öyleymiş. Hatta çok seksi bulunuyormuş :halay:

Kızlar bazen bebeğiniz memenizle kavga eder gibi yapıyormu ağzı açık almak istiyor ama almıyor ağlaya ağlaya.kafasını mememe götürüp götürüp emmiyor.

Bizde oluyor. Başta o öyle yaptıkça bende zorluyordum. Ama artık anladım ki başka bi sıkıntısı olunca öyle yapıyor. Alttan üstten gazı olduğunda veya kakasını yapmak isteyip kendini sıktığında. Gazı çıkınca emmeye devam ediyor

Ben internetten de okudum, bazı ünlülerin de öyleymiş. Hatta çok seksi bulunuyormuş :halay:
Bencede cok seksi benim kizim her haliyle tas bebek olacak bence :D

Kızlar bazen bebeğiniz memenizle kavga eder gibi yapıyormu ağzı açık almak istiyor ama almıyor ağlaya ağlaya.kafasını mememe götürüp götürüp emmiyor.
Gazi varsa yapiyor canim. Genelde onu yaparken saglam bir pirtlayip rahatlayip devam ediyor emmeye.

Ben de kasikla verdim canim cok zordu bogazina kacicak diye odum kopuyordu. Uyandiramadik biz de uykuda besledik hep ama 3 gune dusmeye basladi degerleri. Bir de hergun 15 dakika guneste gezdirdik.uyandiramazsan hic moralini bozma sabirla tik agzina biberonu.
Aynen öyle yapıyorum canım. Olabildiğince tok olmasına dikkat ediyorum çarsamba bi gidelim bakalım ne dicekler

Mama veren anneler bi kerede kaç cc veriyosunuz mamayı. Ben 70 felan veriyorum ama hala aranıyo. İki göğsümüde emiyo boşaltıyo yine aranıyo dün istediği kadar doyurdum karnını sonra ağız dolusu kustu. Aç mı değil mi anlayamıyorum

Mama veren anneler bi kerede kaç cc veriyosunuz mamayı. Ben 70 felan veriyorum ama hala aranıyo. İki göğsümüde emiyo boşaltıyo yine aranıyo dün istediği kadar doyurdum karnını sonra ağız dolusu kustu. Aç mı değil mi anlayamıyorum
Bnmki sadece mamayla beslendigi icin her iki saaette 120 cc veriyorum canm sen sutte veriyorsa. 70 cc yeterli bnce

Kizlar sizin bebeler kusunca soz napiyorshnuz resmen bizimki butun migdesini bosaltiyor :(( sonrada bir daha emmiyor tabi buyuk adam bana kusmasi bile migde bulantisindanmis gibi davraniyor eli ayagi bosaliyor.

Back
X